Баш се мислев што е тоа што ги прави луѓето различно да се бакнуваат па и на некој да не му е пријатен одреден начин. Ако е искуство, тогаш постепено сите треба да го усовршуваат бакнувањето, ама не е така. Можеби и навика, како се навикнал првично така ќе бакнува и не почувствувал подобро бакнување и истото и тој го практикува..
Смешно ми е кога ќе чујам некој да каже дека нема лоша особа во бакнување. A уствари бакнувањето/лапањето е уметност а не секој се разбира во уметност.
Мене па одма ми тргна со бакнување. Вечерта коа требаше да се случи бев цело време под стрес дека ќе се изрезилам пред него. А он пред мене имал бакнато едно девојче. Па првиот пат само кратко беше, да се научам нели. А ни се случило да сакам да го бакнам на еден начин, тој мене на друг, па да дојде до мало недоразбирање.
Има логика да е навика.. Пошто ми се случувало и да држам лекции за бакнување, ама да не ги испочитуваат.. Пошто пак им иди, како што им иди. Вака ги памтам: Еден ко ќе зинеше, ти се чини, глата цела ќе ти ја лапни. Еден кога ми го поткладе јазичето, имав чувство како плочка за домино да имам во уста. Еден прекинуваше на секои 3 секунди. Еден имаше толку голем јазик и толку длабоко в уста ми го пикаше, што имав чувство дека ќе се угушам.. итн итн...
секое лошо има добра страна едниот за цицки едниот за лижење интима (штурци) еб*ње со јазик двајцата неискусни па првиот пат беше малце влажно, потоа се подобро
Дечко ми не практикува секогаш бакнежи со јазик, повеќе сака смирени бакнежи, уста на уста. Ама знам да му забрзам темпо кога треба и знае да ме следи. Така да мислам дека и од секоја навика си има и одвика а исто може и да се напредува. Е сега секој има различни желби и во различно ужива затоа најдобро е да се има баланс. Ама мора убаво чувство да ти предизвика бакнежот а не веднаш да ти се згади, не ќе сакаш да го видиш повторно.
Не знам за вас, ама за мене ултра лоши бакнувачи се оние кои не пуштаат јазик ич, " на суво " Имав двајца вакви, катастрофа бе, ништо не се осеќа, ко со дрво да се бакнувам. Затоа бившио беше врв, онака сочно баш јас како што сакав. Е сеа на некој тоа му е гадно, али мене ми е така совршено.
Озбилно бе, бљак, лигаво ми е, гадно. Без јазик кој бакнува го женам. Исто бе. Ти изманијачив мислења и сфатив дека не сме премногу различни во врска со побарувањата.
Сакам лигаво и сочно бакнување... Ама не грубо и насилно.. И ова ќе звучи како фалење, ама маж ми ми е најпогоден од сите во тој дел... А сум се бакнала со еден куп луѓе.. бројот не им го памтам...
13год бев и беше со најголемата моја симпатија во животов и тој ми призна дека истото го чувствува и бакнежот беше во стил бркање маслинки и испаничив се изглупирав избегав ко несалам па се молевме за дечко да ми бил и после тоа се оправдав со зборовите мала сум неќам дечко
Романтична и нежна, таа си. Мене од романтични гестови ме бива само да запалам свеќа, а потоа да се јавам на пожарна.