На фб се сретнавте? Дај подетални информации. Вака што можеме да ти кажеме ако не те пуштаат од дома? Избегај? Излажи? Ништо од тоа не е добро...
И сакаме да се видиме ама моите никаде не ме пуштаат а да го викнам па незнам дали ке сака од село суж
како машко можам да ти кажам дека не би ми сметало првото искачање да биде во село/град/парк можеш да го прашаш дали ќе му смета ако мислиш дека нешто ке смени, подобро да пробаш отколку да пропадне моментот ахахахахаха педо медо edit: ова беше скоро како спојлер од филм
Сметам дека баш и не е добар предлогот дома да го донесеш.. Не можеш ни на едно кафе да излезеш? До толку?
Незнам ама ке го викнам може ке дојде плус ке ме чека многу е фин преку телл ова она а за во живо ке видд фалаа ви многу сепак
Не ти е паметна идеја да го викниш дома, а и разликата во години е малку сјебана на твоја возраст. Патем, некој расположен за ЛП ми се разговара во врска со еден проблем ?
А воопшто да не се гледаш со него ни дома ни било каде. Прво ти си малолетна тој полнолетен. Проблеми еден куп можат да настанат Да си ти 20 тој 30 ајде..ама ти си дете а тој далеку од дете е. Леле па ти лично не го ни знаеш а дома ќе го каниш или кај другарка
Иди играј со кукли, мала си се уште. Зошто да ризикуваш да си направиш проблеми со домашните, ако толку му значиш ќе те чека.