Гледајте филмови на BS PLAYER и си има опција самата програма да најде превод на нет и ти само си штиклираш кој си го сакаш
Барам превод за серијата Sunset beach (1997) прилично стара е, ја даваа порано на МТВ, па ако најдете нешто да ми помогнете
Превод за Grown ups 2 ?? БС плеерот не наоѓа превод,а ни на титлови ни на поднапиши неможам да најдам
е само ова не научив како да местам превод на филм ама ај нема везе и онака почнав само онлајн да гледам се надевам ке научам и да местам превод
во папката каде што е филмот и преводот направи да бидат со исто име и не ставај екстензии како .ави или .суб (латиница, нели) еве најлесно маркирај ги филмот и преводот па на ринејм пиши пр. 1 Важно е преводот да биде за таа верзија на филмот, во спротивно ке брза или касни. Јас користам ВЛЦ медиа плеер или БС плеер.
Најчесто гледам на filmovizija повеќето се со српски превод,а ако нема симнувам од utorrent и замунда
Ве молам ако некој знае каде може да го гледам филмот Canone Inverso (Making love) со хрватски или српски превод???
Го симнав филмчето Despicable me 2 и си симнав превод... направив како што читав тука но не ми се пушта преводот. Нели го пушташ филмот и со влечење го носиш преводот буквално во филмот. Не бива, незнам зошто така. Помош! П.с: На Rich media player.
Симнатите филмови си ги гледам на GOM Player.Преводот што ке го симнам го плантам на десктоп,и само си го повлечувам со маусчето кон отворениот филм
Знам дека ова прашање не е соодветно за во оваа тема, ама незнев каде на друго место да го познавам.Не се разбирам од вакви работи, така да- без смеење Сакам да гледам филм на ТВ од УСБ и се е симнато и филмот и во истиот фолдер и преводот, ама кога ќе го пуштам не го препознава преводот. Како треба?
Името на филмот и името на преводот треба да ти се совпагаат,копирај го името од преводот и стави го на филмот,немој обратно засто така нема да ти го твара пак
Превод за Before you say `I do`? Дали англиски, македонски, српски, хрватски, босански, црногорски... сеедно! Најдов на една страна, го симнав, ама тој бил превод за Ромео и Јулија. Помош?
Не знам од која причина но на ниту една страница за онлајн гледање филмови не можам да ги гледам сериите Teen wolf и Gossip girl.Само ова ми се покажува: 1.Click here to download and install Java:http://java.com/getjava/ 2.Restart Browser and continue to view. А имам инсталирано јава.Сите други филмови и серии можам да ги гледам,само овие две не,а најмногу ми требаат. .Ако знаете некое чаре како да го поправам ова,кажете ми.Или да ми објасни некој како и од кај да симнам превод за серииве,ама подетално објаснување пошто тапа сум за вакви работи.
jaс порано спуштав преводи од titlovi.com ама го преинсталиравме компјутерот и некои програми се избришале.. и сега кога спуштам преводи ми се читаат како - незнам што да правам, кај она - open with, со која програма да одберам?? имам пробано со сите што ги имам и сите така се читаат... веројатно треба да инсталирам некоја програма ама која??