1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. Sunlight

Sunlight Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    39
    Се случи крајот на 8-мо одд, имав 15 години и беше сосема случајно, кратко и убаво :)

2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    17.075
    Летото за 6 одд..На вистина и предзик.. :) Траеше 7 секунди..:D ( ни ги бројаа)

3. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Немам баш некој убави спомени од првиот бакнеж,онака поовеќе ми доаѓа да се смеам! Се деси на 13 год.значи бев 7 одд.и тоа во дисоково Елемент тоа време таму шемите се правеа..со дечкото учевме заедно во основно и никогаш не сме си покажале дека се свиѓаме,ама очигледно тој осеќал нешто повеќе додека јас не! и не знам зашто го направив тогаш со него..ваљда колку да пробам! и не беше воопшто убаво,без чувства,набрзина,и после се срамевме 1 месец да збориме..смешки!

4. crnobelisvet

crnobelisvet Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    6
    Девојки,јас имам 13 години{за еден месец поланм 14}треба да ми се случи тој прв бакнеж,многу ме страв,ме фаќа паника.Ве молам кажете ми што да правам,како ? :$

5. BeautyQueen

BeautyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32
    Првиот бакнееж и не беше нешто посебно.. Тој беше една год поголем од мене и пред мене немаше ни женска се немаше ни мувано што значии и тој не искусен а јас уште помалку ии.. :D

6. ivanagoki

ivanagoki Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    првиод бакнес имав многу трема и се тресев од страм :D

7. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Првиот бакнеж... Не ни очекував дека баш таа вечер ќе се случи. Со другарките испивме поо една флаша пиво x) И излеговме.. И другарка ми ме запозна со нејзините другари што јас не ги знаев и тие кога заминаа јас и кажав дека еден од нив ми се допаѓа и таа луда веднаш ги викна да се вратат. А јас од срам и страв избегав со мојата друга другарка а ние бевме 3. Многу ми беше ,страв да не оплескам нешто и срцето ми чукаше забрзано.. но пошто бев под дејство на алкохол бев опуштена малку.. дечкото ме викна и јас незнам како отидов до него тресејки се цела и ме бакна.. И после тоа го прашав како се вика хахахаха а воопшто не му го знаев ни името хах.. После тоа цел вечер бев во облаци :inlove:

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    неочекуван, спонтан, помалце и одвратен :puke: , незаборавеннн!

9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Било је и то некад одавно :rofl: .
    Први или втори Мај знам дека беше, се бакнавме со симпатијата што „го сакав„ година дена, ај што бев возбудена дека ќе го направам тоа, туку и со него баш, бев како надувана, летав кога одев натака.

И отидов, седнав до него и се гледавме едно 5 минути, па ме праша нешто, а јас глупо-наивно детенце од 12-3 години само му трепнав вака :wasntme: и тој дојде и ме бакна, ај што ме бакна кога ми го бутна тоа јазичиштето мислев ќе повратам, но подголтнав па пројде и тоа, битно ништо не болеше, но беше ужасно и многу смешно и непријатно.
    И бидејки бев многу како потресена следниот бакнеж беше за нова година, значи после многу време, :tmi: таква си бев, несакав многу многу мувања и слично како некои други.
    А и после тоа кога подпораснав можам да кажам дека мувањето ми беше слаба страна, не бев јас за тоа, јас сакав да се забавувам а не да се лигавам таму со некој.

И да напоменам при првиот бакнеж овој типов беше демек искусен, за после некоја година кога повторно некако се споивме и бевме во врска јас да го учам да се бакнува, му викав да не брза, да биде понежен и такви ми ти работи :tmi: .

