Vo vrska sum 3 meseci so decko so koj postojano sme zaedno.Bi sakala da znam dali mislite deka e vreme da imam odnosi se plasam deka e premnogu rano iako cuvstvuvam deka mozam da veruvam vo nego.Ve molam za sovet.... pozz...
Како прво ти самата ако не знаеш дали е време или не, не можеме ние да ти кажеме. Имаш десетина теми на форумот слични на твојата, па прочитај размислувања.
Тоа што идете 3 месеци не е воопшто важен фактор за тоа. Треба ти сама да се почувствуваш спремна па макар тоа да било и после 1 година врска. И плус за 3 месеци сигурна ли си дека можеш навистина да му веруваш како што велиш? Размисли за ова сама, ние не можеме ништо да ти кажеме, а и имаш многу слични теми на оваа па прочитај си убаво
Според мене 3 месеци се малку време, но ти си знаеш најдобро. Јас би ти рекла да не брзаш се што е твое ќе си дојде
Потполно се согласувам некогаш не е битно колку време сте заедно , туку што ти чувствуваш.Најважно е и ти да имаш желба за тоа и да се чувствуваш спремна , а не само бидејќи не сакаш да го одбиеш. А како и да е 3 месеци се малку за да ја запознаеш личноста вистински и да имаш потполна доверба .Денес некои личности толку добро ги носат своите маски , така што ке поминеш цел век со нив додека го откриеш нивното вистинско лице....за жал . Сепак тоа е твој избор, размисли убаво сепак еднаш се губи невиност
Koga ke se cuvstvuvate dovolno zreli i sigurni deka ste spremni na sexualen odnos samo toa e praviliniot izbor ne se ogranicuvajte so toa dali ste zaedno dolgo ili kratko vreme i nikogas ne se vpustajte prerano jas mislam da gi cekate onie 18 ne e badijala polnoletstvo,i sekogas koristete zasita najpameten izbor
se soglasuvam so ova, pa ima mnogu parovi sto toa go pravat i prvata vecer, prvata nedela, bitno e da sakas da go napravis, ane kolku dolgo odite, ako si spremna , ama samo ako se cuvstvuvas podgotvena, napravi go.