Полот на бебето - да го знаеме или не? ^баш така... ама како за беља едно кесиче сода б. немам дома уххх Ќе го купам сега жими се...
Полот на бебето - да го знаеме или не? Ќе проверам и јас па ќе пишам што ми испаднало. Па ќе видиме на 7 август дали е точен тестот.
Полот на бебето - да го знаеме или не? Tabela za određivanje pola deteta Da biste izračunali pol bebe, ukrstite godine majke u trenutku začeća i mesec u kome je zatrudnela. Kinezi kažu da je tabela 90 % pouzdana. Nisam mogla bolje da sredim tabelu tako da pored svake godine imate 12 meseci pa izbrojte dok ne dodjete do meseca zaceca. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ž m ž m m m m m m m m m 19 m ž m ž ž m m ž m m ž ž 20 ž m ž m m m m m m ž m m 21 mž ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž 22 ž m m ž m ž ž m ž ž ž ž 23 m m m ž m m ž ž ž m m ž 24 m ž ž m m ž m ž m m ž m 25 ž m ž m ž m ž m ž m m m 26 m m m m m ž m ž ž m ž ž 27 ž ž m m ž m ž ž m ž m m 28 m m m ž ž m ž m ž ž m ž 29 ž m ž ž m ž ž ž ž m ž ž 30 m m ž m ž m m ž m m m m 31 m m m m ž ž m m m ž ž ž 32 m ž ž m ž m m m m m ž m 33 ž m m ž ž m ž m ž m m ž 34 m m ž ž m ž m ž ž m ž ž 35 m ž m ž m ž m ž m m ž m 36 m ž m m m ž m m ž ž ž ž 37 ž ž m ž ž ž m ž m m ž m 38 m m ž ž m ž ž m ž ž m ž 39 ž ž m ž ž ž m ž m m ž m 40 m m m ž m ž m ž m ž ž m 41 ž ž m ž m m ž ž m ž m ž 42 m ž ž m m m m m ž m ž m 43 ž m ž ž m m m ž ž ž m m 44 m ž ž ž m ž m m ž m ž m 45 ž m ž m ž ž m ž m ž m ž Е сега незнам засто искочи вака измешано,ама ке си ги вкрстие вашите години и месецот на зачеток и ке ја прочитете буквата На мене ми излезе точно....
Полот на бебето - да го знаеме или не? ^истата таа табела еве ја: А постои и таква тема: Табела за одредување пол на детето
Полот на бебето - да го знаеме или не? Да да истата е,така ми искочи дека ја ископирав од фб,ама од сите најточна е
На мене табелава точно ми покажа. И навистина излезе дека носам машко, кое сега ми прави бељи низ дома.
Toa вриење како изгледа? Нешто се прави пена, меурчиња? Апла се гледа....или вриење со уво кога ќе се приближиш до чашата да чуеш како врие (како расипана боза)?
^фала за линкот, го правев тестот пред да ви пишам...ама сега тотално се збунив и не ми текнува, ама мислам дека ич не се појави таква бела пеничка што вриење. Затоа за секој случај пак ќе направам, па ќе ви пишам.
Квинке вриење како кога ќе ставиш швепс на пример. Значи апла вриење, со очигледно шуштење и пена. А мене уопште не ми вриеше, само ептен мала пена се направи горе ама ваљда мора,ипак сода бикарбона е во прашање. Другите не се помочавте бе...?
Пена!!! Еве да се пријавам и јас помочана, се смеев еден саат колку забавна работа беше тоа. Гости имав дома, а јас цуп, цуп, цуп си отидов во тоалет да си правам бабини тестови. Браво јас!
Ааааааа Еленкеееееее........синче а...? Баш интересно ова излезе...а ти дома гости и во веце експерименти правиш?
Ќе видиме синче или не, ехото вика ќерка... Да, дома гости, а јас си отидов да експериментирам. Да им кажев што правам мислам дека ќе се онесвестеа од смеење, ама не ми се толку блиски.
Мене ми испадна баш ти како што викаш silk, ништо нема ептен кога ја затресов малце да се соединат, се појави на горното тенко пениче и во секунда се изгуби...ни вриење ни ништо. Што значи испаѓа ќерќичка! Па ќе видиме за 2 недели дали ќе се поклопи со ехото
nekako mislam deka ti ke imas kerka neznam zosto ne prasuvaj Ali mislam deka kerka ke imas takvo custvo imam iako ne te poznavam licno
^ Да и мене баш ми изгледа Сноу како за женско да носи и јас незнам зашто ама сигурна сум дека е девојче. Арно и експериментов ти испаднал...баш како на мене. А Еленка па јас некако убедена бев цело време дека е машко...од кај сега тоа ехо излезе . Се шалам нормално,ај ќе видиме... Мене во 14-та недела ми го кажаа полот и не се смени до крај