Интересна ТВ серија. Моментално се емитува првата сезона, трае 20 минути и излегува секоја среда, на интернет може да се најде веќе во утринските часови во четврток. Се работи за разведениот Џорџ и неговата ќерка Теса, кои се преселуваат од Њу Јорк со цел Џорџ да и обезбеди подобра иднина, мирен тинејџерски живот и совршено живеалиште на Теса. Но, Теса воопшто не се вклопува во предградието и тамошните сограѓани. Супер е за трошење слободно време
Јас ја пратам редовно(има ли јас некоја серија да не пратам ) Интересна ми е, лесна е доста но ништо посебно би рекла. Онака 20 минути колку да си пуштам мозок на пасење. Има смешни моменти се поправа би рекла. Ама Џорџ е срце А од овој ми нема поголем дибек и дебил. Мене не ми е ни убав, само што има тело, ама на глава ќеса да му ставиш Теса ми е слатка
И јас ја изгледав пред некое време. Интересна е серијава, ама некако многу се натрупаа вакви серии, којзнае која ќе преживее. Далас на почетокот ептен ме нервираше, ама сега многу ми е симпатична и има добра душа женава. Ама ќерка и. Кој дебил е човече, ццц.
хаха Далиа! Стварно е дебил, а инаку и мене Далас сега ми го смени првиот впечаток Баш би сакала да ја видам со Џорџ конечно бидејќи работава им се шушка одамна, а и во последната епизода Џорџ беше љубоморен некако на нејзниот нов тип
Леле Далиа! Ма леле сите! Ко од еден калап да се праени! Теса е ОК, татко и е интересен кога ќе почне да паничи за нешто... Спојлер За кондомите бе ЛЕЛЕ ја пресели у друг град ахаххахахаа Ајде ајде, другарка и се спари со црнецот, може ќе се најде добра душа и за Теса
дебилна, дебилна ама обавезно си ја барам на замунда дали ја има новата епизода ама ја претераа па сега сите пауза прват, амн Неможам да му се изнагледам на Џорџ срцка е Али Далија е глуперда глупа, ова беше смешно Dallas ми е срцка, смешна ми е
And the universe strikes again.... Битно истите Шер фаци ги прави, истите. Спојлер Освен Клулес кам бек, интересна ми беше Теса и Далас, ептен се засакаа -like sisters И лудава
Многу интересна серија. Јас буквално ја изгледав во еден здив и се надевам на втора сезона. Омилена од сите ми е Теса, поготово кога ќе ја направи својата фамозна фаца. Срцка е.
Не започна лошо сезонава. Спојлер Будала е тешка И Имаше доста смешни моменти. + http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dwKnI8Ad68
Ја почнав серијава ради вашите коментари, -првата сезона за 3 дена И сега веќе ја следам епизода за епизода. Далас е срцка, се изнасмеав во последната епизода Спојлер Рајан е самобендисана приказна за себе, мора да го спојат со Теса кај и да е Спојлер
Спојлер Ни замерела темва ептен. Имаше до сега доста досадни и проглуми моменти, но вчера ми се допадна како заврши, онака добива некоја ривенџ стил серијава Што е со Далија само она знае, дали е љубоморна на Теса, дека и со Далас се како мајка и ќерка, незнам али фроковска е малку. Искрено мене Рајан веќе не ми е ни грд ни антипатичен, незнам што се деси, али хот ми е Не за џабе е тхе боди нели Туку Теса бре се заљуби во Рајан да видиш да не веруваш. Најсмешна сцена до сега ми била оваа ПЛУС Финалето ќе трае еден час, ќе биде интересно богами, и ќе го има на нет, во четврток.
Никој нема да ги коментира последните епизоди? Ме изненади, не заврши ич како што очекував, малку ми беше како исилена на крај, ја убрзааа ептен и го шлакнаа крајот колку да се каже заврши. Непријатно изненаџена. Спојлер Прво сексот на Теса и Рајан, У ВЕЦЕ? Па и тоа како го откачи на крај она, си отиде без збор. И јас неќам романтики, ама ова беше претеризам. Второ Далија, што е со неа, озбилно не може подебилче да ја праат. И трето, зашто Далас го откачи Џорџ? Mногу глупаво и дебилно ми заврши, и сеа мајка и ќе ја пикна у серијава. Искрено се сомневам дека ќе има трета сезона, малку глупичка ја направија, ноу сенс ет ол.