1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.761
    Тешко:lol:

Само сакам да се зезам па...:D

На LadyInTheDark, Згодно Момче и SummerGirl им се допаѓа ова.
  2. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    19.636
    Првиот бакнеж ми беше на 19 години. Прва година факултет, со 6 години постар момак.
    Излегов онака, без некои очекуванjа, чисто на кАфе. Испаднаа триста глупости. Сеуште го памтам иако поминаа 10 години. Тоj се ожени(6 години беше постар од мене тогаш), jас сеуште сингле

На Dream-Girl, mileystar, Згодно Момче и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Eva22

Eva22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    260
    10 godini si slobodna ?

4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Eva22 И да е, и да не е, чему то питање? :^) Па одозгора како изненадена да прашуваш :^)
    :d::drunk:

На sj *O*, cresa-jagoda, CrazyOne и 2 други им се допаѓа ова.
  5. DiFlove

DiFlove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2016
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    1.097
    Првиот бакнеж ми беше на 14 години,Со момче кое ми беше дечко 2 години.

6. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    19.636
    @Eva22 10 години поминаа од првиот бакнеж. Тоj си се ожени, jaс абер од маженje немам. Темата си е првиот бакнеж, а во мегувреме што се дешава, во друга тема :D
    @Summerlover :d:

На cresa-jagoda, Summerlover и Згодно Момче им се допаѓа ова.
  7. Tw<3

Tw<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    45
    Сакам прв бакнеж со бившиот со кој воопшто не комуницирам. Што можам да сторам?

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  8. basicbiatch

basicbiatch Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    11
    6ти мај, 2013, околу 18 часот. Ќе го паметам цел живот, затоа што од тогаш до ден денес сум заедно со дечкото. Инаку на почеток мислев дека имав лош прв бакнеж, но сега додека го гледам дечко ми сфаќам дека поубаво нешто ми се нема случено.

На cresa-jagoda и Елегантна им се допаѓа ова.
  9. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    18.01.2017 :D
    Вчера вечерта бевме излезени јас,најдобриот другар и најдобрата другарка,седевме во еден кафич,другарка ми после еден саат си отиде да се најде со дечко и,и останавме само јас и другар ми ,седевме уште еден саат , си зборевме нешто,се смеевме и после излеговме од кафичот и ме праша каде сакаш да одиме и реков дека сакам да си одам дома и онака веќе беше касно и ладно,рече дека ќе ме испрати до автобуска за да не идам сама дека немаше мн луѓе во околината како што идевме ,ме гушна :inlove: се свртив накај него и појма немам ни сама како бидна во секунда беше се случи и морам да признаам дека беше преубаво ко за прв пат, и дека он ми беше близок и по слободно се однесував , се гушкавме и јас морав да си одам.. после ќе разговараме да видиме што како али дефинитивно како другар не сакам да го изгубам;(никогаш не го заборавам ова :D

10. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    После бакнеж не сте веќе другари и не постои повеќе другарство...things won't be the same :D

На sj *O*, Dust, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Првиот бакнеж ми беше со на една другарка комшијата. Си шетаме јас и другарката, и ѕвони телефонот и таа се јавува договара се нешто и на крај ми вика комшијата не викна, бил со неговиот другар (нејзиниот симпатија). И ајде отидовме кај нив муабет ова она, и ме викна тој комшијата нејзин настрана и се смувавме. Али тоа за тоа остана, само едно мување и ништо веќе.

12. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    3.063
    Како ти е бивши, а без бакнежи? :o
    Само се шетавте, се држевте за рака?

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.643
    Допаѓања:
    6.470
    Не, јас ќе го демантирам овој исказ.. јас сум ти жив доказ дека постои другарство после бакнеж. :D Ама никогаш не сме се привлекувале меѓусебно, онака се случи чисто од љубопитност, без никакви чувства и на тоа и си остана. (fingers)

На SummerGirl и Dust им се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.195
    Допаѓања:
    106.173
    Ммхх, беше тоа една мајска приквечерина, кај Младински на кејот, езерото се брануваше нежно, ѕвездите трепереа, ние двајца шетавме без да изговориме ни збор, одевме еден до друг, па се доближивме рамо до рамо, прстите ни се испреплетија, се завртивме еден кон друг, се беше така филмски, романтично, долго очекувано, прв бакнеж на двајцата...
    Инаку,ми беше симпатија од прво одделение, верно го симпатизирав и дочекав макар прв бакнеж да ми биде во шесто одделение :lol:
    На толку останавме, деца бевме уште :wasntme:
    И ден денес кога ќе го сретнам ми се растреперува душава од убави сеќавања :inlove:

На LittlePinky, Summerlover, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.037
    Допаѓања:
    36.055
    @Згодно Момче а зошто неκој не може да биде дρугаρ со личноста со κоја го имал пρвиот баκнеж?

Јас уште κомунициρам со таа личност. Не се гледаме често (заρади обвρсκи), ама κомуниκацијата ни е на солидно ниво. Имаме сосема κоρеκтен однос. Баш ми е мило што основал семејство. Κога и да ми затρеба нешто он е туκа за мене. Κога и да го видам се потсетувам на еден убав пеρиод од мојот живот.

На Mrs. Diva и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  16. Incule

Incule Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2015
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    297
    Со јазик

17. marija305

marija305 Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    7.983
    Хмм па беше на 13 години,се сретнавме и дечкото многу се срамеше,а јас пак ко навиена зборував а тој само молчеше. Си се врткаше наваму натамуи подоцна ми кажа да се допрам на ѕидчето до него и јас така се доближив и тој ме бакна. Не се бакнувавме баш многу долго и не знам некако не ми беше нешто посебно ко за прв пат. И после тој бакнеж јас се тргнав му кажав дека морам да одам и од тогаш престанав да му пиѓувам и тоа беше се:lol:

18. Kiwo

Kiwo Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2017
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    17
    Не најдов ваква тема а ако има слободно бришење.Баш би ми било мило да прочитам како ви поминал првиот/то бакнеж/мување и на колку години.Таман на временцево да станеме малце понежнички :inlove:.

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.643
    Допаѓања:
    6.470
    Први пољубац давно заборављен.. :D

На Mrs. Diva и jasbi им се допаѓа ова.
  20. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    561
    Допаѓања:
    2.728
    На 14 години, за мене прв бакнеж, но не и за него. Премногу нападно и да речам напалено од негова страна, неубаво искуство во секој случај. Требаше да го одложам првиот бакнеж за со некој што повеќе ќе ми се допадне, ама ете. :rofl:

На veren, ..Queen..1998 и Petar80 им се допаѓа ова.