Дали Ива може да ми сошие и едноставна суќничка? Сакам квалитетно сошиено затоа сакам кај неа и колку се движат цените?
Да, сигурно ќе може. За цена не знам, но јас матурскиот го шиев кај неа и беше 12 000 и баш ја прашав за кратки фустанчиња која би била цената, рече дека почнувале од 5000 ден. Значи според сето ова суќничка би била околу 4000 можеби. Јави и се,прашај,ептен е фина.
Дајте предлог за шијачка за долг фустан. Некоја што работи добро и најважно, завршува на време со шиењето
Еве погоре имам пишано за Аtelier by Iva (Ива Спасовска). Е малце поскапа ама брзо работи ептен, јас за матурата кога го шиев за 3 недели ми беше готов, ке ти закаже неколку проби и толку, а на една пријателка која шиеше венчаница и беше готова за 1 месец. Се придржува до термините што ќе и ги кажеш.
Да видиш во подрумот на Буњаковец, пред Кам е сместена продавницата. И во ГТЦ најгоре имаш Матекс и дуќан спроти него. Матекс е поефтин, другиве два се поскапи, ама имаат и поубави, поинтересни материјали.
Не е фустан ама мислам дека е за оваа тема. Ваков комплет со нејзин материјал и цени отприлика колку би можело да кошта.
Mnogu be .5000 den za eden fustan ako e so se material od nea iako e korset ili ima monisti vrede a ako be ne vrede da se dade tolku pari
Препорачајте ми добра шивачка што работи убаво ама да не е прескапа, во околина на Автокоманда, Аеродром, Ново Лисиче, Кисела Вода и евентуално Драчево да е ако може И Железара ми одговара, ако има некоја шивачка натака. Конкретно барам шивачка за фустанот за матура, немам шиено до сега никаде фустан, па немам ниту број, ниту некоја што ми е вака у план. Брзо доаѓа времето, па сакам некоја што ви шиела фустан, па сте задоволни. И сепак за цената да не е како фустан на Пепелашка да се изработува, сепак е една вечер, не планирам премногу да фрлам за еден фустан, се што е у рамките на нормалното. Ви благодарам однапред
Другари, може ли да ми кажете некои шибсчки од Велес, да не де Бода и Нона? Фала ви, колку повеќе идеи толку подобро.
Има некој број од шијачката Билјана во Автокоманда? Гледам доста фалена е, а блиску е и ми одговара...Или друга од Автокоманда, како и да се викала