И мене ми треба шивачка,од Скопје.Сакам да шијам долг фустан,ама не ми се даваат 100 евра за шиење,некоја добра и до фина цена
Јас ќе шијам во Марино. Може е далеку но е многу ефтина и убаво шие.На сестра ми за матура и соши многу убав фустан и тоа за џабе пари. Кој сака нека пише ќе му пратам ЛП со нејзиниот број
Општи прашања Девојки сакам да си ги сошијам фустанчево и тероклава. За фустанчево ми побараа 900 ден а за теролкава 800.. Што милите дали е скапо... и за двете јас ќе си купам материјал
За теролката изгледа е скапо,затоа што можеш да ја најдеш по 500 ден. и помалце,ама ако ти мислиш дека вреди за толку пари,ако ти е убава,и ако си решена,не постои никаков проблем. За фустанчето,не е скапо,и вреди за тие пари. Сепак,твој е изборот.
Јас обично шијам во Карпош 4 во трговскиот, има една шнајдерка, Оле, одлично работи... ептен сум задоволна... цените се поволни, а и знае ептен да го погоди она што се бара...
и јас ке ви ја препорачам шијачката од Чаир, Фатка. преубаво работи и ми има многу убави фустани сошиено а и не е многу скапа. Ако сакат слики од фустаните ке ви пратам во порака
И јас сакам бројче од таа во автокоманда? Убаво шие ,каква и е изработката и цената на долг фустан? Ако имате слика ставете ја да ја виддиме изработката на фустанот
Не знам дали за истата што мислам зборите, али таа што беше во Автокоманда, карши комерцијална банка, затвори.