Никој нема да ти рече така освен ако е ептен без влакна на јазик ама може да испадне дека итно мора да отиде некаде или да рече срцето го заштрекало да побара шеќер и вода и слично.
не...мислев на претходно кажување. некако не можам да се замислам непосредно пред самиот чин, клекнат со бричот ... плус, јас и после толку години, секојдневно сам се колам на бричење, не па друг да земам да бричам...
Јас мислев непосредно пред самиот чин како би реагирал. Еве @gjoker4e одговорила А може некому не му пречи
Ако некој го посакува коитусот ептен ништо нема да му засмета, камоли некое влакно @ninja35 Уште се бричиш? Јас најдов безболно и безопасно решение, после 3,4 опасно дешавки по моето потомство Само машинка
Е ова сеуште не ми е јасно.. Зошто мажи отстрануваат влакна околу пенисот? Ептен ми е weird пенис без влакна.. Ко полжав без куќарка..
Е вииш.. личен-не личен, е прашање на вкус.. Мене ич не ми е личен. И да повторам за сите.. и мажи, и жени: Влакната немаат врска со хигиена! Аман те! И на глава имате влакна, ако е ради хигиена, шо не си ги бричите/депилирате главите??
Мене ми смета и често не сум пружала орален ако не е среден и сум била искрена и сум кажала дека ми смета