^ Фала многу за помошта Ако може сега превод за The Iron Lady -не можам да најдам... Не се брзајте, ќе си почекам јас...
Како да ставам превод во BSplayer за "Gossip girl", ја спуштив првата сезона, ама со преводот имам проблем, неможам да се снајдам. BS не ми наоѓа преводи, и тие што ги спуштив не ми се отвараат.. Ако има некој линк пишите..
преводи најчесто симнувам од titlovi.net има скоро за сите филмови, на повеќе јазици. Во BSplayer преводот доколку го имаш симнато треба само да го завлечеш во прозорчето каде е филмот.
Така го носам преводот кај што е филмот ама ми се појавува нешто не е вред Find codec, а предходно сум гледала филмови и немало проблем. Незнам да се снајдам дека ја спуштив цела сезона, преводи исто спуштив за цела сезона и за епизода посебно да пробам дали ке фати ама не... Нешто му фали на BSplayer-от ама незнам што, codec или... Сакам да си ги гледам епизодите на хрватски или на српски превод, па ако знае некој кажете ми што треба да направам.
Каде можам да најдам превод за филмов српски затоа што македонски не очекувам сеуште хахаха „The Vow“ :///
Неможам никако да најдам асален англиски превод за Тhe Hangover Најдов, ама сите беа изместени... помош?
Превод за филмот Incendies? И како на bs-player да ставиш превод ако веќе го немаш во компјутер?Сам да ти најде македонски преводи?
Ако си на BsPlayer има опција за забрзувања на превод.Кај преводот,подесување,така нешто и има за поместување напред и назад.Многу пати и мене ми се има десено да е многу напред или па назад.Ама за другите програми незнам,знам само за BsPlayer,тој го имам. Едит:Јас барам преводи преку BsPlayer.Стискаш најди преводи рачно и ти се отвара страна,го пишуваш филмот и ти искачаат преводи од повеќе сајтови.И ќе си одбереш и готово!
Најдобро е да симнеш BS Player и преку него да ги бараш преводите. Е доколку нема така можеш од titlovi.com или podnapisi.net
Не можам да ставам превод на виндоус медиа плеерот. На бс не ми го отвора филмот. Ај ако некој ја знае постапката нека пише.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8iEcfvtM8w Обиди се вака. Малку чкљ англиски има, ама се разбира.
Мозе ли некој да ми објасни како да го подесам програмот за гледање филм (конкретно го користам Гом) за да може да ми препознава кирилица фонт?