Здраво. Дали има некој искуство за мерчендајзер, да опише што конкретно се работи? Имам понуда од Даути за мерчендајзер, ама немам искуство и не знам скоро ништо околу тоа, па би била благодарна ако некој сака да објасни
Ќе редиш/истакнуваш нивни артикли, ќе пазиш на рокови односно постарата роба напред новата назад, ќе сликаш и ќе праќаш слики на менаџери/комерцијалисти.
Имам прашање што да се прави ако се доцни со плата или воопшто не добиеш преку payoneer? имаме ли некоја заштита ние што работиме како фриленс?
Nikako ne se Odi da se raboti vo Furnitex Bitola. Nakratko baraat Administrator koj treba da znae presmetki, fakturi so golemi ceni, i vraboteni ot ustvari si bara nov coek oti mmentalniot ne cinel. Jas ni dva ni tri mu kazav dva zbora, deka treba so faks mashinski da baraat a ne nekoj drug. Mn uctivo mu kazav zosto begaat i zosto ne cini bash sekoj koga na sekoj mesec oglas objavuvaat? Oti ako zgresis vo butik ke utnis 200 den, ama vamu 200 iljadi e faktura. Kuznaj sho presmetki prat, mozi nejkat coek da vrabotaat a postojano da ima nekoj da rmba za bez pari
Што направи со Јупитер? Многу кул ми изгледа фирмата баш ме заинтересира па сподели искуство доколку можеш. Колку плата ти понудија и какви се условите за работа ?
Mene me interesira za laborant na oddel mikrobiologija sto uslovi imaat,rab vreme plata i slicno.Mi se javija za intervju i ne znam dali da odam
HI TECH FIRMA S. ORESANI I BUNARDZIK PLATA POCETNA 32000 K15 ODMOR DVAPATI GODISNO HRANA I PREVOZ NIVNI A RABOTA NA CNC MASINA AUSTVARI PO DVE NEDELI TE STAVAAT VO LIVNICA DA LIES BAKAR I KALAJ PRSKA METAL NA SITE STRANI NATRE PEKOLNO ZESKO I SEKOJ NOV PO ZAPOZNAVANJE SO LIVNICA VRTOGLAVO BRZO DAVA OTKAZ DODUSA TIVKI SE KOGA SI ODIS SE ISPLATIJA AMA USLOVI ZA RABOTA NEVOZMOZNI