прв пат се бакнав кога имав 16 години, а на кој датум да ме утепаш незнам (битно го памтам бакнежот каков беше )
Јас еве уште малку ќе пунам 18 и јас немам дечко и прв бакнеж, па не ми е проблем тоа. Не треба да брзаме, се во свое време ќе си дојде.
Леле девојки срам ми е ама морам на некој да му кажам и да побарам помош. Значи пред некоја вечер бев излезена со другарки и сега еден тип што подолго време ми се свиѓа а морам да кажам дека е голем женкар, и рекол на една моја другарка која му е братучеда него, дека му се свиѓам и дека сака да излеземе уште истата вечер, ама јас од тоа што ми е срам дека досега не сум се мувала со никој не прифатив за таа вечер, ама типов инсистира демек ајде ако не сакам таа вечер ајде друг ден. Јас САКАММ премногу сакам да излезам со него ама како што кажав срам ми е дека до сега не сум се мувала а замислете имам 16ипол години и не сакам да дознае тој дека ми е прв. Ве молам помогнете ми не знам како да се бакнувам. Се надевам ќе ми помогнете некако ќе ми објасните
Втора година средно. Датум непамтам, ама кога ќе се сетам на моментот се смеам сама со себе. Зелка зелена. После ми беше срам да зборам со моите да не ме приметат случајно ( ко на чело да ми пишува ). А да , вечерта се фативме, сабајлето му раскинав од што бев многу заљубена
Женски знам дека сум досадна ама ве молам објаснете ми, гледав видеа ама не можам да ги сфатам значи се чувствувам најглупо
@tammaratamii Значи не е срамно тоа што не си се мувала досега. Мојот прв бакнеж беше уште на 14 години онака само ништо сериозно. И јас не знаев што и како, ептен бев радознала. Мислам дека нема потреба да гледаш видеа, само опушти се и се ќе се нареди. Колку и да ти објаснуваме нема да знаеш додека не пробаш. Теоријата нема врска со праксата.
Prviot baknez mi bese na 08.03.2014,so eden decko sto se motav 2 nedeli,taka se nauciv da se muvam..A pred da se vidam so nego,mislev deka neznam kako da se muvam ama kako toj me smuva i si teravme taka
Хаха, првиот бакнеж го имав на 12-13 години , летото после 7 мо. Уште од шесто одд ми се допаѓаше братучед на мојот најдобар другар. Беше многу сладок, многу се затрескав. Се враќав јас од тренинг, и кога излегов ги видов мојот нај другар и овој братучед му. И го глеам другар ми нешто му шепка али ја си продолжив онака накај дома и го глеам овој трча по мене и вика чекај чекај. И така ме испрати до пред зграда и онака неочекувано се смувавме. Следниот ден најдругар ми ми вика: Со среќа прв пат. Од одма знаев за што збори.
Прв бакнеж на 16 години, со еден постар од мене 7 години. Не беше нешто нај нај, ама и нему не му се допадна.
18.05.2006, бев при крај на седмо одделение, некаде 13 ипол години ( вака коа го кажувам сега ми звучи прерано за прв бакнеж). Он беше осмо, ама го свиѓав одамна, и затоа го изнамачив година ипол му мавав корпи, не сакав да излезам со него иако го свиѓав зашо знаев кој женкар е Јас имав тој ден седум часа, се сеќавам последен ми беше информатика, а он ме чекаше надвор во дворот на училиштето седнат на клупа. Е сеа он излеа мислеше дека имам излегувано претходно со некого, па помина одма на главното. А јас греота, имав чуваство дека ќе се задавам се тргав неколку пати, ама онака нагло тргање, а он па уше повеќе греота ме гушкаше мислиш од операција излегувам Бруууки коа ќе ми текне сеа хахахаха
Хммм првиот бакнеж 09.11.2013 ке го памтам засекогаш бидејќи тоа не се заборава. Бев прва година средно најпрво ми беше срам да му кажам дека се немам мувано и пред да се случи бакнежот целата се тресев ме праша што ми е и јас му велев дека ми е ладно и продолжив да се тресам и да се тргам а он беше упорен и ми велеше зашто нејќеш и јас го погледнав во очи и му кажав никад се немам мувано и ја спуштив главата во земја а тој ми ја крена главата се насмеа и ми рече ништо страшно ке те научам и ме залапа, а јас пустата неискусна со отворени очи гледам да не ме види некој од срам и после тоа примети он и ми вика не се плаши затвори ги очите. Бруки си бев хахахаххаха
Пред околу 3 месеци. Како договорен без вербално договарање. Едноставно, имав некое претчувство дека ќе се случи на тој ден. Искрено, за прв не беше лош.
8 odd,nekoja den posle nova godina i bese .Deckoto mi se svigase epten no ne ocekuvav tolku da mi butne jazik do krajnici.Posle koga si dojdiv doma so cetkata za zabi mislam cel jazik i usta sum gi istrugala i posle toa miev zabi na sekoi 5min zasto mi bese mnogu mnogu grozno.Ic ne ubavo iskustvo.