Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предвидување за полот

Дискусија во 'Бременост' започната од Stefaani, 12 јуни 2013.

1. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.421
    Допаѓања:
    34.122
    И моето бебче 7 месеци беше девојче, па на контрола во 8от месец матичната рече дека има шанси да е машко :D :D
    Само здраво право и со сите нишани да ни биде, па дали машко или женско - подеднакво ќе го сакаме. Не сум толку потресена да го дознаам полот, сега во 9ти сигурно ќе покаже нешто, а и ќе ни биде изненадување кога ќе се роди :lol:

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Najmili

Najmili Активен член

Се зачлени на:
    9 мај 2014
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    48
    Pred nekolku meseci kumata mi napravi test so solot vrz glava i ispadna deka se fativ prvo za nosto pa mi rece detevo definitivno e masko. Isto taka nekolku pati go pravev testot so prstenot i konecot nad dlanka i prstenot postojano se dvizi levo desno. A doktorite nikako nemozat tocno da go odredat polot mi lici na devojce ama se krie postojano so nodzinata i eve i vo setiot mesec od bremenosta seuste neznam sto nosam. Ostanuva uste testot so sodata da go napravam pa da vidime dali i po tret pat po babinite devetini ke izleze masko.....

3. Najmili

Najmili Активен член

Се зачлени на:
    9 мај 2014
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    48
    Go napraviv testot so sodata...ama koga ja protresov caskata pocna da peni...prethodno nemase nikakva reakcija...pa sega neznam dali pravilno sum go napravila. Moze uste ednas da mi objasnite dali sodata ja stavam vo urinata ili obratno? Vi blagodaram mesinja!!!!

4. x-tina64

x-tina64 Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    LaDyDoLl a pravevte 4D zar na 4D bi napravile utka cudno ama kako i da e dae zivo i zdravo :))))

5. momomo

momomo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    41
    Jas mili sum 11 nedela i samo sto go napraviv testot so sodata i ne penese, ja protresov teglata i pak nisto, no jas na drug nacin go znam, znaci vo tegla malce mokraca i edna lazicka soda se stava. Sto saka neka bidat samo zdravi pravi da se . ova testovive se zanimacija , a doktorot koga ke mi kaze ke vi pisam dali e tocen.

6. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    никогаш сум немала ладни стапала а имам еден син и уште еден во стомак ама кога ќе искочи ќе видиме дали е син сигурно. и двете бремености ми се со стомак високо горе и убаво напрчен на пред што кај нас се вели дека такво е за машко. ...

7. nevena1234

nevena1234 Нов член

Се зачлени на:
    1 мај 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    А како да дознаеш дали би биле близнаци со прстенот?

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    jas gi probav so sodata i so prstet i so iglata i mind go napravija i toast so sold na se izleguva zensko ginekologot nekni mi potvrdi deka e zensko i se nadevam de kaj ke ostani taka oti so denesnive doktori mozi da mu donikni nesto potamu

9. sonja87

sonja87 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    85
    i jas da se pofalam deka nosam devojki

На joy1, koritsaki, MargaritaD^2 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. vesna212

vesna212 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    49
    а како се прават тие тестови?

11. milamila988

milamila988 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    244
    seuste neznaeme, site okolu mene velat deka e masko, samo jas I mm deka e zensko pa ke vidime na slednata kontrola

12. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    08.01.16.duso i mene mesko mi se poznava a uste e rano-moite mi velat devojce e:) kakvo i da samo da se rodi zivo i zdravo,inaku za prisca 1, odam vo ponedelnik pa najverojatno i ke doznaeme kakvo e bebenceto:music::music::music::bandit:c:l:

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  13. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.981
    Допаѓања:
    59.650
    Mene doktorot mi kaza 9.01.2016 a na aplikaciite za odreduvanje mi pokazuva kako tebe 8.1.2016 mene mi vikaat site masko i jasum vo ponedelnik na priska 1 znaci epten sme blisku

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    epa duso cim sme isti den so bremenosta,ist ke ni bidi i terminot.Na mene posledna menst.mi bese na 3 april,KE vidime vo ponedelnik kakvo e bebeto,da ti kazam i tolku ne mi e ni bitno,kolku sto sakam se da bide vo red so merkite i se ostanato-neka e zivo i zdravo samo................duso epa ke si pisuvame so i kako napreduvame,ist den sme ostanato bremeni:)

На podravka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.981
    Допаѓања:
    59.650
    Da mila ist den i mene mie 3 April posledna menst,ponedelnik brzo ke dojde i daj boze dvete da se izraduvame so ubavi vesti.

На podravka и mdenkov им се допаѓа ова.
  16. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.857
    Допаѓања:
    22.258
    Na kolku nedeli se doznava polot na bebeto? Nekoi mi velat na 17 nedela, nekoi i porano :)
    Uhh sho sakam da e edna chupaa !!

На Стефани_5 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.307
    Допаѓања:
    285.370
    Иако зависи многу од положбата на бебчето, оттприлика тогаш.
    Кај тие што се погодило порано било најчесто на среќа работата...фифти фифти па им се трефнало.

На Kiflicka05 и Bebulleee им се допаѓа ова.
  18. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.417
    Допаѓања:
    38.377
    Мене во 12 ми кажа докторот ама не со сигурност, после во 16 точно се виде дека е машко, го видовме и ние.

На zalosna, mdenkov, Стефани_5 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.235
    Допаѓања:
    76.248
    Во 12та недела ми го погодија на 4Д, многу убаво си беше наместено бебето и се гледаше уште тогаш тулето и тоа докторката не ми кажа за да ми кажела во 18та недела со сигурност (јас како да си осеќав дека е машко иако сакав девојче), туку сестрата на шалтер ја зема сликата со листот да ми наплати и таква ааиииии куре татино и маж ми ококори очи одма, баш да видам сликата ја имам во компјутер да видите :D хаха

edit: еве ја сликата :D

Прикачени фајлови:

Последна измена: 26 јуни 2015
    На stevemila, annel, Bond Girl и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.857
    Допаѓања:
    22.258
    Aииии срцка. Одвај чекам да видам каков е полот, но пред се да е здраво и живо

На Стефани_5, mariz и mdenkov им се допаѓа ова.