Како верник мене тоа како навреда ми изгледа. На пример ако кажам дека атеизмот е сатанистичка религија за мене не е навредливо тоа но тоа би навредило многу атеисти нели. Не пишувај безсмислени глупости за да не те цитираме. Да инаку адвокати сме и бидејќи ти изиграваш судија.
Маж ми ми е прв и единствен ,тој е, не се каам, не се жалам . Од неполни 20 години сум со него, буквално созреав и прераснав во жена со него, имаме преубав брак, детенце Пред тоа имав некоја врска ама ништо сериозно онака тинејџерска работа
@Vitaly ма немој, а каде тоа и кого јас осудив? Јас убаво си пишав, кој што сака нека си прави негов проблем никој не ми е во куќа за да се замарам. Мене воопшто не ми е навредливо што и да пишеш за атеизмот, исто како да не си пишал се исто ми се фаќа. Вие сте тие што од мува слон напраивте.
За кого како,за мене не е предност прв и единствен. А на девојчето дечкото,може навистина така размислува,не е дека е далеку од вистината,може нема да проба со друг ама ќе помислува како би било.Не знам дали постои некоја што не би помислила.Па и да не помислува, тој си зацртал дека ќе мисли и прашање е дали може да се носи со тоа,па затоа бара раскинување. Ете како што некои не можат да прифатат дека не се први,има и такви што ги нервира помислата дека таа ќе мисли како со бар уште еден.
@ilyan не ми е невозможна мисија, туку потенцирав дека тие што ги знам со еден се такви што останале со истиот партнер од мали. Зошто лажење ако не не копка? Мене па ми е без врска да размислувам што правел пред мене. Многу побитно ми е сега да сум единствена, како и тој мене.
Себични ви се размислувањата. Минатото не треба да има улога во вашиот живот со кој бил и со колку без оглед машко или женско. Важна е сегашноста и иднината пред вас. Стереотипите се тие кој поголема светица да испадне на форум, нека ви е така.
Ми беше зборот дека не е пресудно девојката од мали нозе да била со еден дечко и со тој да останала, безразлика во кој век живееме има исклучоци. Еве за мене не е нормално прво да легнам со некого, да не знам дали сме фак френдс или дечко и девојка, па топрва да се запознаваме и да учиме карактери, па после испаѓа добар е у кревет, ама џабе кога има никаков карактер. Па џабе е нормално кога директив идат на секс, како да ќе им избега боже сачувај. Не е пресудно дека цел живот со еден ќе останеме, може ќе се рсзведам еден ден и ќе имам уште еден партнер, од кај знаеме што ни носи животот боже мој. Не значи дека со еден партнер е монотонија, може 10 да ги смениш и ниеден да не го бива ни за свинска п....да . Не дека треба да се опседнуваме, или дека е кој знае што ако таа или тој имале повеќе партнери,ама свесно или несвесно секој помислува, тоа е факт, колку и да негираме.
Минатото баш има врска со колку има легнато.. Друго е да е еден друго е да се поке... Многу често тие шо се со поке ги знаат и се мажат со некој постари и ги прифакјаат за да не останат сами или се мажат во друго место..
Добро не сфаќаш колку е навредливо ова што го напиша? Не ми е јасно стварно, скроз ти е нормално да кажеш нешто вакво за некој?
Зошто да е навредливо кога е така добро познавам девојки кој имале ппке партнери и на крај се мажиле кизз каде или некој постар и биле оговарани кога ке ги видат... Како би се осекала ти излезена со дечкоти и во позадина слушаш она јас ја е..в итн
Кај живеете се чудам. Најблиската другарка не знам колку партнери имала пред да се мажи, а не за рандом жени низ град.
Боже какво просто размислување. Воопшто нема врска, јас не се навредив воопшто ама бракот не е "да се омажат за да не бидат сами." Бракот е многу повеќе од прв,вторт,трет... Еми што ако ја е**л, ќе се сруши светот, а и тој што кажал ништо поарен од тебе. Хаха страшноо. Јас познавам пар кои меѓу себе си биле први, си роди таа дете и после 3 години се разведоа оти и двајцата сакаа да пробаат други. И сега и двајцата имаат нови партнери и тоа млади,а не стари.
Треба да се запрашаш какви луѓе познаваш што коментираат такви работи, а не ја како би се осеќала. Сигурно нема да ми се случи такво нешто затоа што имам стандарди.
Навредливо е вкрај. Можеби за тебе не е навредливо бидејки ти изгледа предбрачниот сексуален живот го имаш сватено малку поконзервативно и затоа така размислуваш. Но да те прашам нешто. Во еден сексуален чин кој кого Е.Е? Ајде одговори ми, бидејќи спомнуваш девојка која била излезена со дечкото и на другата маса ќе слушале како коментира ебачот дека ја е..л. Ајде да кажеш на форумов кој е вистинскиот е..ч. Дали машкото кое оговара дека ја "е..л", или женското кое е излезено со дечкото. Кој е ебачот?
Нема врска големината на местото со културата. И во град и во село и во Лос Анџелес, ако имаш култура- имаш, ако немаш- немаш.
Извини ако те навредам со прашањево што ќе ти го поставам но ме интересира: Во кој век,на која планина живееш,и на кое племе припаѓаш? Верувам млада си и стварно е жално вака да размислуваш. П.С. уствари нема што да ти се извинувам, ако се навредиш навреди се твој проблем, и твоите коментари беа навредливи но ти на никому не се извини. И изгледа во твое село само мажите "е*ачи" вие жените изгледа сте ко гумени кукли, А?