Предвидување за полот

Discussion in 'Бременост' started by Stefaani, Jun 12, 2013.

1. Kitten

Kitten Форумски идол

Значи може и да планираме според календаров... Догодина во декември правам дете за да биде мушко :rock: :D

2. zuto

zuto Форумски идол

Мене за првото ми излегува женско, а родив машко.
    Сега вика пак женско, па да видиме.

3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Мене машко ми излезе а и некако во себе сум уверена дека е машко. Сите останати мислат дека е женско :)

4. bella24

bella24 Истакнат член

Мене женско ми излезе, а нееее ќе се карамеее :)) се шалам нека бидат здрави и живи ама јас типувам на машко, незнам зошто желба и на двајцата ни е машко бебче

5. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Кај мене вели женско, а носам машко. :D

6. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се обратно кај мене, досега сум прочитала многу бабини деветини, и сите останаа на тоа... бабини деветини :D Ние чекаме женско, а сите тие покажуваат на машко.
    Демек тие што носат машки имаат чиста кожа, а тие што носат женски имаат кожа со мозолчиња и флеки. До сега ни мозолче ни флека, ништо. Напротив кожата ми е поубава од кога било. Благо ако јадeш женско, кисело или солено - машко. Јас душа давав за благо пред да останам трудна, сега ми е онака, сеедно дали ќе каснам благо или не. Попрво би грицнала чипс .:lol: Тiе што повраќале имале женско, другиве машко. Само еднаш имав повратено, толку!!! Немав мака со лошење премногу. Имаше и едно,да врзиш прстен на конче и да го ставиш да виси над стомакот, ако се ниша лево десно машко, ако оди во кругови - женски. Кај мене покажуваше лево десно, како за машко.
    И нај научно основаното е дека тие што имаат покисела средина долу се склони кон зачнување со женски, а тие со побазна зачнуваат машки, поради што машките сперматозоиди живеат подобро во базна средина а женските во кисела. Кај мене редовно беше мерено, имав многу базна средина, дури над нормалата, па ете женско. Значи сепак правила нема и само ехото ќе си каже :D

7. slobodka

slobodka Популарен член

^ Истиот случај сум и јас. Ниеден симптом не ми укажува дека носам женско. Се е накај маженче, а всушност женче си носам. Немаат врска бабинове деветини дефинитивно.

jacqueline.s likes this.
  8. kallias

kallias Популарен член

Haha sega se slysnav so brat mi i uz myabet me prasuva: a ti zensko li nosis? Mu vikam daaa i vika epa zensko i koleskata nosese do vcera, se porodi vcera i surpricee MASKO :o i site vcudonevideni. A se si spremala vo rozevo sobata rozeva i site tie raboti i ko da vidis masko. Pa vikam aman be denes na tolku napredna medicina da ne vidat so e i mi vika pa vo Sistina ili Remedika odela ja gledale demek najdobrite lekari i utnale zamisli....aj vikam zdravo i pravo da e samo i moeto pa ako saka i masko neka bide na kraj so da mu pravime ;)

Sunshine_1979 likes this.
  9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Не верувам во овие работи, со првото ми беше интересно се зезавме и проверував и све утка хахах, така да оставам да чекам 4д па да видам што е

Fatalnata likes this.
  10. KoZee

KoZee Истакнат член

Majki mene spored kalendarot veli zensko, a doktorot mi kaza masko... :lol:

11. ssweety

ssweety Популарен член

Женички ме интересира од прилика во кој месец се гледа полот на бебето ???? :D :D :D :D

12. Asiana

Asiana Истакнат член

Мене во 12та ми кажаа пол

LadyC, DigY and ssweety like this.
  13. LilNann

LilNann Активен член

Кога бев бремена во син ми, бев доста мала, сакав женско ми се погоди машко, за ќерка ми сите велеа дека е повторно машко но излезе женско. Сега во оваа бременост ниту доктори прашувам ниту во бабини деветини верувам, не сакаме со мм да знаеме, а некако ме влече накај женско

joy1 likes this.
  14. BellaS

BellaS Популарен член

Кај мене за првото излезе точно машко, а за второво да се надеваме дека исто е точно... девојче :)

15. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Јас до 7-ми месец не знаев на секое ехо со затворени ножинја.
    И сите велеа аа машко машко таков стомак на машко , аа си се разубавила машко машко итн... а јас цело време си осекав бекако дека е женско што се осудив и да купам женски алишта :P и на крајот од 7-ми месец се виде мометоо :) пресреќна бев и едвај чекав на цел свет да кажам дека ке имам момичка а овие бабини деветини не вредат ;)

BellaS likes this.
  16. BellaS

BellaS Популарен член

17. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

BellaS likes this.
  18. BellaS

BellaS Популарен член

Кај мене 92% дека ќе биде девојче :wasntme:

EminemsGirl likes this.
  19. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Neznam kolku se tocni nekoj raboti koj sto gi citav po net dodeka doznam za polot no edno moe iskustvo e ova:Prvoto masko bremenost kakva sekoj sto moze da posaka ,bez nikakvi gadenja,bolki vtora bremenost zensko povrajkanja i gadenja od prv den,lice nafrlano ,zena ako ne te izmaci koj:):):)

Acka22 likes this.
  20. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

@irenadaniel хахахх , и јас го имав слушнато ова , мојата бременост беше одлична ни повраќања ни ништо , сум патувала со автобуси по 500 км до кај моите до 8ми месец сакам да кажам до крај немав никаков проблем , и родив девојче :D додека моја пријателка моментално е бремена , носи машко и до 6ти месец неможеше од кревет да стане од толку повраќања , кај секој е различно , било да носиш машко или женско :)

irenadaniel likes this.