^ да, ете со кои пробав - NotePad WinZip (тоа се појавува како default) WorPad MFC Application а другите немаат смисла (vlc, powerpoint, sketchup..) и затоа не ни пробувам со нив..
Јас најчесто си симнувам на titlovi или podnapisi. Вообичаено, на секоја страна за превод, има и англиски. Или наједноставно пиши си го името на филмот на гугл, со додаток english subtitle и мора да ти искочи.
Лелее сум заборавила да допишам за ONLINE гледање. Не ми се појавуваат преводите ако ги симнам, па затоа прашувам дали знаете страна со онлајн превод? Пишав на гугл ама никако не излегува
Во тој случај, повели. Јас пробав еден филм и ми го пушти, со англиски превод. Само малку треба да имаш нерви, за да се наполни, да ти се пушти... Инаку убаво се класифицирани во акција, авантура итн... http://itvmovie.eu/
Јас преводи обично симнувам од podnapisi.net ,но ако се случи да нема таму на titlovi.com одам.Никогаш нема некој промашај во тајмингот на превод,и затоа ги бирам тие страници за симнување преводи.
Јас преводи обично симнувам од podnapisi.net ,но ако се случи да нема таму на titlovi.com одам.Никогаш нема некој промашај во тајмингот на превод,и затоа ги бирам тие страници за симнување преводи.
Може некој детално да ми објасни како да симнам превод? И пребарувач ми предложете исто така. Симнував превод но никако не можев да ги внетнам во филмот, не знам зошто така.
Зошто кога го ставам преводот со влечење ми се исклучува плеерот ? Спојлер За VLC Media Player се работи
А да пробаш да го преинсталираш плеерот? И ако не бидува така тогаш смени го. BS плеер е исто така добар а некогаш и сам си симнува преводи
Јас ќе ти кажам душо јас сите филмови ги гледам на GOM player...донладирај си го супер е сите преводи ги прифаќа од titlovi.com i podnapisi.net си спуштам јас преводи. А иначе другите плеери не ми прифаќаат преводи со среќа и кажими што направи?
Користи некој БС плејер? Како да го наместам преводот да е долу а не насредина? И да нема позадина на него?
BS Player не ми наоѓа превод за филмот The Other Woman (2014). Пребарав на titlovi.com и podnapisi.net, ама нема ништо. Знае некој каде на друго место можам да го најдам преводов? Нека биде и англиски, не мора македонски или српски. http://www.imdb.com/title/tt2203939/