Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв состанок

Дискусија во 'Сингл' започната од poppie, 9 мај 2010.

1. HoneyHoney

HoneyHoney Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    Тоа е.И ми вика од каде сум знаела дека тој имал девојка? и се крие.Нема храброст да каже ,да признае. Јас можеби направив голема грешка кога му признав дека ми се допаѓа многу.АЛи ајде.Се е минливо,па така и ова. :)

2. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    точно така верувам дека ке го преболиш.За жал уште ногу девојки ке бидат повредени..А тој еден ден ке изгуби верувајми.

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  3. HoneyHoney

HoneyHoney Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    Се надевам.:)

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    Јас да ве замолам феминики да ми дадете идеја што да правам на прв состанок со девојче, ко збунет првооделенец сум.

5. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Однеси ја на кино, или на кафе ама некаде каде табла се игра така да ако заглавите во муабетот табла ќе си играте, нема да ви биде тишина. На пиво и убава музика однеси ја, полесно ќе ви тече муабетот :D.
    Покани ја или дома филм да си гледате, ако сака Господар на прстените или такво нешто, уште поарно. :)
    Однеси ја по паркче некое, на лулашки, прај се дека знаеш на рака да гледаш иднина и лупај глупости. Можеш да и зготвиш нешто, пудинг еве. Пикник напрајте си.
    Играјте не лути се човече па договорете уште еден состанок. Не знам од кој град си, ама шетајте се, истражувајте улички во кои никогаш немате одено.
    Ова не важи за шмизли и лигуши.

Немој да се правиш нешто што не си.

На ku4ence и LGBT им се допаѓа ова.
  6. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    341
    Прво си фрливме погледи во диско..ама не сакав таму да ја смувам дека имав мои комшивки таму..
    и ми намигна ово оно...
    После околу 4,5 дена и појдов дома..слеговме доле и се смувавме..
    и така почна врската xD

7. WarriorAngel

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Купи какао од краш, мора да сака какао, ако не сака ќе сака.
    Може чоколатце да купиш и да си шетнете. Нека не те вознемирува тишината. Само така ќе дознаеш дали можете заедно да си ќутите и сепак да уживате да седите заедно.

На LGBT му/ѝ се допаѓа ова.
  8. WarriorAngel

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Купи какао од краш, мора да сака какао, ако не сака ќе сака.
    Може чоколатце да купиш и да си шетнете. Нека не те вознемирува тишината. Само така ќе дознаеш дали можете заедно да си ќутите и сепак да уживате да седите заедно.

На LGBT му/ѝ се допаѓа ова.
  9. beautyqueen123

beautyqueen123 Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ima edno masko vo isto uciliste ucime I veli deka me saka I jas go sakam.si prakame sliki I si pisuvame na snapchat a nauciliste mn ne zboruvame.kazete mi sto da napravam dali da pocnam prva bidejki sakam da izlezime I da bidime pobliski.inace 9 odd sum I uste se nemam muvano.zatoa ve molam pomognete mi.Kako da se odnesuvam sto da zboruvam??

10. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    pa stom smetas deka bi mozela da mu pristapis prva pristapimu.Sto da zboruvas pa neznam bidi direktna i ne odolguvlekuvaj tolkuso zborovite

11. mzt

mzt Нов член

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Zdravo masko sum podolgo vreme se dopisuvam so edna devojka ja viknav da iskocime utre jas imam 20godini do sega ne sum imal devojka pomagajte sto da pravam

На Nastya9 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    61.466
    Дечко, биди природен, ништо повеќе!!! Штом девојката по долго допишување се согласила да излезете, значи дека твоите размислувања, кои секако сте ги споделиле допишувајки се, и се допаднале!!! Затоа, само биди таков како што си!!! Малку девојки сакаат мангупи и „лажачи“... Пвеќето сакаат фини момчиња со кои ќе можат да разговараат за музика, книги, училиште, па и мода, зошто да не!!!
    Со среќа утре, па чекаме „извештај“ 8)!!!

13. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Првиот состанок... :D Во ресторанче крај кеј седнавме. Ги испивме милкшејк"овите" (изразов(facepalm):lol:), па шетнавме до парк. Немаше awkward ситуации зашто претходно 5-6 месеци се дружевме и опуштено беше.

И сите состаноци, од прв до последен ни биле (и се надевам, ќе бидат и понатаму) забавни. :wasntme:

14. manna89

manna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    Здраво, не сум од скопје но наскоро ке дојдам за да се видам со еден дечко со кој скоро се запознав. Тој е видно заинтересиран за мене.Иако имам живеено таму, не ми текнува интересно место за прв состанок. па би сакала интересен предлог било да е кафик, ресторан или сл. сакам нешто шик и уникатно. Ги ценам вашите идеи и однапред ви благодарам.

15. purple.rose

purple.rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Вакаа.. Еден совет ако може имам другар и во последо време премногу се здруживме-24/7 сме заедно и во ист клас сме, од исто маало итн.. И го засакав многу ама незнам дали истото и он го чувствува кон мене иако сите не прашуваат дали сме заедно. И многу често ми кажува дека ме сака ама незнам дали е другарски или има нешто повеќе.. и сакам да сум со него и имам шанси ама ми е страв дали после ке го изгубам она што го имам сега со него? И малку е чудно бидејки сме од ист клас а има многу додека завршиме школо... И незнам колку е паметно да бидам со него поради овие препреки ама сепам го сакам :) ве молам девојки за ваше мислење и совет :3

16. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Што се секираш, сигурно ти нема да мислиш каде во неговиот град ќе одите на состанок.
    Сигурно тој ќе те однесе на некое убаво место.
    :)

17. machence27

machence27 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    106
    Значи ако чувствуваш некоја тензија измеѓу вас биди директна и викни го да разговарате прашај го отворено, меѓутоа не ги кажувај одма твоите чувства за да не испаднеш на некој начин понижена, туку онака разговарајте како луѓе. Нема што да изгубиш, на крајот на краиштата кој ризикува тој и добива :)

На purple.rose му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Glorcheto

Glorcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2016
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Ајј ве молам помош треба да испаѓаме со еден ама проблемот е тоа што моите не ми даваат да излегувам никаде тој не живее блиску до мене ајј помош какоо ве молам итноо е ваа недела планираме :) :)

19. Cute_Girl

Cute_Girl Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    57

А зошто да не го викнеш дома додека твоите не се тука? Биди искрена со него и кажи му дека не ти даваат да излезеш и ако сака да дојде кај тебе, можете да гледате филм или да правите нешто ќе смислиш нешто интересно сигурно, се надевам дека ти помогнав, поздрав!

20. Glorcheto

Glorcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2016
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Кај мене не ама можам да го викнамм добра идеја фала многу само да сака :)