дали знаеш дали работи само со нејзини материјали или можам да и однесам јас? И како и се движат цените? Фала ти
Zeni Kade se naogaat tocno sivacite od Mavrovka-sto sijat eftino a ubavo .Mnogu nevestinski fustani se zadovolni od kaj niv.
Да ми препорачате шнајдерка во околината на Ново Лисиче, Аеродром? Ми треба за мала корекција на фустан
Да ми препорачате шнајдерка во околината на Ново Лисиче, Аеродром? Ми треба за мала корекција на фустан
Dali pet meseci pred svadba e dovolno vreme za da se otide kaj sivacka (za prv pat) za da mi sosie vencanica ili treba poveke vreme pred da otidam?
Zavisi kaj koja ides i kolku rabota ima. Jas bi ti ja preporacala viktorija maer Prekrasna vencanica mi sosi. Spremiv cela svadba za 2 meseci
Тоа најдобро и најточно ќе ти одг. кројачкта што ќе ја избереш. Најчесто зависи од тоа колку е зафатена и колку е комплицирана креацијата да ја сошие, па ќе одиш на проби до финално да е скроена.
Здраво, ми треба предлог за добра шнајдерка во околината на Аеродром и Лисиче, за теснење фустан и сако..