дечки сакам малку покомплициран фустан да си сошијам, на лактовите и едното рамо да е како пресечен па ми треба добра шивачка што нема да утне ама па и да не е скапа многу. ви паѓа ли некоја на ум? може и во ЛП да ми пишете со број , фала ви
На сите сакам да ви препорачам една шивачка на прв спрат во Буњаковец, до сега сум била презадоволна, сега го шијам фустанот за матура кај нејзе, еве ви и бројче 076/477-863.
Девојки , кој има искуство со Фросина Ангеловска од ФРАН ? Сакам да шијам фустан кај неа за матура мислам дека ептен ќе ме разбере што сакам бидејќи ја пратам и гледам дека се разбира и ги следи трендовите.Што мислите , и колку отприлика и се движат цените?
Предлог на шнајдерка која би можела да ми сошие ист или со мала разлика, ваков фустан како на сликата Благодарам многу
Licno jas nemam iskustvo, no ima bliska bratucedka na mojot verenik. Za svadbata od nejzina zolva imase naracano fustan da i sosijat, ist bese kako na slikata. Se zacudiv koga vidov , mislam deka i pustas samo merki i ona ti go shie. Mozes da im pishesh po poraka da se rasprashash.
Дали некоја има искуство со Сакам Мода? Прочитав и претходно раазлични коментари па доколку некоја шиела таму фустан, ако може да ми прати слика во порака и да ми каже колку е задоволна.
Пишав и претходно, прочитај погоре. Ќе ти ставам две слики колку само споредба да направиш. Спојлер ова е слика од фб. Страната на сакам мода, сигурно имаш листано низ сликите. Спојлер а ова е слика од блиска роднина, не можев да најдам поубава слика. Морав да се редактирам. Мислењево не ми е по основ на реклама. Намерно напишав јавно, бидејќи читав и претходно имаше прашања околу ова за да видат и другите и дa си направат споредба
Фросина Младеновска во волково имаат студио заедно со сестра и Јасмина и двете предобро шијат имаат и фб страна ФросинаЈасмина каков сакаш шијат не прават никаков проблем за преправки корекции многу се фини ти кажуваат што ти стои што не што материјал што форма според градбата многу се фини јас сега за матура ќе шијам имам снаа што шиеше два фустани и баш супер беа се надевам и мојот дека ќе биде супер
Оле од Козле шие уште фустани? Ќе ми треба бројчето нејзино, бидејќи го имам избришано да не одам директно кај неа
Јас чекам фустан од Сакам Мода, чим го земам ќе го постирам . Иначе предходното искуство со нив беше сосим солидно Едит: Еве ми го фустанот шиен кај нив
Дали може во лп да ми пишете бројче од некоја што шие убави фустани накај кисела вода припор таа околина ама што знаете дека ако и закажеме сега до матура ќе сошие барам за другарка не за мене јас пишав во пост погоре каде шијам но нема место она и затоа барам