@Sfera ќе се навикнеш и јас кога се укл. прв пат на новата платформа срце ми застана незнаев каде да испратам милсење, ме удри шлог си викам ова не е фемина ама еве сега добро функционирам
Стварно, сигурно многу сте се измачиле додека сте го средувале форумот, сепак промената не е мала, и се надевам со тек на време и ние ке се навикнеме, ама позадината ужасно многу зрачи, барем малку затемнете ја
Се сложувам со Lela новата платформа воопшто не ми се свиѓа,многу слична како кајгана да не речам иста.Непрегледно е. Старата беше каде каде попрегледна и не замараше очи за разлика од новата. Ама тражили сте гледајте! Ај ке се навикнеме
Уф.... вака слатко делува променава и сигурно сте се изнамачиле, ама многу е непрегледно. Плус, каде се цветчињата? На сите тие ни значеа... Личи на it форумот, на kajgana... ептен си го сакав стариот изглед, некако се разочарав. А и боиве... ауч! Ама... ајде, како и да е, ќе се навикнуваме.
ми се допаѓа новиот дизајн.. секоја промена е тешка но ќе се навикнеме.. не е лоша идејата за апликација за мобилен многу по прегледно ќе биде... но сепак секоја чест
Немаме чет или јас не знам да се снајдам?! И да,боли глава ептен..Да се реши во поскоро време не верувам па затоа adjust screen brightness ќе си направиме и сите среќни и задоволни Ќе врши темата Прашања за форумот како што гледам
Кога ќе ни стигаат нотификации да има и некое звукче или тон оти вака црвено врз розево не се приметува многу.Како на стариот чат или на фб кога ќе ти пратат порака. Инаку океј е форумот,само многу ми е нежен сега,мислиш ќе се скршиза разлика од старата платформа
Јас имам забелешка за потписите, да се ограничат на одреден број зборчиња и слики и слично или уште подобро да ги снема. Ептен некои осет немате треба да скролам два саат за да го поминам потписот, а некои па тешки реферати имаат напишано што се бунам незнам дали е мислење во некоја тема или потписот! Некои па имаат огромни слики што стварно не изгледаат убаво ни смиетрично ни ништо. Апел, да се укинат потписите!!!
Старата платформа беше многу уникатна, не наликуваше на ниедна друга платформа а оваа некако ми е многу искомерцијализирана на сите форуми е иста. Како и да е, ми се допаѓа, иако ке ми треба време да се навикнам. А што значи тоа на профилот кога одиш дека некои членови те следат и како да следам некој? цел ден се вртам на улица позади нема никој
Хахахахаxа Toа е најверојатно опција како пријатели/непријатели што беа ако не се лажам. Еве тука на пример нели ќе стиснеш да видиш профил на некоја феминка и има заследи и ќе почнеш да го следиш хахахаха.
Ми се допаѓа новиот изглед, но мислам дека поинтересно беше со цветчињата во различни бои наместо вака, истакната членови, вакви членови, онакви членови. Мислам дека треба да ги вратите цветчињата, баш беше интересно и на никој друг форум (што јас го знам) го немаше.
Сите ги сакаме цветчињата назад. Со ова поениве од трофеи се осеќам како на кајгана форумот да сум Ова новостиве и поракиве ми се свиѓаат Ако може да ги пишете овие истакнат член, популарен член, ваков член, онаков член како се рангираат по ред.
Предлагам да се напише на страна на десно на кои членови им е роденден денеска за да си знаеме за честитање во темата затоа што тоа многу ни помагаше за да знаеме на кого му е роденден исто како на Црнобело форумот што направиле.
Кога ќе влезеш кај истакнати членови, горе кај трите човечиња, од десна страна има на кого му е роденден.
Би сакала да може секој да си избере позадина за форумов како што стои сега се бело би можело да има слика во позадина или едноставно боја, секој да може да ја избере
extra e forumov mnogu mi se bendisa samo uste da mozevme i na latinica da pisuvame pisuvam non stop od mobilen posto kom.ne koristam i moram na sekoe da se izvinuvam ..se izmaciv 2 god pisuvajci ((se izvinuvam od mobilen pisuvam))