Прв таканаречен блиц некаде 9 години на сила на другарче додека игравме жмурка од кој ден денес се срамам, а дечкото кога и да ме сретне спушта глава и преминува улица. Летото после 8мо се деси првиот "нормален" бакнеж кој ми е многу мил. Преубаво беше со дечкото, направи да се осеќам многу природно и опуштено. После тоа имавме некои проблеми и не комунициравме долго, сега ми е дечко пола година.
eee prvi poljubac davno zaborajen na 13 godini znam deka cela nok ne zaspav i cela nedela ne si go izmiv obravceto
pa kako sto kaza nekoj pogore duri ne se desi eonaneznam vaulele so ke bidi lele kako ke bidi a od koga ke se desi e vejke sam onaka mn e poubavo jas mislam da se desi so nekoj so go sakas poinaku e a i opsto ne samo prvio baknez opsto poubavo e so nekoj koj imas cuvstva nekakvi so ti e po kefot otkolku so nekoj samo onaka nema nesto poubavo da se muvas so nekoj so go sakas custvuvas nesto ubavo
Летото пред прва средно Се сеќавам ко вчера да беше. На типов му се свиѓав па и он мене богами и сеа ај на кафе искочивме демек да се запознаеме, а јас знаев што следи и спремна од дома со 3 пакетчиња мастики Airwaves виолетови и сеа завршивме со кафето и овој вика ај да прошетаме малце, ја чекај му викам, идам до ВЦ ЦЕЛО пакетче мастики во уста и ги џвакав 2-3 минути и плукам и искачам. Идеме на клупа и овој ми се доближува ова она ја главата на др страна бруки Среќа упорен беше дечково па после 4 сменети клупи(пошо мн гужва ми се виде) ја најдовме вистинската... и се деси.Не знаев што да правам па на него чекав, и разочарана бев, мислев дека е многу поубаво чувството.
Има еден совршен начин за свеж здив, она што треба да го направиш е да посетиш стоматолог, и да провериш каква е состојбата на твоите заби. Ако се они во ред тогаш е доволно само четка за заби и паста и тоа е се. Има и течност за плакнење заби се вика Листерин ама мислам дека е доста скапа и нема потреба од неа. Инаку не грижи се сигурно неговиот здив ќе биде полош па твојот ќе му дојде како ментол бомбона.
Првиот бакнеж ми беше на 17 години, тогаш фатив дечко. Иии памтам ми рече нема шанси да сум му прва оти многу добро сум знаела да бакнувам, а искрено немав гајле и не му ја мислев за тоа како ќе го бакнам, дали ќе згрешам ово оно и ете, лол
Ја читам темава ,еден дечко ме викна да излеземе што го свиѓам па може ќе пишам уште едно мислење тука за неколку дена
Првиот бакнеж.... хахахах До ден денес се смееме и двајцата за тој момент (пошто сме многу добри и блиски дугари) Му откачив брикета од фиксната
Имам 16 и сеуште сум немала прв бакнеж, јас сум единствената од школските, ама не ми смета сакам да биде со личноста што ми се допаѓа, а не само колку да видне нели сум во право? Позз
леле брукииииикога ке ми текне како вежбав со чаша..аууууууууу јазикот од грклан мислев дека ми се извади..ајајајја и јас сум била улава
Првиот бакнеж никогаш не се заборава! На 15 години (пред старт на 1 година гимназија) дата: 23 Август 2003 година 21:04 минути во школски двор на клупите. Јас имав силно срце лупање пред бакнежот... cursed flashbang memories...
WOW! Kако вчера да беше, некоја недела после стартот во средно школо она беше од Маџари, се договоривме да се најдеме пред Олимписки базен да разминеме тетратка по математика со напишани задачи за домашно, и бевме да ја почастам во MCDonalds (кај Рекорд), на враќање да се испратиме почуствував дека цело време ме загледува ми се смешка, ми се доближува... се договоривме малку да седнеме надвор на скалите пред Олимписки базен правевме муабет, и пред да ја прегрнам да ја бакнам срцето почна силно да ми чука (тахикардија) она се потпра на моето десно рамо, ја подигна главата нагоре и нежно (slow motion) се бакнавме, се бакнувавме долг период без запирање чисто прво со усни па после со tongue (иако како повозрасен сега сеуште преферирам со усни повеќе) На 15 години btw.