Пиши ми приватна порака, ќе ти дадам бројче. Јас неможам, ограничен ти е профилот. Од 1500 па нагоре, зависно од комплексноста на фустанот. Во градски ѕид над Дм има местенце каде што зима мерки и прави проби.
Може да ми рпепорачате шнајдерка во Кисела Вода? Сакам да шијам фустан за на свадба, нисто спектакуларно. Ми треба да ми е блиску само.
https://www.facebook.com/pages/Viktorija-Arsovska-Fashion-Designer/1030207123726933?fref=ts Ке ви сошие нешто уникатно
Знам дека тамава се однесува за шиење фустани, но сметам дека сепак можам да го поставам прашањето тука. Место за шиење на капут во Скопје со веќе купен материјал? Значи цената не е важна, важно е да биде добро сошиено.
Итно ми треба број од шијачката Жики од Струмица(поише шие капути,мислам дека и по тоа е позната низ Струмица).Ке ве молам ако ако некој има да ми даде број.Или пак некој/а струмичанец-струмичанка да се распраша за број.
кај се продаваат квалитетни материјали на метро во СК? Можам ли рунска волна да најдам? Најдов една шнајдерка што ќе се нафати капут да ми сошие ко што сакам....ама материјал?!?„?“?
Во подрумот на Буњаковец, пред Кам има продавница со материјали. Малку се посолени цените, но се квалитетни. Имаш во трговски Матекс, на 2 спрат. Исто на 2 спрат спроти биокулт има дуќан со материјали. Громби во ГТЦ, не знам дали уште постои. Гледа на паркот на жената.
Здраво девојки, Ќе Ве замолам ако може да ми напишете броеви од шнајдерки кај кој сте шиеле и сте задоволни. Од Скопје Ви благодарам
zdravo,dali mozebi go ima nekoj brojot od snajderkata vo avtokomada? mnogu ja falea po forumov...ili nekoja druga da mi preporacate so po pristojni ceni
Девојки, како се со цени Фросина и Јасмина од Волково? Конкретно ми треба долг, свечен фустан, без премногу детали... нешто слично на ова: Ако може некоја што шиела таму, да сподели искуство (може и во лична порака)
Jas i pisav pred nekoj den za nesto slicno bes cipka 3.500 mi rece a cipkava diga cena nz valda do kaj 4000 bi ti zela.ne sum siela tamu no znam od mnogu devojki deka super rabotela.samo sto do 1vi mart zima merki posle veke ne...mene nekako mi e rano i baska sum na dieta do maj mesec sigg ke variram vo kilaza. Zatoa baramm nekoja so sie eve da receme mesec dena pred svadba e sosema okej.
Девојки дали некој слушнал за Магда од Кисела Вода? Има ли некој искуство со шиење кај неа во последно време? Тетка ми постојано шиеше кај неа ама тоа беше пред многу многу години. Не знам колку добро сега работи