Предлог за брак

Дискусија во 'Свадба' започната од Dijana, 11 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Идејата не беше моја :lol: (таа со 1 мај сликите е моја)
    И мене ми текнало на оваа идеjа,ама ми изгледа дека е ризична па затоа не ја пишав.

Едно е сигурно за исходот од прстенот во храна, Горан Бреговиќ има оркестар т.е. свири на свадби и погреби (може да се ангажира однапред) :rofl: :rofl: :rofl:

На tanja6 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
  3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Идеjа за откачени:
    најдете кутија од фрижидер, долниот дел отсечете го, потоа цела кутија (освен нели долниот дел) обвиткајте ја со хартија украсна и горе ставете огромна машна, потоа дојдете пред вратата од станот/куќата на девојката, ставете ја кутијата на вас, застанете пред врата и пишете и порака дека пред врата сте и оставилеподарок за цел живот, откако девојката ќе излезе и, ќе ја отвори кутијата и ќе види дека сте вие внатре, тогаш извадете го прстенот и прашајте ја дали го прифаќа подарокот за цел живот-да се омажи за вас :clap: :clap: :clap:

На sj *O*, I.love.your.lips, maca99 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Дефинитивно тоа во авионот и аква лендот со нуркачите беше најубаво :clap:

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Закажете еден викенд во Марово,Охрид, или на некое друго убаво место во нашава убава Земја.Спакувајте се и тргнете на пат.Кога ќе стигнете пред хотелот речете и на саканата да почека во кола,а вие отидете на рацепција нарачајте шампањско, и речете им кога ќе влезете истото да го отворат пред вас, а вие да можете во тој момент да ја запросите саканата.Потоа отидете по саканата и сработете го планот...

На perlaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    На perlaa и maca99 им се допаѓа ова.
  7. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    ааааа плачам ;( :lol: едвај чекам и јас, ама на мојов никако да му текне :( :lol: ама како што не е ни романтичен, поубаво и ич да не си чекам јас :|

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    јас на мојов крај со крај неможам да му спојам,го прашувам би се одлучил да ме запросиш :inlove: ... ми вели: еее ако ти кажам нема да биде изненадување, друг пат ееее тебе попрво ќе ти текне да ме запросиш ти мене. :?:
    Ама се си се тешам дека може и ќе биде... :lol:

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Идеjа: Доколку имате девојка која силно спие ни топ не ја буди, пробајте една вечер да и го ставите прстенот на раката, а сабајлето тоа ќе биде woww :clap:

На Elenche87 и perlaa им се допаѓа ова.
  10. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    јадни ние :lol: на мојов одговорот му е „здравје, се ќе си дојде со време “ абе да го фатиш вратот да му го свиткаш :@ ај ај, ќе си дојде и нашето, ама тогаш треба чим сега вака ни прават ние во неизвесност да ги држиме :lol:

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ние ќе бидеме цури на 21век, ние ќе им клекнеме со прстен :rofl: :rofl: :rofl:

12. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.633
    Допаѓања:
    37.072
    се приклучувам и јас во таа група,и мојот не е воопшто романтичен и нема шанса да му текне да ме изненади за овој важен чекор.
    Предлог - да се здружиме сите феминки и групно да им клекнеме на ,,заборавенине,,наши.

13. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    а зошто пак ние да се понижиме женски да им клекнеме??? абе клоцата во газ и ајде чао :wasntme: :lol: :lol: :lol:

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Сите ние многу добро ги познаваме овие флуоресцентни свезди, можат да се најдат во Jumbo или вокоја било друга продавница за играчки,книжара....
    Купете доволно ѕвезди,и на плафонот од собата со ѕвездите напишете, :*: ОМАЖИ СЕ ЗА МЕНЕ :*:
    Потоа повикајте јавашата сакана кај вас дома, подгответе и вечера, гледајте филм во дневната, а потоа однесете ја во собата кај ѕвездите и изгаснете го светлото кога ќе влезете(претходно целовреме да биде запалено светлото),понатаму веќе знаето што треба даја прашате и прстенот да и го дадете.
    Па после нека ви рече дека не сте и симнувале ѕвезди :lol:

На perlaa и DigY им се допаѓа ова.
  15. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    на мене вака ми предвози брак со мојата најбодра другарка се договорил и таа ми кажа да отидам да го викнеме и него и ке одиме на кафе под изговор дека заљубените треда да се заедно ога стигнавме пред неговата зграда таа кажа дека си го заборавила паричникот јас и кажав дека јас ке честам кафе но тааа инсистираше да оди и да си го земе го влегов во станот во дневната соба имаше од лиснови од ружи напишано ке се омажиш ли за мене !!!!!!! на мене вака ми предложија брак пред две години :* :* :* :* :*

На perlaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Многу просто и едноставно, направете и појадок на саканата, а под салфетката ставете и го прстенот.Логично е дека нема прво за нејзе да се фати :)

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Доколку вашата девојка е љубител на морски плодови, договорете се да одите на вечера специјално за да јадете морски плодови. Кога ќе пристигнете таму, на келнерот подадете му вештачка школка и во неа да има прстен, и кажете му за што се работи, сигурно нема да ве одбие. А потоа имајте пријатна вечера. :)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Оваа идеа е повеќе за воените лица, кои со своите девојки одат по аеромитинзи, но може и за сите останати кои се чести посетители на аеромитинзите. Идеата е едноставна, изнајмете авион кој ќе полета со лента _______(името) омажи се за мене, да изгледа како авионот што леташе за 20 год. Македонија и 19 години АРМ.

На I.love.your.lips и perlaa им се допаѓа ова.
  19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Прстенот замрзнете го во коцка мраз, а потоа ставете и пијачка (коктел) и во натре мразот, сигурно ќе го забележи мразот на површина. :d:

На sj *O*, SexyGirl2, technogirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    Snow-Queen е стварно си КРАЛИЦА :D ако не те запроси романтично твојот при тоа што ти си ваква романтична душа, слободно кажи да дојдам да му ги скршам коските :@ :lol:

На sj *O* и Snow-Queen им се допаѓа ова.