Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    @Sfera ќе се навикнеш и јас кога се укл. прв пат на новата платформа срце ми застана незнаев каде да испратам милсење, ме удри шлог си викам ова не е фемина ама еве сега добро функционирам :D

2. haveasweetdream

haveasweetdream Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Стварно, сигурно многу сте се измачиле додека сте го средувале форумот, сепак промената не е мала, и се надевам со тек на време и ние ке се навикнеме, ама позадината ужасно многу зрачи, барем малку затемнете ја :)

3. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Се сложувам со Lela новата платформа воопшто не ми се свиѓа,многу слична како кајгана да не речам иста.Непрегледно е.
    Старата беше каде каде попрегледна и не замараше очи за разлика од новата.
    Ама тражили сте гледајте!
    Ај ке се навикнеме 8)

На zalosna, Lella и curious-doll им се допаѓа ова.
  4. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Уф.... вака слатко делува променава и сигурно сте се изнамачиле, ама многу е непрегледно. Плус, каде се цветчињата? На сите тие ни значеа... Личи на it форумот, на kajgana... ептен си го сакав стариот изглед, некако се разочарав. А и боиве... ауч! Ама... ајде, како и да е, ќе се навикнуваме.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  5. programerka-2nd

programerka-2nd Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    53
    Само да ве пофалам за редизајнов, ептен ми се допадна. (y)

6. kikitta

kikitta Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    275
    ми се допаѓа новиот дизајн.. секоја промена е тешка но ќе се навикнеме.. не е лоша идејата за апликација за мобилен многу по прегледно ќе биде... но сепак секоја чест :clap::clap::clap:

7. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    (wtf)
    Немаме чет или јас не знам да се снајдам?!
    И да,боли глава ептен..Да се реши во поскоро време не верувам па затоа adjust screen brightness ќе си направиме и сите среќни и задоволни :|
    Ќе врши темата Прашања за форумот како што гледам(poolparty)

8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Немаме чет засега, но наскоро, најверојано до крај на неделава ќе имаме чет... (hollest)

На Be-yO-nCe му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Кога ќе ни стигаат нотификации да има и некое звукче или тон оти вака црвено врз розево не се приметува многу.:DКако на стариот чат или на фб кога ќе ти пратат порака.

Инаку океј е форумот,само многу ми е нежен сега,мислиш ќе се скрши:wasntme:за разлика од старата платформа

10. bernadett

bernadett Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    43
    Не е лошо, само ќе ни треба време да се навикнеме :)

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Јас имам забелешка за потписите, да се ограничат на одреден број зборчиња и слики и слично или уште подобро да ги снема. Ептен некои осет немате треба да скролам два саат за да го поминам потписот, а некои па тешки реферати имаат напишано што се бунам незнам дали е мислење во некоја тема или потписот! Некои па имаат огромни слики што стварно не изгледаат убаво ни смиетрично ни ништо.
    Апел, да се укинат потписите!!!

На Annath, senza.parole, SV1911 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Старата платформа беше многу уникатна, не наликуваше на ниедна друга платформа а оваа некако ми е многу искомерцијализирана на сите форуми е иста. Како и да е, ми се допаѓа, иако ке ми треба време да се навикнам.

А што значи тоа на профилот кога одиш дека некои членови те следат и како да следам некој? цел ден се вртам на улица позади нема никој

На cresa-jagoda, simoncelicius, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Хахахахаxа (y) Toа е најверојатно опција како пријатели/непријатели што беа ако не се лажам. :)
    Еве тука на пример нели ќе стиснеш да видиш профил на некоја феминка и има заследи и ќе почнеш да го следиш хахахаха. :D
    Screenshot_4.png

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  14. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ми се допаѓа новиот изглед, но мислам дека поинтересно беше со цветчињата во различни бои наместо вака, истакната членови, вакви членови, онакви членови. Мислам дека треба да ги вратите цветчињата, баш беше интересно и на никој друг форум (што јас го знам) го немаше.

15. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Сите ги сакаме цветчињата назад. Со ова поениве од трофеи се осеќам како на кајгана форумот да сум :( Ова новостиве и поракиве ми се свиѓаат (y)
    Ако може да ги пишете овие истакнат член, популарен член, ваков член, онаков член како се рангираат по ред.

16. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Предлагам да се напише на страна на десно на кои членови им е роденден денеска за да си знаеме за честитање во темата затоа што тоа многу ни помагаше за да знаеме на кого му е роденден исто како на Црнобело форумот што направиле.

На cresa-jagoda, Miss.Grey и Lella им се допаѓа ова.
  17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.105
    Аман бе луѓе, стварно не знаете што е следење? Па буквално на сите социјални мрежи го има.

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.069
    Кога ќе влезеш кај истакнати членови, горе кај трите човечиња, од десна страна има на кого му е роденден. :)

На cresa-jagoda, Miss.Grey и atala им се допаѓа ова.
  19. Miss.Grey

Miss.Grey Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    16
    Би сакала да може секој да си избере позадина за форумов како што стои сега се бело би можело да има слика во позадина или едноставно боја, секој да може да ја избере :)

На Hipica, zalosna и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  20. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    extra e forumov mnogu mi se bendisa :clap:samo uste da mozevme i na latinica da pisuvame :) pisuvam non stop od mobilen posto kom.ne koristam i moram na sekoe da se izvinuvam ..se izmaciv 2 god pisuvajci ((se izvinuvam od mobilen pisuvam)):whew: