Ми треба некој/а што знае да стесни фустан значи не да го шие цел туку само неколку корекции? Каде обично ги правите овие работи? Предложете ми нешто.
Бев на консултација кај ива пред некое време ама тек сега ми текна да пишам И НЕ ШИЈАМ ФУСТАН КАЈ НЕА. Ама да си кажам мислење... Девојката е прекрасна, опуштена, насмеана, комуникативна цена си држи меѓутоа и вреди прекрасни креации има, но во меѓувреме излезе некоја пријателка на мајка ми албанка или турчинка незнам точно и ме натераа да го правам фустанот кај неа бев разочарана, и голем скептик... Бев убедена дека нема да ми го направи фустанот и дури се карав ако не биде како што треба не идам на матура, нема да ти опростам и такви глупости пред една недела имав прва проба која се случи после 1-1ипол недела од кога и однесов материјал и јас и другарками заедно и однесовме а уште една другарка малку покасно од нас кога го видов фустанот на проба се запрепастив во позитивна смисла несакав да го соблечам АЛАЛ ДА И Е деновиве треба и да си го земам една недела помина од првата проба. Иако ми остана неостварена желба да шијам кај Ива сепак не сум разочарана. Ако сака некоја можам да и пратам во ЛП слика од корсетот да види колку е добра...
Кажете добра шијачка за свечен фустан околина Аеродром - Ново Лисиче. И секако да не праќам мерки во инбокс, него да ме види на лице место.....
Devojki jas siev fustan i preubavo ispadna, kaj kreatorkata Viktorija Arsovska najdete ja na fb, za sorabotka e super, videte izrabotki na fb na stranata na nejzinoto atelje
Слушнав за една жена во тц Бисер горе на на спрат имала и дуќан и шие фустани. Да не има некој искуство?
Навистина ви го препорачувам Данчо од Нерези. Човекот си ја работи работата перфектно. Сум шиела кај него 3 фустани, и од трите фустани сум дури и повеќе од задоволна
Devojki jas sega shiev fustan za apsolventska kaj Viktorija Arsovska. Definitivno vi ja preporachuvam. TOP!
Како беше задоволна второв пат? Ти земаа ли мерки таму на лице место? Како стојат со избор на материјал?
Искрено не сум задоволна. Ајде фустанот онака добар е, со оглед дека го чекав со месеци. Гратис фустанот уште не си го добив, исто и сестра ми е разочарана од неа. Последен пат шиеме кај неа.
Девојки , никако во Сакам мода. Значи порачав два фустани , најпрво син , па пота и црн ист модел само разлика од неколку месеци. Првиот беше добар и со мерки и со избор на материјал. Не беше порабен , па цела вечер го газев ама беше солиден за парите. Е сега вториов фустан , ако веќе може да се нарече фустан беше катастрофа. Поголем за повеќе од 20 см и во должина и ширина , вграден прслук бел на црн фустан кој се назираше , и розев патент на црн фустан поминат со лак за да не се гледа. Најтрагичниот дел е дека потоа не креваа , а после неколку дена кога звонав од друг број се превеа наудрени. Им пишав и на фејзбук ама џаба. Фустанот не се ни корегираше. Не се мамете со нив , бидејки имаа две страни на фејс а сега гледам дека страната кај што беа повеќето негативни коментари ја тргнале и ја користат другата.
Слушнав за една жена од Драчево Ивана се вика, ми кажаа многу убаво шиела и не била многу скапа и носиш материјал те мери и одма го шие фустанот уште истиот ден го имаш готов. Јас сега во август сум на свадба па ќе идам кај неа да ми сошие фустан па ке ви кажам впечатоци
Ве молам некој да ми препорача добра шивачка во центар (да не е многу скапа) ми треба за теснење, кратење, преправање.
Sakam da go sijam fustanov za svadba do sptemvri treba da mi e gotov, Dajte mi broj od nekoj stostvarno ke moze da mi go sosije