Идејата не беше моја (таа со 1 мај сликите е моја) И мене ми текнало на оваа идеjа,ама ми изгледа дека е ризична па затоа не ја пишав. Едно е сигурно за исходот од прстенот во храна, Горан Бреговиќ има оркестар т.е. свири на свадби и погреби (може да се ангажира однапред)
Идеjа за откачени: најдете кутија од фрижидер, долниот дел отсечете го, потоа цела кутија (освен нели долниот дел) обвиткајте ја со хартија украсна и горе ставете огромна машна, потоа дојдете пред вратата од станот/куќата на девојката, ставете ја кутијата на вас, застанете пред врата и пишете и порака дека пред врата сте и оставилеподарок за цел живот, откако девојката ќе излезе и, ќе ја отвори кутијата и ќе види дека сте вие внатре, тогаш извадете го прстенот и прашајте ја дали го прифаќа подарокот за цел живот-да се омажи за вас
Закажете еден викенд во Марово,Охрид, или на некое друго убаво место во нашава убава Земја.Спакувајте се и тргнете на пат.Кога ќе стигнете пред хотелот речете и на саканата да почека во кола,а вие отидете на рацепција нарачајте шампањско, и речете им кога ќе влезете истото да го отворат пред вас, а вие да можете во тој момент да ја запросите саканата.Потоа отидете по саканата и сработете го планот...
ааааа плачам едвај чекам и јас, ама на мојов никако да му текне ама како што не е ни романтичен, поубаво и ич да не си чекам јас
јас на мојов крај со крај неможам да му спојам,го прашувам би се одлучил да ме запросиш ... ми вели: еее ако ти кажам нема да биде изненадување, друг пат ееее тебе попрво ќе ти текне да ме запросиш ти мене. Ама се си се тешам дека може и ќе биде...
Идеjа: Доколку имате девојка која силно спие ни топ не ја буди, пробајте една вечер да и го ставите прстенот на раката, а сабајлето тоа ќе биде woww
јадни ние на мојов одговорот му е „здравје, се ќе си дојде со време “ абе да го фатиш вратот да му го свиткаш ај ај, ќе си дојде и нашето, ама тогаш треба чим сега вака ни прават ние во неизвесност да ги држиме
се приклучувам и јас во таа група,и мојот не е воопшто романтичен и нема шанса да му текне да ме изненади за овој важен чекор. Предлог - да се здружиме сите феминки и групно да им клекнеме на ,,заборавенине,,наши.
Сите ние многу добро ги познаваме овие флуоресцентни свезди, можат да се најдат во Jumbo или вокоја било друга продавница за играчки,книжара.... Купете доволно ѕвезди,и на плафонот од собата со ѕвездите напишете, ОМАЖИ СЕ ЗА МЕНЕ Потоа повикајте јавашата сакана кај вас дома, подгответе и вечера, гледајте филм во дневната, а потоа однесете ја во собата кај ѕвездите и изгаснете го светлото кога ќе влезете(претходно целовреме да биде запалено светлото),понатаму веќе знаето што треба даја прашате и прстенот да и го дадете. Па после нека ви рече дека не сте и симнувале ѕвезди
на мене вака ми предвози брак со мојата најбодра другарка се договорил и таа ми кажа да отидам да го викнеме и него и ке одиме на кафе под изговор дека заљубените треда да се заедно ога стигнавме пред неговата зграда таа кажа дека си го заборавила паричникот јас и кажав дека јас ке честам кафе но тааа инсистираше да оди и да си го земе го влегов во станот во дневната соба имаше од лиснови од ружи напишано ке се омажиш ли за мене !!!!!!! на мене вака ми предложија брак пред две години
Многу просто и едноставно, направете и појадок на саканата, а под салфетката ставете и го прстенот.Логично е дека нема прво за нејзе да се фати
Доколку вашата девојка е љубител на морски плодови, договорете се да одите на вечера специјално за да јадете морски плодови. Кога ќе пристигнете таму, на келнерот подадете му вештачка школка и во неа да има прстен, и кажете му за што се работи, сигурно нема да ве одбие. А потоа имајте пријатна вечера.
Оваа идеа е повеќе за воените лица, кои со своите девојки одат по аеромитинзи, но може и за сите останати кои се чести посетители на аеромитинзите. Идеата е едноставна, изнајмете авион кој ќе полета со лента _______(името) омажи се за мене, да изгледа како авионот што леташе за 20 год. Македонија и 19 години АРМ.
Прстенот замрзнете го во коцка мраз, а потоа ставете и пијачка (коктел) и во натре мразот, сигурно ќе го забележи мразот на површина.
Snow-Queen е стварно си КРАЛИЦА ако не те запроси романтично твојот при тоа што ти си ваква романтична душа, слободно кажи да дојдам да му ги скршам коските