А3 али постариот мотор 1.9tdi 105hp со ознака на мотор BJB BKC BHE. Кај голф 6 е 1.6tdi 105кс доста проблематичен мотор,многу проблеми со Дизни (Сиеменс) маслена пумпа,глава на мотор. Кај голф 7 некој од тие проблеми се решени но не и со дизните. Исто е и со ауди А3 над 2010 година,истиот мотор е 1.6. затоа подобра опција ви е постариот модел на ауди А3.
Земајте без двоумење. Ова не се пропушта. Е ова да од аспект на квалитет. Јапонско возило бензинец, небо и земја за сите други, топ.
Примено. Маж ми ја бендиса. Јас не баш. Нели е малку старска Сакав друга боја Оваа сива, па и 2015та годинава ехеее кај беше
Одлично. Дали е модерно и наџиџано со 472993 уреди, екрани и шминка? Не. Дали од друга страна ќе видите мајстор со него? Не. Само редовни сервиси и тоа е тоа. Смрт немаат овие Сузуки. Ова па и од прв газда и таа километража, дефинитивно треба да се види. И за крај, ова е 4х4. Значи офф - роуд, во зимо на Маврово без проблем ќе оди. Прав мал крос - овер.
Ова не се расипува, ова ќе ве надживее и двајцата, се шалам секако Убвав е дизајнот не е лош толку. Во живо поубава е колава. Не чекајте, видете ја поскоро. Ништо комплицирано на неа нема, пали вози. Ова не се пропушта, самурајско возило е ова
Нема простор за онаква табла со апликации да се инсталира? Многу демоде ми делува според мене количево. Па и малку слики ставил. Инаку ова е категорија на џип? Или сув што викаат, врска немам.
Не ви требаат тие екрани, електроники, итн. Шо помалку тоа подобро е. Колава е спортско корисно возило и влечи со сите 4 тркала.
Не секогаш треба да го следиш срцето. Јас отсекогаш сакав да земам Алфа. Едноставно, заедно со Мазда ми се омилен бренд (од тие реално што може да ги имаме, од другите е Порше). Откога излегоа Џулиа и Стелвио сонував еден ден да ги имам. И кога дојде време да купувам кола, можев да земам Стелвио, ама завршив co помалку атрактивна кола, а многу по добро направена. И не згрешив. Иначе е Cross-over или по наше мало џипче/мал SUV. Иста класа со Opel Crossland. Помало од Peugeot 3008. Исто со 2008. А за таблет, сигурно може да се стави афтермаркет. Сега за сите коли може тоа да се изведе.
Проблематична. Овај N47 мотор си страда од ланецот, плус автоматикот и тој не е најсовршен. Интериерот е слаб со квалитет најчесто седиштата.
Ако не си истиот човек што постирал на кајгана форумот дека ја продава колава, глава сечам. Во исто време постирана е и таму и овде? Случајност?
Што има врска тоа ако се таблиџите од Велес? Јас пред 5 години продадов кола во Скопје со таблици од Гевгелија.
а дали имаше потирано на кајгана и тука во исто време. со тоа што на кајгана си ставил дека ја продаваш а тука да прашаш дали е добра колата?
Za koj kako. Za toj so ima pari da go odrzava kolata e ok ali za tie so sakaat da se calamat deka vozat bmw i nemaat pari za servis,za niv necini kolata. StepTronic menjac ,izdrzliv ali skap servis. Lanecot e nazad od motorot pa zato se vadi cel motor za promena na lanec. Ne e problem lanecot,problem se oprugite koj poradi niv idi do razlabuvavnje na lanec i kinenje. Pozelno e da se zameni lanecot cel set komplet,da se izvadi karter da se promeni sito na maslena pumpa i toj motor ke tera dolgi km. Enterierot e dobar ali nazad skoro i da nema mesto,ne e bas komotno. Od ovie modeli facelift verziata idi so full oprema. Za ovie pari so se dava kolata se zema 535D E60 M57 motor ili klasika 530D E60 M57. Na tvoe mesto za ovaja cena bi zel E60 dokolku si odlucen za bmw.