Zdravo zenski, jas sum nova ovde majka na dve zlatni kurlinja, ama pusto nekako mi se vrodi zelba za treto, ama zensko Sto se ne se iznacitav na temata “gender swaying” od dieti, vreme na odnos, ph, mesecevi fazi, itn...Imame li tuka nekoja so isprobano nesto za zacnuvanje na zensko? Vi blagodaram odnapred
здраво девојки бремена сум 17та недела и сакам да знам што носам но докторката ми вика неможе да се открие, од кога се дознава, изгледа оваа несмее да кажува или пак незнам што се замислува
Nie vo vtornikot koga bevme na prviot skrining bas se iznasmeavne zatoa oti bebeto ne sakase da se pokaze sto e gi stegase nozickite vo 12ned i6dena
Мене во 12 недела ми рече дека му личи на машко, ама не е сигурен, во 16 недела ќе ми потврди ако не се крија бебето
Денес ми рекоа дека е женско ама не беше сигурен матичниот многу мрдаше на 22ри имам термин во систина па ќе видиме таму дали ќе ми потврдат а баш се израдував дека е женско само што не заплакав од среќа
Не дека не смее или се замислува нешто,туку не може да го види. Особено ако е завртено обратно.И јас денес бев на ехо,ја прашав,но бебето беше завртено со грб накај нас и плус карлично завртено.Важно се е во ред,тоа ми е најбитно,иако сакам женско.
Го направив тој тестот со мокрача и сода бикарбона демек ако зоврие машко е ако не зоврие женско... епа кај мене зоври пенеста стана е сега ќе чекаме до 22ри па да потврдиме..
Ginekologot mi kaza deka nosam zensko dete no svekorot mi veli deka ke rodam masko zaradi toa kakov mi e stomakot a i majka mi mi veli deka ke rodam masko taka da ke vidime kakvo detence ke rodam po bozikj. Mene licno polot ne mi e biten samo neka se rodi zivo i zdravo.
Не секој знае да гледа на ехо. Во Sante Plus ми рекоа машко на втор скриниг. Отидов во друга држава ми рекоа женско. Не верував во никој додека не се породив.