Еј фала ти Kasha за трикчето шо ми го кажа значи за џабе сум симнувала по 5 преводи за еден филм кога можело вака едноставно да се подеси
Превод за The Help? проверив на titlovi subbtibles podnaipisi и никаде го нема. Спојлер од кај ли па најдов баш овој да го симнам
Грлс ај ве молам дајте ми линк за симнување на превод за филмот Пријатели со бенефиции(овој 2011 што ) и објаснете ми што како да направам....тука пробав симињам веќе три пати и ми наместо икончето да ми е како оние за превод, како за слика ми е и ми вика сликата не може да се прикаже ...ај помош плис
http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx ... its&jezik= Еве ти линк. Ќе идеш download, потоа klikni za download па отвори со(ALZip) или сними ја датотеката.Доколку одиш со отвори со веднаш ќе ти се отвори ALZip и можеш веднаш да го ставиш тоа што ќе ти се отвори во BSplayer или во што и да ти е пуштен филмот. Доколку одиш преку сними ја датотеката ќе одиш во превземања или downloads(зависи каде ќе ти се зачува) па ќе го отвориш ALZip и ќе го ставиш. Се надевам дека помогнав. Поздрав.
малку прашањево ми е оф топик,али ств ми треба одговор имам симнато и филм и превод се ок,и сеа сакам да ги гледам на телевизор па си ги префрлив и филмот и преводот на усб то арно ама коа ке се приклучи на телевизор не се емсти преводот,као да ги наместам? ;/ а преводот е срт, да не треба да го сменам тоа?
Превод случајно некаде да не можи да се најди за Like Crazy (освен на титлови пошто тие се на два дела)?
Дали ќе може некој да ми даде линк од српски, хрватски или македонски превод од филмот The little Rascals? Барав ама неможев да најдам.
Немам линк да ти помогнам , но ако немаш симнато Bs player сам си бара превод, и обавезно има српски или хрватски, и боснаски јас многу често фаќам, обавезно симни си Преводи многу има на поднаписи.нет Со bs player нема потреба да се мачиш да бараш превод, автоматски ти ги наоѓа сам, само си избираш кој сакаш преводи да ти ги бара. Јас не гледам со превод, може англиски ако не е јак звукот, ама знам дека хрватски и српски има скоро на сите, со ретки исклучоци. Македонски слабо, дали на 10 филма и на 2 серии до сега
Да, да со bs player ќе гледам. А може да ми објасниш како да го направам преводот ? Можеш лп да не ја полниме темава.
Јас моментално гледам Госип грл,2 сезона и преводов ми е многу брз...пробав да го направам со Цтрл и стрелките,ама по 15 секунди пак станува брз преводов и така цело време треба да го враќам...ако знае некоја како да го управам нека пише лп
Српски превод за Moneyball најдов, но бидејќи филмот го симнав во два дела преводот за првиот дел ми е ок а за другиот не...Чаре?