Ве молам некој да не знае каде да најдам превод за филмов? http://www.youtube.com/watch?v=xW4-gCeEgQY никако не мозам да најдам
Како се подесува преводот да биде во тек со аудиото? На VLC плеерот. Кај некои филмови, приметив дека преводот „бега“ понапред и глупаво ми е, зашто кај плавуша, па и да се трудам да бидам во тек со едното и другото. Не, сериозна сум - сакам да уживам, а не да ми бегаат очите ко луди за да ја сфатам приказната. Има начин да се среди тоа некако ?
Знам дека се нови филмовите ама дали можи да ми најдете превод за Argo,Les Miserables i Silver Linings Playbook можи на бугарски српски хрватски оти на мак не вервам да има и да има грешен е
Побарај на podnapisi.net Има, сега баш проверив. Не знам зошто, не ги чита линковите, што ги поставив.
Ај ако некој е во тек, зошто никаде не можам да најдам српски/хрватски превод за серијата The Client List? На српски има само за првите 2 епизоди.. Скоро цела година нема превод
Ми треба помош Спуштив Госсип Грл 5 сезона, ама не е HD, туку е gossip.girl.s05e01.dvdrip.xvid-reward Превод апсолутно нигде неможам да најдам, спуштив за HD мислев дека е исто, ама понапред ми оди. Чаре?
Не знам на кој плеер гледаш, симни си BS.player сам наоѓа преводи при пуштање на филмот, а и преводот се корегира напред-назад со Ctrl и стрелките (<- и ->).
Го симнав The Hangover вториот дел, симнав превод на titlovi.com ама само на едното цд имам превод а на другото не, како можам да го средам?
Ако филмо е составен од два дела тебе ти се потребни преводи за двата. Кога ќе симнуваш превод на крајот на еднио треба да пишува CD1 а на другио CD2. Се надевам ти помогнав
^^^ Ако користиш BS Player тој самиот би требало да ти најди, ако не симни си го и тој самиот ќе си најди превод
Треба прво да си наместиш јазици кои ќе ти ги пребарува. Пушти го филмот, оди десен клик - Преводи - Барај преводи online - Сите и најверојатно ќе ти најде на англиски и таму можеш да си наместиш јазици. Ако не сака така, можеби ти е постара верзија, симни друга или пак преинсталирај го БС Плеерот.
Искрено, доколку имаш неограничен интернет... јас би ти препорачала да си го симнеш од поново. Ама само еден дел, да не се мучиш многу.