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Првиот бакнеж ми беше во осмо оделение и тоа со момче кое воопшто не ми се свиѓаше и нормално бакнежот ми беше ужасен :)

11. Estranged

Estranged Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    24.760
    Вашиот прв бакнеж

Имав 14 години, многу ми се свиѓаше типот, некое време се шмекавме и дојде и денот кога онака излеговме да прошетаме демек... ја целата ушемана, се праам дека не знам што ќе се деси, а уствари ми врие под нозе, он се труди да изгледа максимално опуштен а уствари едвај чека да ме бакне... И конечно бидна... Се осеќав ко на седмо небо, па едни пеперутки у стомак, па нозете ми се подсекоа.... А типот не да знаеше да бакнува... професионалец :D И така после ме испрати до дома, а јас кутрата од возбуда не можев да заспијам, едвај чекав да се раздени, и со првите петли на собир со најдобрите другарки да им се пофалам :$ демек, нели, прва од друштвото го доживеав првиот бакнеж, па најискусна бев у тој поглед :* :lol: Хахаххахаа, младост-лудост, и ден денес ми буди убави спомени :inlove:

12. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Вашиот прв бакнеж

На 16 години со сегашниот дечко 8)

Бев преплашена мислејќи којзнае што правам,се чудев како цел свет го прави тоа со толкава леснотија и едноставност,а мене ми е тешко колку една планина |(

Со денови размислував како јас тоа ќе го правам во иднина,кога ми е потешко и од најтешката работа на светот :D

Целата се тресев и имав чувство дека имам полжав во устата :D :D

На thelittle17 и martinuska им се допаѓа ова.
  13. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    71
    Вашиот прв бакнеж

мојот прв бакнеж беше на 14 години со мојот дечко :)

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Гаден :puke: Буквално ми го набрца јазикот и ме давеше, а гревче јас 15 годишно, неможев ни да писнам ;( Се секавам го лажев дека сум болна само за да не се бакнуваме. :wasntme:

15. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Прва на крај , втора . Со дечко со кој идев една година. Ептен се срамев и знам дојде ме фати , јас :$ и ме баци на 5 секунди и јас САМО ТОЛКУ?? :geek: Манјак... :rofl: Не беше гадно ама не спиев после и кога бев кај баба ми она нешо ми викаше и и вика на мајка ми оваа фатила дечко само се смешка а јас неее јас?? :wasntme:

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Никогаш не се заборава првиот бакнеж каков таков нели?
    Ха, мојот беше осмо некаде, па тоа и беше бакнеж од негова страна, од моја не знам :$ знам само дека ми беше гадно кога со tongue почна да ми ги допира забите,
    се на се лигаво, гадно и такво искуство :D
    Туку тоа не беше со дечко, дечко ако може да се нарече некој со кој си бил во "врска" месец, а сте се виделе три пати, ужас, иако беше поголем од мене две години :D

17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    хахахах гадно :D многу гадно искуство :D

18. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Шесто одделение привршувавме, учевме заедно во исто школо, ист клас бевме.

Не знам ни самата како се деси, знам дека ме бркаше многу долго време, колку корпи му имав испомавнато уште не сум свесна, ама после откако престана да трча по мене, ми се уврте нешто во глава дека ми се свиѓа. Некое време кукав по него, кога ќе ми текне ми иде да си акнам бокс :wasntme: , па некако преку другарка која добро стоеше со него се „среди“ ситуацијата.

Јас отидов исплашена, потресена и по малце зашемутена на првиот дејт, знам дека цело време го избегавав, али на крај жал ми падна па си викам ајде жено што се трткаш волку, иди баци го и иди си дома татко ти да не дознае дека те нема. :D Кога ми се приближи леле, јазикот у грклан ми го бутна, околу устава бев излижана туто комплето, ми се згади. Се бацивме уште еднаш после тоа, онака кратко, колку да се рече. Кога отидов дома, влегов у дневна, седнав на фотеља и гледав у таван размислувајќи за постапката едно добри 2 саата. :|

Се на се, првиот бакнеж, УЖАСНО искуство. Премногу лигаво, нападно, а сега од овој аспект и смешно. :D

19. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Не сакам ни да се сеќавам - УЖАС !
    ми беше симпатија долго време, завршував седмо одделение (во јуни се деси), изгледаше толку убаво и нежно, ама кога ме бакна аааууу УЖАС! ми го бутна тоа јазикот до крајници и ме излигави целата :puke:
    си заминав за десет минути, и од тогаш не се ни поздравуваме, се навредил човекот што сум заминала :lol: Иако помина многу време од тогаш...

20. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    хаха катастрофа очекував дека ќе биде преубаво ама ништо од тоа дури и гадно ми беше :D