Смешки во боја па и човекот ново Сонце ќе направел,па и брзо ќе стареел, а ова со животниве дека ќе станеле пола луѓе, па и како демек контактирала со „ друг свет“ и така предвидувала ( да, преку мобилен ) Научна фантастика, филм да направеа, којзнае колку Оскари ќе добиеше.
Се што живее Умира ..... а потоа луѓето пак се СПРЕМНИ ЗА НОВ ЖИВОТ ???????? Глупости во шарена боја !!
Баба Вањѓа рекла.2010 трета светска војна-имаше не. 2011 нема да има растенија и животни - има и растенија и животни!
Aко не ги сметаме судирите во арапскиот свет и менувањето режими таму за почеток на војната, а не е ни 2011 завршена Шега, не верувам во овие шарлатански работи
И на др тема прочитав како велиш дека Евреите владееле со светот. Како тоа од кај, јас првпат слушам за тоа.
Го имам ова прочитано и порано ама јас не верувам во ова И да е вистина не се замарам со вакви глупости - си го живеам животот дури ми трај )
Имам прочитано дел од предвидувањата, ама не верувам во нив затоа што многу работи што ги кажала не се оствариле
Сега видов дека си ме прашала да не ми текнеше на бабава Ванѓа, немаше да видам дека си ме прашала Имав прочитано книга за нив и колку што ми памтит мозочево како успеале да бидат доминанти, незнам, само знам дека што сакаат прават со светов, сега и од политички аспект гледано и таму се Бев скептик за бабава Ванѓа дека лажела, ете нели па макар и таа да не го рекла тоа, нели дека тоа е од нет, почнувам да го мислам токму спротивното а дали ќе се убедам во тоа, незнам Само колку што се сеќавам, иако не ја дочитав книгата за неа, мислам дека немаше спомнато од овие работи, на почетокот од книгата, само незнам како завршила, ете од чиста причина што сум скептик за овие работи, предвидувања.
Веројатно навистина била јасновитка,бидејќи нели предвидела неки големи настани,како рушењето на кулите-близначки,сопствената смрт итн. Но не верувам во овие предвидувања за нова раса,ново сонце...Мислам дека тие се преувеличувања.Веројатно тие што ги запишувале предвидувањата погрешно запишале . И зошто само лоши работи предвидела?
A зошто ја поврзуваат со ѓаволот ? На многу места имам прочититано дека комуницирала со него .А велат дека помагала на многу луѓе , ми нема логика
Спојлер Лелел па јас сум заостаната..Надвор 3 светска војна а јас поима неам!! цц,срам да ми е ! Не не верувам бидејки се глупости во шарени бои.