Значи вака ја направив темава (ако постои слободно избришете) за да може полесно да се одлучите која фризура/боја/форма/должина на коса ви стои најдобро.Јас често го имам тој проблем посебно кога треба да одам негде.Права или виткана, собрана или пуштена и слично. Треба да објавите минимум две слики со различни фризури а ние да одлучиме која ви стои подобро. Се надевам дека ќе му помогнеме на некого. Јас веќе ги имам објавено сликиве во друга тема ама еве дека сум прва. Спојлер Прашањето би било како да ја носам косата права или виткана?
Втората фризура изгледа многу поприродно, па затоа гласам за неа. Ти веројатно имаш кадрава коса, па ако е така тогаш пробај да правиш да изгледа малку поприродно, со некоја пена на пример или пак со восок. Но ова е само мое мислење, по мојот вкус.
3m43 јас мислам дека поубаво ти стои права,од причина што мислам дека природно имаш права,а на сликата овде ти е прекршена,а не виткана во локни.
Луѓе многу е итно да ми кажете совети како да ја поправам косата затоа што некои делови од косава стаанаа како мастика! не се сушат деловиве и се кинат. Помош!!!!!!!!!!
Девојки..сакам да си ја сменам фризурата бидејќи веќе ми здодеа Сега ми е долга10-15цм под рамениците,шишка и патец на страна. Не сакам да ја кратам затоа што сакам да ми биде уште подолга ( до половината ). Исто така имам и високо чело и овално лице но не ми се истакнати јаболчниците. Што мислите која фризура најдобро би ми стоела?