значи ги изгледав ситеее сезони на Prison Break и сега ми остана само последната сезона, серијата ја гледам на serijal.com но за последнава сезона нема превод но може да вметнеш превод, да симнеш... јас барав како да симнам но не успеав, .. Дали може да ми кажете од каде да симнам превод за сезонава, стасав до крајот но ете закочив, а ептен сакам да го гледам... Не мора да е на македонски може и на српскии...
zosto na bs player nesaka da mi dade prevod mi se pojavuvase edno za da mi dade prevod sega ne saka zosto
Јас порано користев titlovi.com, но го спуштив BS Player и кога ќе го отворам видеото, автоматски се појавуваат сите преводи за тој филм/серија, на јазици што претходно јас сум ги одбрала. Ви препорачувам
kako moze da simnam prevod od titlovi i da go stavam prevodot na filmot filmot mi e simanat od bittorrent a prevod od titlovi.com sega kako da go stavam prevodot ve molam za pomoss?
Сакам да гледам филм-Bad sister, ама никако не можам да го најдам тој со превод. Да не има некој/а гледано тој филм, нека да ми го прати .. поз
Обично ако е нов филмот немат преводи и ние се мачиме со тоа и затоа си ги симнуваме и си симнуваме превод
pa da nov e a i otvoriv eden star pd 2013 i tamu nema prevod dane e do popcorn nesto ili oti nova verzija e neznam zosto nema :/
Може да е до попкорнот често заебава нас многу ни кочи или не дава убава слика. Најубаво симни си го филмот од некоја страна