1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Првиот бакнеж ми бесе многу неочекуван хахаах :$ излегов со детето и си седнавме на кафе и си зазборавме и по пола час ме бакна прво само на устата, а потоа француски бакнеж јас цела :$ ваква ама по третиот пат бакнувањето со него ми беше најубаво, најслатко :inlove: :inlove:

На WhiteButterFly5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Леле, е тоа беше ужас на столетието. На типчето мн му се свиѓав, он мене ич - може онака малце само али хемија немаше никаква дефинитивно. Кога требаше да се случи тоа цело време го избегнував и во еден момент ми налета од некаде и со јазикот центрифуга како да ми уклучи во устата, а налигавена бев до ушите :puke: .

3. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Кога ќе се сетам, ме фаќа смеааа хахах :D
    Ми текина како бев засрамена. Бев излезена со другарчиња, и нешо овај дојде и демек се зафркаваме фатени сме биле ова она, а од тоа појма немаше :D И сега демек ај ја ке си одам не можам повеќе, ке си одам со другарчињава, тој ај уште една пијачка демек, јас ке те испратам тинтири минтири и си останав уште пола сат со него и неговите другари. И ај сега си одимее... Хахах и демек да фати лагата так тој раката на мене и си одиме. И после некое време, сакаш да се смуваме.. Јаааааас :$ и доброо и главата надолуу хахаха засрамена дотука бидуваа. И сега незнам што да правам.. Прв пат, леле се избрукав хахаха :D Си реков што правиш бе ееееееј... се на се убаво искуство :D

4. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Ммм, прв француски бакнеж на 13 години.
    беше прееееееееубаво. Снег, железничка, музика.. :inlove:
    ми фали тоа време..

5. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    67
    Во споредба со овие сегашниве бакнежи, тој ништо посебно не беше, али прв пат како прв пат,возбудена мислиш срцето ти искочило :)

На love-222k му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Првиот не беше ништо посебен.... Најодвратен... Но, сепак засекогаш запаметен :D

На love-222k му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Discovery

Discovery Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    228
    Пуффф се случи ко бев 8мо одделение.Зацапано бев во типацот до уши :D Бевме излезени во диско ,тој ме викна надвор и му се тргнав едно 80978 пати зш ми беше многу срам,а и појма немав шо да прам.После подолго убедвење се случи и ич не памтам дали беше убо/неубо ама се ми се чинит го излигајв детето :lol:

8. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    Како се случи тоа? Баш ме интеренсира. :)

9. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Првиот бакнеж ми се случи во 7мо одд, не беше бакнеж како овие сега, фала богу со јазици и лигавења, малку се разочарав зар ова е тоаааа ? Но, сега си знам :D

10. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Крај на седмо, лош прв бакнеж за паметење... беше доста лигаво и одвратно, типот мислам дека цела фаца ми ја лапна додека јас само си го испрчив муцето :puke: :puke:
    Но, сега си знам како ее :inlove: :inlove:

11. Liebe.Love

Liebe.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    24
    Јас не знаев како треба...беше во 5 одд. Незнам како се случи но ми беше одвратно...сметам како да не се случило. јас мислев дека ќе биде само онака допир со усните ама тој кога почна уфф тоа беше навистина бљак се најдов во чудо потоа многу ми беше мачно ми се слоши..всушност се изнервирав како ли ќе реагира мама на тоа кога ќе дознае или како ќе и кажам xD:) но мама ништо не ми рече кога и кажав, само се насмевна и ми рече: -Па тоа е нормално за твои години :lol:

12. HappyOne

HappyOne Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Од првиот бакнеж имам само убави импресии. Најверојатно оти премногу го свиѓав типов :$ Беше кај крајот на Април , седмо одделение, на една забава. Испаднавме надвор малку на воздух и се деси шо се деси. Мене прв пат, срам ми беше ама благодарение на него се опуштив и беше преубаво :)

На Olala му/ѝ се допаѓа ова.
  13. nake-mirce

nake-mirce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    ах прв бакнес...сакам да заборавам затоа сто не бесе како стто сакам...на 18 години малце цудно али сто знам.....

14. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Со сегашниот дечко :) На 4ти јули минатата година. Ме ќари на финта :D Ми вели бакни ме во образ,ок го бакнувам, ми вели ајде уште еднаш и јас залетана да го бакнам ми се сврти и дирек во уста :lol: Па и редно беше 3 месеци се обидуваше да ме бакне ама јас тврд орев :D И не беше лигаво или гадно како на повеќето баш ми беше интересно :)

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  15. love-222k

love-222k Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    31
    прв бакнеж..
    нешто незаборавно прекрасно чувство кое се случи пред 2 часа
    онака излезени со друштвово седиме на трева,момчево кое го запознав пред една недела иди до мене и обичен разговор,прво ме гушна па потоа се случи тоа што требаше да се случии :)

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. jelena.m

jelena.m Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    и како беше? имаше пеперутки во стомакот ? :D

17. love-222k

love-222k Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    31
    Нормално, плус притисокот 500 и назад :D

18. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Паа,после првиот бакнеж едно 15 мин устата ја осеќав како сунѓер,како да ми ставил типов анестезија.Хехехе интересни спомени

На Liebe.Love му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    уф уф колку бев исплашена тогаш... цел ден се гоневме со дечкото. Колку бев среќна кога не се бакнавме во училиштето и што успев да го избегнам... Ама потоа немаше бегање. Со една другарка си правевевме демек маска за лице со крставици :!: кога некој заѕвони на вратата. Кога отворив имав што да видам, дечко ми ( :rofl: ) и другарите. И излеговме и ние, се шетавме низ малото, по цел пат се мољакавме за да се бакнеме.
    Се сеќавам дека се сокривме позади еден камион и тој ме праша: - И сега што ќе правиме? Јас така срамежливо му возвратив: - А може ли да те гушнам?
    Овие другите мн јасно дека цело време не гледаа. И битна. Си ги доближивме усните, ги пуштивме јазиците и ги гоневме, врска немавме, ама беше мн убаво. Никогаш нема да го заборавам неговиот вкус. Мирисаше на бебе :rofl: Жими се. Па и двајцата бевме само 12 години :$
    Бидна што бидна и потоа шпринт да ги нема. И утре пак се усовршувавме :P

На LittlePinky, Jay-jay и MoonChild им се допаѓа ова.
  20. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.482
    бев некаде крај на седмо одд поточно 18 мај ( сеуште ја паметам датата ) а дечкото беше осмо, го свиѓав многу одамна ама греотка го изнамачив година ипол му мавав корпи и за жива глава не сакав да излезам со него иако го свиѓав, пошто знаев кое женкариште е. ]:)
    И знам дека имав седум часа а тој шест па ме чекаше. излеговме, ме гушна ама најверојатно дечково мислеше дека предходно имам илзагано се некој и веднаш премина на главното, ми пушти јазик а јас греотка мислев дека ке се задушам дури и се тргнав нагло два три пати, и излеа свати шо е работата и потоа одеше постепено. се на се мислам дека сите го паметиме првиот бакнеж без разлика дали ни се допаѓал или не, инаку дечково го сакав највеке од сите, секако сега е веке после дечко ми, на второ место, ама сеуште паметам се до збор што ми кажал и како се однесувал со мене.