Не растат по грешка, секој дел од телото има своја функција. @WildMk има право во врска со тоа дека отстранувањето на влакната нема никаква врска со хигиената. Влакната ги отстрануваме од естетска причина. Секој има право што сака да прави со своето тело. А доколку сакате да ви предадам една лекција по биологија на тема влакна и нивна функција пишете лп. А и темава е ПРЕДИГРА: БРИЧЕЊЕ ПРЕД СЕКС! Држете се до тоа.
Hahahaha smesna e temava...no sepak bi probala vakvo nesto hahahahahahaha...nozete mi gi ima briceno i toa on mi kaza da ne gi sreduvam nozete i jas prvo se bunev zasto ne i on vika kje vidis..i celite noze mi gi izbrici bez nikakva posekotina...
Ако претпоставам дека девојка ми под наводници тоа ја исполнува и ја прави срекна зашто да не па и многу повеке од тоа.
И да се отстрануваат влакната исклучиво од естетска причина, повеќе од валидно е. Погрдо нешто од зашумена мишка, задник и влакна кои штрчат од бикини купаќите, н е м а. Какво морализирање бооо, а сигурна сум дека сите до една се депилирате/бричите. Комон сенс е тоа, не плашете се, не е никаква индустриска и потрошувачка манипулација.
Сме пробале. Не ни е фетиш, туку тоа се случи вака: Бевме на одмор заедно 7 дена. Јас си бев средена од пред да одиме, ама веќе на третиот или четвртиот ден почнаа да растат влакненцата. Бевме под туш. Кога сме некаде под ист кров секогаш се тушираме заедно, па му кажав дека ќе се бричам, да излезе од вц. Ми рече дека сака да ме гледа. Потоа тоа премина во "сакам јас да пробам" и така. Беше нежен премногу од страв и ептен долго фати, па на крај изгубив трпение и сама си се досредив на брзинка.
Сакам нови и интересни работи, но ова не. Некако ми е страв и језиво некој да ме бричи или пак јас него. Воопшто не ми се допаѓа така да нема шанси ова да ме возбуди.
Јас како се бричам нежно. Полека полека цм по цм. Недај боже крв да потече а не па некој друг со сечило да ме фаќа таму долу.
Штом стигнав до оваа тема значи ептен сум се занела со читање на форумов Звучи интересно дефинитвно би пробала. Малку комплицирано за изведба ама самата интимност мислам дека ствара возбуда.