Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    ^Не е во врска со тоа ти што прашуваш,ама ме зачуди што на 1 слика никот ти почнува со мала e буква,а на форумов си Elenna. :^)

2. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    ^На сите членови кои имаат големи букви во никот, на сајтот им се со мали.

На Marossa и sweet-star им се допаѓа ова.
  3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Темата Спомени од детството и Како мали не се исти? :^) Едната е во Кафе муабети, а другата во Насмевка.

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Spectre

Spectre Активен член

Се зачлени на:
    28 декември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    74
    Мене овие цветчињата воопшто не ми се допаѓаат.Наместо цветчиња зошто нема поени со трофеи.Така е на повеќето форуми и е подобро,затоа што се гледа дека многу феминки билдаат мислења само за едно цвеќенце кое што и воопшто не е битно.Мој предлог е дека цветчињата треба да ги тргнете.(Предлог за форумот)

Мислам дека наместо тие статии за Ким Кардашијан,дали го покажала задникот,или Анџелина Џоли направила тоа и тоа,треба да имате поквалитетни статии.(Предлог за сајтот)

5. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Изгледа не си уклучена на ФБ :D Нели кога ќе јакнеме нешто, го лајкнуваме преку ФБ, и се објавува на нашите профили :?: Може не си уклучена, и затоа не можеш да лајкнеш ;)

А јас предлагам да се вратат и старите смајлиња, а нека ги и овие :D Нека има повеќе де, а и онака старите се поубави. И да биде дозволено колку сакаме смајлиња да има во постот, зашто понекогаш искрено премногу се нервирам кога ќе ми се појави „Имате премногу смајлиња бла бла максималниот дозволен број е 10;)

Едит- Да се смени името на темата „Спомени од моето детството“ На што личи насловов :rofl:

На LittlePinky и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  6. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Многу ми се допадна една идеја од една феминка. Мислам дека тоа беше gangstergirl, можда сум помешала, но воглавно, идејата за да не зависат цветчињата од мислењата туку од ѕвездичките дадени е генијална! :bow: :up:

На gangstergirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    Како идеја е супер, ама реално ѕвездичката не секогаш е дадена поради тежината и квалитетот на мислењето- види ја темата Специјален поздрав ;) А ако некој пати од тоа да има цветче во незнам каква боја (сериозно, не ги знам боите :$ ), ќе најде начин да си ги набилда и ѕвездичките...

8. merlin.stoun

merlin.stoun Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    8
    значи вака, би сакала нешто да замолам.. Имам свој блог, со лично свои напишани текстови :) Пишувам од својата 5та година, сепак мојот блог не е доволно посетуван затоа што дури сега се осмелив на тој чекор и направив свој блог. Би ве замолила, ако е во можност, мојот блог да биде објавен на овој сајт, доколку неможе здравје .. Тој што ќе посака да прочита барем дел од текстовите, нека пише, веднаш ќе го оставам линкот од страната. Ви благодарам многу :)

9. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    предлог 1. Да стигаат известувања за ѕвездичките. Има таква опција во контролниот панел ама не може да се постави да добиваш известувања (или пак кај мене тоа е дефект :^) ?! )

предлог 2. Да можат да се означат членовите, барем во темите за поздрави и честитања родендени...да се знае кој ти искажал внимание, да не биде после дека тој некој бил игнориран :)

На gangstergirl, Viktorijaaa5, Papillon.Papi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Да не се бројат мислењата во категоријата ХРАНА И ПИЈАЛОЦИ. :)

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    ^ ...а да се бројат во СДК и Општи прашања. Оти нели многу голема дискусија кој што јадел. |(

На sweet-star, Papillon.Papi и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  12. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Кога некој ке одговори во било која тема,под мислењето кое што јас сум го оставила да стига еден вид на известување ,нотификација.Пример јас пипувам во општи прашања некое прашање,и кога некој ке напише нешто под моето прашање мене ми стига нотификација.Или па кога некој ке ми цитира мислење.

13. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Можеш на „пребарај го форумот“ да си го напишеш никот и ќе видеш кој те цитирал.
    Инаку и јас сум за тоа да ни стигнуваат нотификации, многу повеќе ќе се олесни работата. :up:

Јас по не знам кој пат предложувам мислењата во Кафе пауза да се бројат а во тие теми што се како „што денес за ручек“ и слично да не се бројат. :handshake:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    Јас мислам дека штом темава
    (линк до темата на која мислам: bremenost/bremena-zena-ne-smee-da-krade-t20489/)
    е за одреден вид на суеверие, не и` е баш местото во Бременост, туку повеќе во “Другата“ наука, а ако има и одредена тема за суеверие, може мислењата едноставно да се префрлат таму.

Исто и мислењата од оваа тема psihologija/sto-koga-bliska-licnost-ke-se-obide-da-se-samoubie-t12363/ може да се префрлат во општата тема за самоубиство.

Мој предлог.

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  15. elence132

elence132 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    105
    Пробуричкав низ темата да видам што предлози има и се што видов ми се допадна :) Али ме интересира нешто што неможам да најдам одговор никаде :) Забележав дека не ми се рачуна секое мислење што го пишувам , па ако може да ми кажете во кои теми и категории се рачуна а во кои не ?

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    Од категоријата „Кафе Муабети“ ( kafe-muabeti/ ) мислењата не се бројат. :)

На elence132 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Исто и од ,,Форумски игри,, не се бројат мислењата! :)

На elence132 и tessie им се допаѓа ова.
  18. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Мислењата во "Слики" да не се бројат! Не сакам да спомнувам име, ама име е феминка која силува категоријата само поради бојата на цветчето. Можете и самите да видите. Разгледајте низ темите и ќе видите од кој ник најчесто има мислења.

19. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    И зашо бе форумов да го читаат падобранци што не се зачлениле?! Ок, може да се зачленат и да си читаат и да бидат неактивни (што и тоа ми е безврска..може треба една рација да се направи на долгонеактивните членови) ама вака многу ми е глупаво што отварам категорија и гледам таму х-гости дека ја гледале...се осеќам како да живеам на приземје и луѓе од улица да поминуваат и да ми ѕиркаат преку прозор по дома :^)

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ами зш им се читат.Па ко ќе прочитаат, ако сакаат, ќе си се зачленат :)