Прв однос

Discussion in 'Интимни прашања и проблеми' started by najs, Jan 26, 2012.

1. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Уживај ништо страшно нема шанси да е бремена.

И јас на почетокот кога со дечко ми го имавме првиот однос ми беше така и на неколкуте наредни пати се осеќав како сексот да е нешто што треба да го задоволи само него но подоцна научив и јас да уживам ,земи опушти се можете и со лубрикант да пробате може ќе ти е поубаво .

Last edited by a moderator: Nov 7, 2017
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Дури да влезете "во штос" ќе помине некое време. Првите неколку месеци ни сексот не е како што треба, несмасно е и смешно, од оргазам ни О нема, ама со тек на време ќе научите како треба. Што да кажам, слушајте ги своите тела и тоа глупо чувство ќе го снема.

На ти е проблем да се соблечеш гола пред него, не е проблем да ти ја види госпожата, проблем се баш тие неколку влакна? Ме интересира која е твојата замисла за секс? Според мене сексот не е тема на договор, едноставно треба да се случи.

Ете си направила поголем проблем. Не мачкај со креми, остави самите да се повлечат. Можеш да се миеш со чај од камилица или со сода бикарбнона. Носи памучни гаќи кои се удобни и ке помине.

3. Nitea

Nitea Нов член

Пред два дена го имав првиот однос. Ме болеше многу но не за да не издржам. Проблемот е друго, воопшто не ме скина иако идеше до крај значи воопшто химен не постоеше. Пробувавме 4 5 пати и се беше океј но химен нема. Дали е можно воопшто да немам химен или пак од прсти да ме скинал а да немало крв и да ме болело многу малку што не сум ни почувствувала?​

piksooki likes this.
  4. Belgin1

Belgin1 Популарен член

@Nitea се е можно.
    Секој химен е различен. Ако идел до крај сигурно те скинал, меѓу тоа ако и преходно бркал со прсти има шанси и тогаш да те скинал. Ти треба најдобро да го знаеш тоа.
    Химен секако си имала меѓу тоа секоја девојка е различна, не секоја ја боли и не секаде тече крв.

Nitea likes this.
  5. Виножитка

Виножитка Истакнат член

:angel:;)
    Можеби хименот е претходно скинат со некоја активност ако нешто си вежбала, може и тој со прсти, ама не знам дали имаш прочитано на интернет за еластичен химен можеби ти си една од ретките ;):angel:

Nitea likes this.
  6. Nitea

Nitea Нов член

Благодарам @Виножитка читав за еластичен химен и мислам дека е тоа.

7. acidicloserr

acidicloserr Нов член

дали сум единствена што се плаши да има секс? имам 18 години и сеуште не ја изгубив невиноста страв ми и се срамам од моето тело имам дркано на неколку дечковци ама никогаш не сум имала секс другарките ми се смеат за тоа страв ми е и срам ми е од моето тело

8. WildMk

WildMk Форумски идол

Психолог.

Пошто не треба ни да ти е страв, ни да ти е срам.

acidicloserr likes this.
  9. Modernistka

Modernistka Истакнат член

Здраво,не знам дали прашањето е за тука,но би сакала да ми одговорите:inlove:Дали после првиот однос циклусот Ви доцнеше поради промени?

10. Meddy

Meddy Истакнат член

Ne