Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предвидување за полот

Дискусија во 'Бременост' започната од Stefaani, 12 јуни 2013.

1. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    Na moja drugarka im kazaa vo 13 nedela,koga bese kaj maticniot za prisca 1,i toa na onaa obicnoto staro eho

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.235
    Допаѓања:
    76.248
    Taka e... Koga kje se rodi pa kakvo i da e najvise kje si go sakas :) sega jas duri nemozam so devojce da se zamislam, nemozam 2h bez ova moe momcencee :) zdravje 2ro devojce, ako ne 3to hahah :)

На stevemila, Maceto123, Стефани_5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Maceto123

Maceto123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    960
    Пошто ни е истата докторка, и кај мене во 13 г.н виде, но ми вика е нареден пат ќе ти кажам за полот, и кога отидов во 18 г.н тогаш ми рече девојче е и јас се расплакав, бидејќи многу сакав девојче, ама кога одиш на преглед битно ти е само да е се како што треба а за полот и заборавав да прашам. Па ете сега чекаме да видиме дали е стварно девојче кога ќе се роди :inlove::inlove::inlove:

Ама момчето ептен е слатко срце е :inlove::inlove::inlove: ама да одиш обавезно на девојче, дали второ, трето, четврто не е битно секако си млада и имаш време :rofl: :* :hug:

Последна измена од модератор: 13 април 2017
    На mariz и mdenkov им се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.235
    Допаѓања:
    76.248
    Se dodeka ne rodam devojce :rofl:
    Fala i ti najubavo zdravo da si rodis :inlove: :l:

На stevemila и Maceto123 им се допаѓа ова.
  5. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    7.974
    Гледам темата згаснала:lol:
    Јас немав работа, па го правив тестот со содата.Немаше пена, што значи би требало да е женско.
    Цело време имам и чувство дека ќе е девојче,тоа мисла и на друго место го пишав:)
    Што даде Господ тоа нека биде, само живо и здраво да е...
    Ама пуста досада ме убива па си експериментирам(waiting)

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  6. milamila988

milamila988 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    244
    samo jas I mm bevme vo pravo :inlove::inlove::inlove:

На *цветче*, joy1 и Fatalnata им се допаѓа ова.
  7. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Mene mi kazaa vo petokot koga bev na kontrola deka e zensko,i sum mnogu srekna zasto veke imam since :)

На BellaS и zalosna им се допаѓа ова.
  8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.197
    Допаѓања:
    106.218
    Мене уште ми е рано за да го знаеме полот, здравје на нареден преглед кун 16та недела ако се гледа ќе ни каже. Пуста ќерќичка изгорена е за сестричка, абе од пред воопшто да сум бремена ми велеше ајде ние дури спиемеоди ти кај докторката и да ми родиш пак бебе ама да е женско:) И од ко и кажав радосна е дури и си го крсти бебето сестриче го гали и го именува така, сите во семејството така го викаме:) Кога ја прашувам како да се вика ако е машко вика не е машко, женско е, не може да е машко па после тие двајца јас сама... Што и да е да е здраво живо, ама пусти бабини дееттини и јас не им одолевам;) Праев некој кинески тест за предвидување на полот кој точно ми предвиде и за двете деца досега, вели женско, еден тест на програмчето за следење на временост кој ми е инстал. на мобилен вели женско, па го прочитав тоа со сода бикарбоната и баш сега напрајв никаква реакција немаше, мешнав ама ништо ич,па и по него значи женско е. Е сега лугево ипознати и непознати ме дефинираат како многу пролепшана згодна трудница,дека машко сум носела, таква бев со синко и малку само качив килажа, а со ќерка ми , плус прво,плус хормонална поддршка пред бременост бев ко балон од пред да затруднам и качив над 30кила, а сега пак слаба си почнав, стомакот одма ми се надува и ми се чини последнава недела и ми се намали малку и ми се заоштри , ама пусто се скинав од повраќање имерак имав само на кисели јадења, сув леб и овошје од кое касни - поврати, па ќе видиме допрва. Од благо ми се лошеше, сега само некое шеќерпаре ми се мота низ ум, им порачувам на моите да ми направат или купат ;)

9. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Jas pred 2 meseci go pravev toa so sodata i ne penese voopshto,duri i ja tresev casata pak ne peneshe sto bi znacelo zensko, isto spored edna kineska tabela spored mesecot vo koj ostanav bremena i spored godinite moi pokazuvashe deka e masko pa normalmo bev vo nedoumica. Dodeka pak spored toa kako sum izgledala sum nosela mashko, pred mesec dena na eho go gledas matichnata i mi kaza deka e masko. Taka da ne se oslonuvajte na ovie testovi, no od zabava da gi pravish se interesni.

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Mene uste ne mi se veruva deka e zensko I sekoja kontrola prasvam uste zensko e ?

11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.197
    Допаѓања:
    106.218
    Имаше случај во градов на женава и рекоа женско, си изнакупи се розе спремна на женско, кога роди машко!

12. LenaNela

LenaNela Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    147
    Еве и јас овде да си пишам и јас го направив тестот со содата и воопшто не пењеше,а на матич. не можевме да го видиме,се скриваше. Па кога ке го дознам полот ке видам колкуе точно тоа со содата,но тоа ти е 50:50 ако не е женско ке биде машко :D само здраво и живо да е.

13. LenaNela

LenaNela Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    147
    Ете се дозна и полот,но испадна дека мокрачата и содата не маат врска, јас си носам машко:rofl:

14. sonja87

sonja87 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    85
    I jas pred da doznaam deka nosam 2 bebinja si pravev testovi po internetov i mi ispagase sekogas masko ☺️Pa pokasno na doktor ne samo zensko so ispadna tuku ispadnaja dve

На Jagoda123, podravka и LenaNela им се допаѓа ова.
  15. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    Јас подоцна ќе го направам тестот со мокрачата и содата.Па да видиме што ке биде:D

16. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    и јас го имам правено тој тест незнам мене не ми се виде точен

На fairy88 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    i jas isto i kaj mene bese pogresen

На fairy88 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    И кај мене тестот со содата излезе грешен цело време ми покажуваше дека носам девојче, а јас носам машко. Само според овој календар ми излезе точно.
    http://www.kalendar.rs/kineski-kalendar-zaceca.php

На Donatela.W, irenadaniel и Acka22 им се допаѓа ова.
  19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Lele i mene na ovoj kalendar mi predviduva zensko i navistina zensko nosam :)
    Eee eve sega i za sin mi vidov i isto masko mi ispadna, znaci tocen e :)

На Angel.Heart и Fatalnata им се допаѓа ова.
  20. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.121
    Допаѓања:
    2.710
    Јас да ви кажам искрено ниту знаев дека постојат некакви старински тестови со сода или слично за одредување на полот. Еве денес со сигурност дознав според тест за генитско испитување на детето дека мојава е цурица!!

На Bebulleee, LadyC, Jagoda123 и 2 други им се допаѓа ова.