Каде можам да најдам превод освен на titlovi или преку бс плеерот? Ми треба превод за филмот do you believe а преку овие нема.
idi na popcorn tamu imas na dobra snimka i srpaki ili hrvetski prevod,jas obicno na titlovi ama ako e nov mozno e zatoa da nema
Од каде да симнам превод за некој филм, кој ќе остане во компјутерот како фајл за кој нема да има потреба да се поврзам со интернет за да го користам? Кога ке ги гледам филмовите, нема да имам интернет а потребен ми е превод...
Гледај ги преку BS player, самиот си симнова преводи на првото пуштање на филмоти ги зачувува во компјутер... Единствено што треба да направиш во подесувањата е да селектираш на кои јазици сакаш превод...многу е едноставно
да не занете каде има превод за self/less. еве го трилерот, а ќе ви ставам и торент, ама доколку имате видено негде превод ве молам пратете ми линк... https://rarbg.to/torrent/rxe9io5
Дека нема на сите филмови со македноски превод (на повеќето нема) на српски ги има и ги преведувам ги барам на српски.
Maze Runner:The Scorch Trials знаете ли некоја страна шо го има со превод јас тие шо ги знам секаде е без превод?
Симнувам превод од titlovi.com преку зип фајл правам extract и директно фолдерот го влечам во филмот, но проблемот е што преводот почнува многу порано... не знам дали јас сум направила нешто погрешно, нека ме просветли некој...????
Спушти нов превод , или намести го истиот со ctrl + стрелките лево и десто ( лево за по назад превод , десно за понапред ).
Имам едно прашање .. Сакам да гледам серија на ТВ преку USB е сега како да клам превод за да ми излегва на телевизорот преводо? да ми кажи некоја..
преименувај го преводот како филмот. пример ако филмот ти е потпишан: Taken, и преводот ќе го преименуваш така. Се надевам убаво ти објаснив.