Билјана од Автокоманда тел. 070/ 770 777 не сум шиела кај неа, сега прашував цена на еден фустан ми кажа 3000 ден. за шиење. Моделот едноставен, на прерамки, должина до колена, ништо посебно.
Здраво до сите! Сакав да Ве прашам дали може да ми кажете каде со сигурност ќе ми ги сошијат овие два фустани, некоја посигурна кројачка. За два фустани можам да одвојам 400€, да не е повеќе од тоа. Само Ве молам тие што ќр ги препорачувате да имаат инстаграм или фб страници, да можам да видам како работат. Секако и доколку може да ми кажете кадр можам да најдам вакви материјали за шиење би било одлично. Поздраав!
Немам Тогаш тетката ми кажа дека таа сезона ќе завршела и нема повеќе да се занимава со шнајдерство и шијачки Не сум поминала од тогаш да ти кажам
Здраво девојки, Барам предлог за шијачка/ателје во Скопје. Сакам да ми сошие комплет за матура, во мојот град не можам да најдам.
Не знам колку е на место прашањево ама не можам да најдам друга слична тема, каде во Скопје има шнајдер за стеснување и скратување на фармерки? Фала однапред ❤️