Може евентуално објаснувањево да го преместат на повидливо место, да не стои во посебна тема , туку да биде во Правила и новости.
REDOVNO JA OTVARAM FEMINA.BI SAKALA DAVI DADAM IDEI PRVATA E:KOGA PRASUVAME ZA NEKOJ ODGOVOR PR:ZA ZDRAVJETO BI BILO DOBRO POKRAJ ODGOVORITE DANI ODGOVORI NEKOJ DOKTOR. VTORO,DA IMA TEMA STRANSKI JAZICI.NIE CITATELITE DA IZBEREME NEKOJ JAZIK DA NAPISAT ZBOROVI SO PREVODI. TRETO,DA IMA TEMA POZNASTVA I DOPISUVANJE.NEKOI KOJ SAKAT DASE DOPISUVAT SO NEKOI NEPOZNATI DRUGARCINJA DA ISPRAKAT NIVNI PODATOCI I FOTOGRAFI.SE NADEVAM DEKA KEVI SE DOPADNAT MOITE TEMI I KEVI BIDAT OD KORIST.POZDRAV
1.Форумов не е стручен, тука може секој да си најде по нешто за се' што го интересира, а конкретно, за доктори, ако има меѓу членовите, може да пишуваат ако сакаат и можат да одговорат на прашањето. А не секогаш може да се даде конкретен одговор за некоја медицинска проблематика, бидејќи некогаш пишувањето за симптомите не е доволно, потребен е и преглед. А на слепо дијагнози и лекови не се даваат. 2.Има тема за странски јазици, а ако сакаш тема за преведување и учење странски јазик, можеш слободно да отвориш, па да видиме како ќе се развива. 3.Не мора да има посебна тема за допишување и познанства, бидејќи има членови кои меѓусебно си се договараат да се сретнат и се дружат и приватно, а тоа го прават преку Лична Порака (ЛП). 4.Правило на форумот е да се пишува на кирилица. Без разлика дали си тука во Македонија или во странство, можеш да ја користиш кирилицата. Овде пишува како
Vi blagodaram koj go procitavte moeto mislenje.Pricinata sto pisuvam latinica e internet imam na mobilniot koj sum vo stranstvo i mobilniot ne sodrzi kirilica.Za odgovorot 1.Tocno e postojat doktori i treba da se pregledas pa da znaes tocno sto imas.Ideata bese da odgovorat strucni lica koj prasuvat citatelite,sto znaeme nie samo pisuvame sto sme videle i cuele.Ne e isto da dobies odgovor od nekoj koj poveke go znae od nas. 2.Postojat strani za stranski jazici da.Bi bilo podobro da naucime eden so drug sto znaeme taka razmenuvame mislenje i nesto poveke naucuvame eden so drug.Pisete mi nekoja strana za stranski jazici 3.Dopisuvanje i poznastva mislam ako nekoj od citatelite taka koj si odgovarat eden so drug se zapoznavat istovremeno.Mislam deka ne e tolku loso sto go predloziv.Znam deka postojat strani za poznastvo ama vasata strana ja gledame site koj sme vo stranstvo e tolku poznata mozebi drugite nese tolku poznati.Na primer jas neznam niedna koj sum vo stransvo.Uste ednas vi blagodaram.Ve pozdravuvam
Дали може некако, под името на секоја тема да стои кој е модератор на истата? На пример - Здравје, Ана АКо може супер, ако не здравје. Ке се вракам на првично дадената листа (иако вака е попрактично)
Вака еден мој предлог е, да ставите опцијата темите кога ќе имаат повеќе од 50 стр. да преминат во архива, и да се отворат нови, каде што првите страни на новите ќе бидат последните стр. на старите. Мислам дека така е попрегледно
Мхм, ама мислам дека тоа неможе да се подеси на фемина. Сепак, може да го разгледаат прашањево Билката и модераторите, добра идеја е и навистина придонесува за поголема прегледност.
Мислам дека постоеше опција на форумов кога некоја тема ќе стигне до 1000 мислења, т.е 100 страници да се заклучи, па да се отвори сосем нова тема со истиот наслов, без воопшто да се префрлаат последните мислења од старата тема, меѓутоа, тоа досега не се применило со исклучок на темата „На два-три реда муабет“, која беше заклучена после 100 страници, а наместо неа се воведе четот. Не знам дали се' уште важи истото, билката може да каже нешто повеќе околу тоа.
Немам големи забелешки за сајтов,ми се допаѓа оваков каков е само би сакала кога некој го цитира моето мислење да ми стигне нотификација..Единствено тоа би можело да се смени ..
^ Ова прашање е одговорено повеќе пати. Форумот не поддржува опција кога некој ќе ти цитира мислење да ти стигне известување.
А јас уште еднаш ќе кажам дека ако сакате да проверете кој ве цитирал впишете си го корисничкото име на латиница горе во пребарувачот и ќе ви излезат мислењата кај што ве цитирале.
Јас предлагам да се отвори дел (или како тоа го викате - подфорум ) за Домашни миленичиња. Знам дека во подфорумот „Дом„ има неколку теми за домашни миленици,али мислам дека треба да се отвори посебен подфорум кој ќе биде наменет само за домашните милењичиња бидејќи гледам на форумов има многу членови кои што имаат миленичиња. Оние што почесто пишуваат во тие 2-3 теми за миленици сигурно заприметиле дака имам големо знаење за милениците (а најмногу за кучињата). Би ми било мило ако се отвори таков подфорум и јас ако можам некако би помогнала во креирањето и во врска со темите што би биле во тој дел од форумот бидејќи имам големо знаење (посебно за кучињата) а и за останатите миленици и би сакала да го поделам моето знаење со оние на кој им е потребнно.
Доберман овој предлог веќе подолго време се разгледува и е во план оддамна За некое време ( не знам точно) ама сигурно ќе има подкатегорија посебена посветена само за животните, не се секирај и можеш кога сакаш и во секое време да го споделуваш знаењето за милениците , добредојдено е тоа за сите кои поседуваат и оние кои сакаат да поседуваат
дали може да се направи нешто како тема за оние кои се препираат и подбуцнуваат на форумот,таму да си се искажат,еве давам предлог сите оние кои си замериле за нешто таму нека продолжат со тоа....може ли?