Мене женско ми излезе, а нееее ќе се карамеее ) се шалам нека бидат здрави и живи ама јас типувам на машко, незнам зошто желба и на двајцата ни е машко бебче
Се обратно кај мене, досега сум прочитала многу бабини деветини, и сите останаа на тоа... бабини деветини Ние чекаме женско, а сите тие покажуваат на машко. Демек тие што носат машки имаат чиста кожа, а тие што носат женски имаат кожа со мозолчиња и флеки. До сега ни мозолче ни флека, ништо. Напротив кожата ми е поубава од кога било. Благо ако јадeш женско, кисело или солено - машко. Јас душа давав за благо пред да останам трудна, сега ми е онака, сеедно дали ќе каснам благо или не. Попрво би грицнала чипс . Тiе што повраќале имале женско, другиве машко. Само еднаш имав повратено, толку!!! Немав мака со лошење премногу. Имаше и едно,да врзиш прстен на конче и да го ставиш да виси над стомакот, ако се ниша лево десно машко, ако оди во кругови - женски. Кај мене покажуваше лево десно, како за машко. И нај научно основаното е дека тие што имаат покисела средина долу се склони кон зачнување со женски, а тие со побазна зачнуваат машки, поради што машките сперматозоиди живеат подобро во базна средина а женските во кисела. Кај мене редовно беше мерено, имав многу базна средина, дури над нормалата, па ете женско. Значи сепак правила нема и само ехото ќе си каже
^ Истиот случај сум и јас. Ниеден симптом не ми укажува дека носам женско. Се е накај маженче, а всушност женче си носам. Немаат врска бабинове деветини дефинитивно.
Haha sega se slysnav so brat mi i uz myabet me prasuva: a ti zensko li nosis? Mu vikam daaa i vika epa zensko i koleskata nosese do vcera, se porodi vcera i surpricee MASKO i site vcudonevideni. A se si spremala vo rozevo sobata rozeva i site tie raboti i ko da vidis masko. Pa vikam aman be denes na tolku napredna medicina da ne vidat so e i mi vika pa vo Sistina ili Remedika odela ja gledale demek najdobrite lekari i utnale zamisli....aj vikam zdravo i pravo da e samo i moeto pa ako saka i masko neka bide na kraj so da mu pravime
Не верувам во овие работи, со првото ми беше интересно се зезавме и проверував и све утка хахах, така да оставам да чекам 4д па да видам што е
Кога бев бремена во син ми, бев доста мала, сакав женско ми се погоди машко, за ќерка ми сите велеа дека е повторно машко но излезе женско. Сега во оваа бременост ниту доктори прашувам ниту во бабини деветини верувам, не сакаме со мм да знаеме, а некако ме влече накај женско
Јас до 7-ми месец не знаев на секое ехо со затворени ножинја. И сите велеа аа машко машко таков стомак на машко , аа си се разубавила машко машко итн... а јас цело време си осекав бекако дека е женско што се осудив и да купам женски алишта и на крајот од 7-ми месец се виде мометоо пресреќна бев и едвај чекав на цел свет да кажам дека ке имам момичка а овие бабини деветини не вредат
Neznam kolku se tocni nekoj raboti koj sto gi citav po net dodeka doznam za polot no edno moe iskustvo e ovarvoto masko bremenost kakva sekoj sto moze da posaka ,bez nikakvi gadenja,bolki vtora bremenost zensko povrajkanja i gadenja od prv den,lice nafrlano ,zena ako ne te izmaci koj
@irenadaniel хахахх , и јас го имав слушнато ова , мојата бременост беше одлична ни повраќања ни ништо , сум патувала со автобуси по 500 км до кај моите до 8ми месец сакам да кажам до крај немав никаков проблем , и родив девојче додека моја пријателка моментално е бремена , носи машко и до 6ти месец неможеше од кревет да стане од толку повраќања , кај секој е различно , било да носиш машко или женско