Јас за мојата матура, и однесов скица на тоа како сакам да ми е фустанот, и ми го направи, сеа имавме свадби и се живо сите таму шиевме, плус сега и венчаници шие, значи ств ја бива жената.Се наоѓа во аеродром, кај Љубен Лапе школото, во зградите, се вика Цеце, 1500 зема од фустан, со твој материјал... Телефон, бидејќи многу ми го бараат од форумов, еве го тука 078705301... Сигурно ќе бидете задоволни
Женски јас сум матурантка и под итно ми треба некој добар и евтин шивач во Скопје!! Кажувајте некој ) *
Девојки, препорака за добра шивачка во Кисела Вода (може и Центар)? Ама да не е скапа, некаде до 1000 денари за фустан да зима.
Почитувани феминки, ако некоја го има бројот од Данчо од Нерези ве молам да ми го прати, сакам да разговарам со него за шиење венчаница, или уште подобро фејсбук профил доколку го има. Ви благодарам, Поздрав
Ова го има на златна книга: Данчо адреса: Ванчо Мицков 13 место: Скопје телефон: (02) 3062 640 телефон 2: (070) 430019 локација: Нерези Како се движат цените кај него?
Дечки да не знае некој колку зима Данчо за шиење долг свечен фустан? Имам шиено пред 10 години кај него, па претпоставувам дека му се сменети цените до сега..
Ја ич не сум задоволна од шнајдерката што ми го шиеше фустанот за свадбата ми го направи катастрофа поарно ќе дадев 800-900 барем ќе имав салам фустан Пред некој ден комшикава две сукњи ми ги напрај фустанчиња за 150 ден.
Зависи од фустанот колку е комплициран. Пред 2 години шиев кај него, ми зема 2000 денари, а другарка сеа ќе шие, и ќе и земе 4000 денари, ама многу и е комплициран фустанот Јас колку што знам, цените му се движат од 1500-6000 денари. Најубаво да си видиш со него, да си разговараш
Од лично искуство и со задоволство можам да го предложам бутикот Теа мода , изработуваат свечени фустани , венчаници ,вршат поправки и сл ..Се наоѓа на ул .Владимир Комаров во Аеродром , тел. 02 5205 885 .. Јас бев пресреќна кога изглегов со мојот готов фустан
Знае ли некој некоја шивачка од струмица која шие добро за да си сошијам фустан за свадба ве молам за помошшш....
Има ли некој искуство со Фросина Младеновска или Јасмина Ристеска? Двете шивеат накај Ѓорче или Волково. Ако го има некој бројот на таа од Автокоманда нека ми го пише
имало некоја шијачка во кисела јабука живеела и за 2 саати ти шиела фустан таму на лице место..имало и материјали да си одбериш??да не знае некој нешто??? сакам да шијам фустан и тоа под итно
И јас сакам бројче од таа во автокоманда? Убаво шие ,каква и е изработката и цената на долг фустан? Ако имате слика ставете ја да ја виддиме изработката на фустанот[/qu ке може ли некој да ми даде број и адрреса од шнајдерката од автокоманда ... итно ми треба