I jas istoto go probav so sodata i izleze dwvojce no denes koga bevme na lekar dr. Ni kaza deka nosam masko taka da voopsto ne e tocno
Nisto ni soda ni prethodnite tvrdenja ne bea tocni... sega so sigurnost 100% na ultrazvuk se vide deka vsusnost e masko... srekja nemavme nisto kupeno za devojce hhhhh
На гугл-ов што нема да најдеш Не дека ми е важно што ќе биде, но нестрплива сум да знам бидејќи имам желба да купувам бебешки работички (а не дека ќе купувам пред 5-ти, 6-ти месец), туку повеќе за да знам што да си гледам по дуќаните Па за сите нестрпливи како мене, еве ви една теорија ‘‘Nub theory" за која викаат дека е 95-97% точна но барем после 11-та или 12-та недела да се тумачи бидејќи до 10-та недела сите изгледале исто. Повелете примери занимавајте се, јас за помалку од две недели ќе се придружам Или за тие што сакаат уште порано да се занимаваат, повелете "Ramzi theory" , според која, најсветлиот лак е местото каде ќе се формира постелката, па ако е од лева страна (ваша лева) ќе биде женско, а ако е од десна страна (ваша десна) ќе биде машко. Поздравче на сите
Има доктори како Димчев и докторката кај која одам, кои многу рано кажуваат пол, односно на прв скрининг. За Димчев незнам дали утнал, ама друава докторка не утнала на никој што знам. Колку што знам они гледаат по некој параметри на главчето на бебето.
Која е таа докторка Ano? А може и мене на скринингот ќе ми поткажат нешто во Ремедика, ќе видиме, јас ќе си прашам, па макар и да не е сигурно
Имам слушато многу убави зборови за неа. Пред две години од прилика се распрашував за матична да ми биде, ама ми рекоа дека не соработува со фондот.
И мене во 12та ми погодија дека е машко, на 4Д се виде дека има куле Сега наредна контрола може и второво ке се види што е
За првото во 13 недела убаво се виде дека ќе биди маже и уште тогаш потврди докторката ... За второво во 12 недела не беше сигурна 100%докторката ми рече само ќе видиме убаво на другата контрола, но очекувај уште едно синче по се изгледа...
Jas eve Sega sum na pregled cekam doktorkata pa da vidime kakvo ce bide. Site vikat deka zensko e spored toa sto sum se prosirila vo zadnikod pa ke vidime. Pozzz
За првото грешка женско е во календаров, а машко си родив.. исто и сега женско е во календаров, а минатата контрола ми рекоа машко обратна сум малку јас хахаха
Haha mene mi izleguva na kalendarov masko.Doktorot kaza lici na zensko.Ama ke vidime na kraj na mesec sme na pregled