Бричење на влакна на газ од страна на партнер Не луѓе, не ништо против ако некој го пали тоа али јас не би
Мене никогаш не би ми паднало на ум дека ова би можело да биде некаква предигра,па бтв и можна касапана Ќе си легнам со уште едно разочарување. ЖивотЧЕ имаш ли душа?
Ми нема ништо еротско бричењево. Btw, интима депилирам веќе 11 години. Ако знае, може и сака да ме издепилира мм би било ок, ама после тоа нема да имаме секс сигурно
Sex posle svezo brichenje ili depilacija moze da dojde do iritacija na kozata I infekcija kolku I da ste cisti I izbanjati. Mene mi se sluchi pred odmor I bev so antibiotic, cela vospalena so gnojni chepcinja. Horor. Barem eden den da se pocheka za da se zatvorat porite I da zarasne . Brichenje pred sex mi asocira na toj horror I ne mi e vozbudlivo.
Кога ќе размислам колку време трошам на бричење, ни секс ќе се види ни ништо Неретко доаѓа и до отворени рани и исекотини, ми се има случено да не можам да си ја запрам крвта и сериозно да размислувам да побарам медицинска помош. До толку знае да биде проблематично бричењето мое Во принцип немам ништо против, ама не гледам нешто еротско во ова. Го гледам како дел од ритуалите за одржување на лична хигиена и толку. Спојлер Којзнае колку досадно ви звучам сега
Ти никако не ги даваш влакната. Каква сексипилност, може адреналин да те пука од страв да не те искасапи. Инаку, ненамерно даде супер идеја ако го фатеш партнерот како те изневерува, како да му вратеш.
Се бричам и јас.. не редовно.. ама и кога се бричам, не го правам тоа оти мислам дека е хигенски, уку оти ме нервираат влакната. Иначе баш во 'опасноста' е сексипилноста... Односно, не се прави тоа со било кој, туку со човек во кого имаш исклучителна доверба.
Мене не ми е хигиенски и ми изгледа нечисто. Таква да се појавам некому не. Али верувам дека има некој шо го пали. Кој како сака нели. Постојат секакви фетиши, овој и не ми е така чуден.
Не да ги пали конкретно влакна (бар од тие јас што сум била)... Ама ако сум имала влакна, а им се е*ело, влакната не ги спречиле
Еве, на ова не сум размислувала, дали ако некој има желба за секс, а партнерката е да не кажам зашумена, би имал, без оглед на влакната?
Значи наместо Маче, земав кондоми, дојди, сам сум треба Маче, да видиш каков брич сум земал, има да те измазнам као никад досега, те чекам
Дали си сериозна со прашањево? Па да одбиваа секс мажите ради влакна, до сеа ќе изумреше човештвото, со оглед на тоа што мазни дунди се во мода последниве неколку децении. Види ги жените во постари порничи, амазонски прашуми.
Зошто да не сум сериозна? Во брак се случува, ама онака, во врска или слично, баш ме интересира дали им пречи? Секој не сака влакна...