Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предвидување за полот

Дискусија во 'Бременост' започната од Stefaani, 12 јуни 2013.

1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ви викав јас дека немаат врска овие предвидувања, експерименти, табели, вие не па не. :D :P
    Само живи и здрави да се сите, сигурно нема помалце да ги сакаме ако сме замислувале друг пол.

2. gelkaa

gelkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.490
    Јас имав пробано со ланче и прстен..и испадна женско..а исто и со табелата испадна женско..и еве навистина носам дунде :D

3. emilijamak

emilijamak Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    207
    jas nosam masko. :D

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    ууух незнам јас ова благо,солено,кисело :D јадам од се ама највеке ме тера на благо а потоа кисело :^) незнам :D ке видиме уште недела дена :D
    само здрави и живи да се :)

5. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :) јас мислам дека ти носиш черкичка

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Јас направив 3 теста за полот на бебето и на сите ми кажува дека е женско, 1.кинески хороскоп, 2.со тестот на фемина со табелата и годините и 3.со содата и мокрачата. Имам и јас цело време некое чувство дека е девојче а жените тврдат дека ми е чисто лицето и ќе било машко,ама јас не верувам во адети.

На Freezing му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    черкичка велиш A :D е повекето за тоа викат :)
    уште недела дена па да видиме и на ехо :D

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    последно нешто што прочитав

9. skenco

skenco Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    49
    можеби и има нешто точно,првата бременост имав машко и имав подолгнавест стомак,а сега пред да го дознаам полот сите ми викаа дека имам девојче бидејки стомакот ми е позаоблен
    а има разлика во бременоста првата многу сакав да шетам да јадам,а сега многу работи не јадам и многу сакам да спијам :) ова ке биде некое мрзеливо девојче спанка ;)
    инаку за првото знаев дека е машко од почеток,а сега згрешив исто мислев машко а испадна девојче

10. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    без икакво форсирање(потајно) со бурма до некаде точно излегува,исто и по самото лице и усна се распознава и може да се претпостави за кој пол станува збор,ама дефинитивно најточно од све е со амниоцентеза :P

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Daci07

Daci07 Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    21
    Лелеее и јас ич не верувам во бабини деветини хахахахах....Јас и со прстенот правев,и со табли и со јадењто и со се и на крај испадна обратно од тоа што носам :D значи кај некој можи има некоја случајност ама дека е баш поради тоа јас лично не верувам....

12. StEfAnIjA-84

StEfAnIjA-84 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    33
    Јас само еднаш пак сум слушнала ако бремената жена има мозолчиња на лицето- носи машко. Тоа само го знаев и го искористив за кладба со другарките- се покажа точно :rofl:
    Е сега дали има вистина или беше чиста случајност - резултатот во секој случај е 50-50 :D

На ijoana му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Мене тестот со содата не ми покажа точно, тестот со ланчето и прстенот (бурмата) исто така не ми дадоа точен резултат.
    Јадам ПРЕМНОГУ благо што исто не било својствено за момче.
    Лицето ми е стакло, а и сите каландари за откривање на полот ми излегоа дека носам девојче.
    Значи... СЕ НАОПАКУ! :D
    Вчера читав и за обликот на стомакот, брзината со која растат влакната по телото, бојата на мокрачата и т.н. и се укажува на тоа дека носам девојче.
    Дури и сол на глава ми имаат ставено, па сум се фатила за уста што исто така значело дека носам девојче..
    Јас сум бремена и во мешето го имам наслаткото момченце!. :)

Тестовиве се чисто за забава, не им верувајте премногу, па дури и гинеколозите некогаш знаат да погрешат. :rofl:

На Sweetheart87 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Site testovi so gi pravev izlegoa tocni...burma,sol temna mokraca,imav mozolcinja na liceto i blago :D dali e slucajnost ili se vistiniti ovie rab pojma nemam..ama jas nosam devojce :D

15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Јас имам правено тоа со златен прстен и златна алка (немав на располагање ланче) уште одамна и ми излезе две машки деца и едно девојче. :D Вчера кога ја читав темава направив пак и 5-6 пати се обидов и 5-6 пати ми испадна машко. Е ај сеа, сигурно нема да имам 5-6 деца, тоа значи дека првото ќе биде машко? :lol:

П.С. Ја имам правено и финтата со чаша, ланче и прстен за на колку години ќе се омажиш. Секогаш испаѓаше 20. :D Има некоја правено и дали испаднало точно бидејќи сите овде сте претпоставувам мажени? :wasntme:

16. mihael4u

mihael4u Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    22
    бабини деветини не правев.. најдобро и најсигурно предвидување на полот др Кристинка.. :) мипогоди од прва :)

17. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    мене една другарка ми правеше со сол на главата и се фатив за нос.исто и јас нејзе и направив и испадна точно.
    исто така имам пробано и со конец и игла, ако одела иглата напред назад носиш женско, а ако се врти во круг носиш машко, мене и тоа ми испадна точно.
    стомакот ми е долу ниско, лицето чисто... а сите велат ако носиш машко се разгрдуваш на лице..

18. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Леле бабини деветини мајке ми. Јас ќе речам што и да е нека е здраво и живо само.
    Јас откако останав бремена си осеќав некако во душа дека е машко значи имав некоја да речеме интуиција дека ќе е машко и ете мајка викаат не греши па излезе дека носам маженце. :$
    А за тоа дека ако носиш машко огрдуваш кој го кажал тоа? :^) Свашта...еве јас машко носам и само во стомакот растам нанапред т.е само стомаче имам. И лицето чисто кристално ми е никогаш не ми било почисто лицето скроз ми се исчисти во текот на бременоста, косата ми стана погуста и посјајна а претходно многу ми паѓаше а во бременоста повеќе ми порасна и не ми паѓа. Сите дури ми викаат си се разубавела и викаат "ааа сигурно машко носиш" и јас :^) е добро де што е нека е здраво, право и живо. НЕМА ВРСКА значи ако е машко вака ако е девојче така. Само нека се здрави и живи тоа е битно.

19. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    Да точно, најпрвин нека се живи и здрави па другото не е воопшто важно.
    а за лицето, косата и кај мене е така, косата ми е мн поубава, лицето чисто, ноктите побзо ми расат мн ми се убави и не се кршат..

20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.795
    Допаѓања:
    325.238
    Колку неубаво кога на трудница ке и кажат дека оружнела во бременоста па ете носи машко или женско.Скроз без смисла ми е тоа.Лицето нормално дека ке се нафрли поради хормоните.А косата ноктите зајакнуват поради поголемиот внес на витамини преку овошје и апчинја и нормално и повекје течности се трудиме да пиеме заради добро на бебето .i мене на раб ми имаат кажано носот ми пораснал па машко ке родам :o замислите и носовите растат со стомакот..незнаев за овој феномен

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.