Девојки јас сакам да прашам,т.е да ми предложите некоја шивачка во Тафталиџе и ако може адреса и број. Значи итно ми е.Ве молам. Фала ви однапред.
cath ke bidete li lubezni da mi dadete potocni podatoci za snajderkata od cair ili nekoj tel broj od nejze. Ocajno mi treba edna snajderka koja ke mi sosie fustan od pricina sto materijalot go kupiv a kaj taa sto go odnesov e premnogu spora kako zelka. Pozdrav i blagodaram
Се надевам прашањево е за тука. Ми треба добар/а шивач/ка во Прилеп. Ништо комплицирано, ми треба за теснење панталони по струк. Дајте некој предлог.
znaete li nekoja prilicno eftina sivacka za fustani za iskacanja, ne neso sveceni? a dobro da sie? za da mozam da i nosam modeli i da si sijam i sekojdnevni i vecerni fustanii
Малку не ми треба шивачка за фустан ама ми треба шивачка што знае да шие костими за капење,па да не познава некој таква? Сакам да си сошијам ваков костим за капење http://productshots2.modcloth.com/produ ... e6d14b.jpg бидејќи се ми се чини дека нема да најдам да си купам
Девојки, да не слушнал некој за Раде? На емисијата танц со ѕвездите го спомнуваа дека Раде ги шиел костимите а и стварно беа многу убави, мислам не дека се костими туку дека имаат добра кројка.. дали е он само костимограф или и шнајдер знае некој???
Девојки, матурантка сум годинава дајте некој предлог? Од Скопје. Ве молам само немојте Фросина, бидејќи малце сум разочарана од неа од Х причини. Ама пристојна некоја, што си ја знае работата. Да не се разочарувам..
лелее зашто? од некои приватни причини или не ти сошила нешто како што треба? ако сакаш сподели, и ние да знаеме инаку во темава на почетокот се збореше дека Данчо од Нерези бил добар шнајдер, феминки да не имате искуства со него?
Другарка лани за матура неколку месеци порано и дала идеја каков сакала, розев со некои си циркони светки лентички ау бау. Два три дена пред матура и го дава, тотално различен, подолг од што барала девојчето, цееееел со шљокици.... И се изнервира другаркава бидејќи не беше ни малце на тоа што она уствари сакаше. Тотално различно... Па го скрати скроз, па го пушти од позади.. До последен момент девојчето немаше фустан. А бев ептен загреана она да ми го праи... Ќе видиме..
Девојки најверојатно ви е преку глава да давате број од Данчо ама стварно ми е многу потребен, ако не успеам да го направам фустанот на време ке си пукнам фала однапред
јас сакам да прашам колку време е потребно да се сошие еден фустан ?! прочитав во темата за матура дека матурски колекции излегувале крај на март почеток на април, али ако не ми се допаѓа ништо купечко, ме интересира да почнам на време да си шијам.. МyLifeMyRules, бројот од данчо ти го најдов во златна книга на интернет: 070 43 00 19.
И јас матурантка очајно барам добра шијачка,па ако можете пуштете ми бројче во лп,само не Фросина (зошто воопшто не сум задоволна) и по можност поефтинко што зима. Фала однапред феминки