Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ^ Мај бед. :) |(

2. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Може евентуално објаснувањево да го преместат на повидливо место, да не стои во посебна тема , туку да биде во Правила и новости.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Јас предлагам за повеке смајлиња да има :rock: :rofl:

На macence85 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gkatzopulu

Gkatzopulu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2010
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    REDOVNO JA OTVARAM FEMINA.BI SAKALA DAVI DADAM IDEI PRVATA E:KOGA PRASUVAME ZA NEKOJ ODGOVOR PR:ZA ZDRAVJETO BI BILO DOBRO POKRAJ ODGOVORITE DANI ODGOVORI NEKOJ DOKTOR.
    VTORO,DA IMA TEMA STRANSKI JAZICI.NIE CITATELITE DA IZBEREME NEKOJ JAZIK DA NAPISAT ZBOROVI SO PREVODI.
    TRETO,DA IMA TEMA POZNASTVA I DOPISUVANJE.NEKOI KOJ SAKAT DASE DOPISUVAT SO NEKOI NEPOZNATI DRUGARCINJA DA ISPRAKAT NIVNI PODATOCI I FOTOGRAFI.SE NADEVAM DEKA KEVI SE DOPADNAT MOITE TEMI I KEVI BIDAT OD KORIST.POZDRAV

5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.584
    Допаѓања:
    201.804
    1.Форумов не е стручен, тука може секој да си најде по нешто за се' што го интересира, а конкретно, за доктори, ако има меѓу членовите, може да пишуваат ако сакаат и можат да одговорат на прашањето. А не секогаш може да се даде конкретен одговор за некоја медицинска проблематика, бидејќи некогаш пишувањето за симптомите не е доволно, потребен е и преглед. А на слепо дијагнози и лекови не се даваат.

2.Има тема за странски јазици, а ако сакаш тема за преведување и учење странски јазик, можеш слободно да отвориш, па да видиме како ќе се развива.

3.Не мора да има посебна тема за допишување и познанства, бидејќи има членови кои меѓусебно си се договараат да се сретнат и се дружат и приватно, а тоа го прават преку Лична Порака (ЛП).

4.Правило на форумот е да се пишува на кирилица. Без разлика дали си тука во Македонија или во странство, можеш да ја користиш кирилицата. Овде пишува како ;)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Gkatzopulu

Gkatzopulu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2010
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Vi blagodaram koj go procitavte moeto mislenje.Pricinata sto pisuvam latinica e internet imam na mobilniot koj sum vo stranstvo i mobilniot ne sodrzi kirilica.Za odgovorot 1.Tocno e postojat doktori i treba da se pregledas pa da znaes tocno sto imas.Ideata bese da odgovorat strucni lica koj prasuvat citatelite,sto znaeme nie samo pisuvame sto sme videle i cuele.Ne e isto da dobies odgovor od nekoj koj poveke go znae od nas.
    2.Postojat strani za stranski jazici da.Bi bilo podobro da naucime eden so drug sto znaeme taka razmenuvame mislenje i nesto poveke naucuvame eden so drug.Pisete mi nekoja strana za stranski jazici
    3.Dopisuvanje i poznastva mislam ako nekoj od citatelite taka koj si odgovarat eden so drug se zapoznavat istovremeno.Mislam deka ne e tolku loso sto go predloziv.Znam deka postojat strani za poznastvo ama vasata strana ja gledame site koj sme vo stranstvo e tolku poznata mozebi drugite nese tolku poznati.Na primer jas neznam niedna koj sum vo stransvo.Uste ednas vi blagodaram.Ve pozdravuvam

7. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.983
    Допаѓања:
    26.373
    Дали може некако, под името на секоја тема да стои кој е модератор на истата?
    На пример - Здравје, Ана

АКо може супер, ако не здравје. Ке се вракам на првично дадената листа (иако вака е попрактично) :)

8. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Вака еден мој предлог е, да ставите опцијата темите кога ќе имаат повеќе од 50 стр. да преминат во архива, и да се отворат нови, каде што првите страни на новите ќе бидат последните стр. на старите. Мислам дека така е попрегледно :D

9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ^ Незнам како тоа ќе се изведе.

10. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Мислам дека може да се подеси, бидејќи на др. форуми кај што сум зачленета така е ^^

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Мхм, ама мислам дека тоа неможе да се подеси на фемина. :?: Сепак, може да го разгледаат прашањево Билката и модераторите, добра идеја е и навистина придонесува за поголема прегледност. :)

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.584
    Допаѓања:
    201.804
    Мислам дека постоеше опција на форумов кога некоја тема ќе стигне до 1000 мислења, т.е 100 страници да се заклучи, па да се отвори сосем нова тема со истиот наслов, без воопшто да се префрлаат последните мислења од старата тема, меѓутоа, тоа досега не се применило со исклучок на темата „На два-три реда муабет“, која беше заклучена после 100 страници, а наместо неа се воведе четот. Не знам дали се' уште важи истото, билката може да каже нешто повеќе околу тоа.

13. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Немам големи забелешки за сајтов,ми се допаѓа оваков каков е само би сакала кога некој го цитира моето мислење да ми стигне нотификација..Единствено тоа би можело да се смени .. :)

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Ова прашање е одговорено повеќе пати.
    Форумот не поддржува опција кога некој ќе ти цитира мислење да ти стигне известување. ;)

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.710
    Допаѓања:
    8.794
    А јас уште еднаш ќе кажам дека ако сакате да проверете кој ве цитирал впишете си го корисничкото име на латиница горе во пребарувачот и ќе ви излезат мислењата кај што ве цитирале.

На Isidora-Veles и Wild.Child им се допаѓа ова.
  16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Багуф4е не ќе да може така кај сите:
    :D :D :D

На Isidora-Veles и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  17. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    ^^ Кај мене успева ова,вака си гледам јас..
    Ким менувај име! :D

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Јас предлагам да се отвори дел (или како тоа го викате - подфорум :lol: ) за Домашни миленичиња.
    Знам дека во подфорумот „Дом„ има неколку теми за домашни миленици,али мислам дека треба да се отвори посебен подфорум кој ќе биде наменет само за домашните милењичиња бидејќи гледам на форумов има многу членови кои што имаат миленичиња. ;)
    Оние што почесто пишуваат во тие 2-3 теми за миленици сигурно заприметиле дака имам големо знаење за милениците (а најмногу за кучињата).
    Би ми било мило ако се отвори таков подфорум и јас ако можам некако би помогнала во креирањето и во врска со темите што би биле во тој дел од форумот бидејќи имам големо знаење (посебно за кучињата) а и за останатите миленици и би сакала да го поделам моето знаење со оние на кој им е потребнно. :)

На BoaVista, Angelche и rossonerka им се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Доберман овој предлог веќе подолго време се разгледува и е во план оддамна :)
    За некое време ( не знам точно) ама сигурно ќе има подкатегорија посебена посветена само за животните, не се секирај и можеш кога сакаш и во секое време да го споделуваш знаењето за милениците , добредојдено е тоа за сите кои поседуваат и оние кои сакаат да поседуваат ;)

20. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    дали може да се направи нешто како тема за оние кои се препираат и подбуцнуваат на форумот,таму да си се искажат,еве давам предлог сите оние кои си замериле за нешто таму нека продолжат со тоа....може ли?