[youtube]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/MKNhf1WQHjU&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/MKNhf1WQHjU&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/youtube] поздрав до твоето желче...
Mislam deka se okolu 200-250 denari... bar tolku bea jas koga ja kupiv Zaki... Aj kje proveram utre so majka mi, i ako sum greshka kje ti pisham... Hipica, lele pesnava... Koga bev mala mnogu gi sakav Plavi Orkestar, toa beshe nekade u osnovno i majka mi mi vikashe demek bile od nejzino vreme Inaku ne e radi pesnava onaka i od albumot na Marley "Kaya" ... Mi se svigja imeto mnogu... ako imam kerkichka bi si ja krstila Kaya... Kako shto kucheto moe se vika Mila isto kako bratuchetka mi.... i baba mi se ljuteshe
Zelcinjate se prekrasni i ubav izbor za zensko ime e kaja a za masko moze baja hehehe.Jas sum ljubitel na ripcinja poveke i imam dve zlatni doma sega i gi krstiv mici i rici..
Јас мислам дека Буби е соодветно име за желче бидејќи е милно и убаво име , само ти треба да одлучиш дали на машкото или на женското бидејќи е и неутрално.
Тино и Тина Зорко и Зорка Крцко и... (не ми текнува ) Инаку стварно ти се многу убави. Јас досега никогаш немам чувано но многу ми се интересни
И јас си имам желче,се вика Тајсон леле многуу сии ја сакам....многу е инатлива и баш се спротиставувам на испитувањата дека не се паметни,доколку ги имате ќе сфатите дека е така како ми се радува,што се прави да се сврти вниманието кон неа,а колку е само брза кога трча по мене срценце малооо
Ми текнува на дешавкава,еден мој другар имаше желче и пошто беше чупе му го крстив Роза,нагалено Розенце. Нека ми простат Розите Ај нека ти се вика така женското А за машкото - Жан Или Жак,сеедно...На ж да биде,асоцира на желка