Знаеме дека понекогаш колку и да пишуваме овдека на фемина низ темиве или чатувајќи на чатов,може досадата да ни тропне на врата.Е за да не знаеме како се пишува зборот досада,мој предлог е да се направи феминска верзија на Не лути се човече,од типот нешто како Не лути се фемињак. Наместо Не лути се да играме на Лудо или Играјмосе,зошто да не и тука?Онака чисто за забава...
Кога ќе ги раздвоите темите за домашни животинки и сл. од темите за дом? Домашните миленици треба да си имаат свој подфорум, не знам што бараат во категоријата дом? Вчера се утепав од барање низ темите, едвај ја најдов таа што ми треба. Аман!
Dali postojat kazneni poeni na forumov? Ako ne mislam deka treba da se vovedat. Sto se ovie navredlivi postovi na sekoj cekor? Yes da na sekoj moze da ni se desi,svesno nesvesno,bilo kako,ama kako ke se spreci postojanoto navreduvanje?Pogotovo vo temite za soveti? Odreden broj kazneni poeni,posle edna dve opomeni,privremeni banovi.. Pa da vidime dali ke ima vakvi raspravii i zatvaranje na temi zaradi preteruvanje so navredi.. Mozebi ne sum dovolno upatena,no ova postojano se slucuva niz forumov pa zatoa smetam deka nesto treba da se prezeme okolu ova. Pak ke kazam,na site ponekogas ne ni e den.Ama postojano vakvo ponasanje ne ukazuva na los den tuku sosema na nesto drugo koe ne sakam nitu da pisuvam okolu toa. Prezemete nesto okolu clenovite koi postojano navreduvaat.Ili barem probuvaat da go pravat toa de.Oti ne sekoj bi se navredil ako malku podrazmisli,ama toa ne e nacin za diskusija.
Во последните неколку месеци постојано се појавуваат некои тролови машки и женски коишто пишуваат мислења на англиски јазик со содржина којашто нема никаква врска ниту со темата ниту со категоријата во којашто се постирани и затоа јас морам да ги пријавувам и мислењата и членовите што постираат такви бесмислени мислења!Многу се нервирам поради нив!Очигледно дека некој гадно се зафркава со нас и со нашиот форум!Ги молам многу администраторите да преземат итни мерки против овие кретени коишто ни прават спамови и неред на форумот!
не знам точно дали има таква тема во смисла да постираме фотографии од нашите оброци кога сме на диета? можеби би делувало подисциплински спрема нас, и би го доживувале тоа како обврска да ставиме слика, така што подобро би се придржувале кон диетата. ако нема мислам дека би била добра
Дали може на форумов да се воведи следново: На секој нов член, да му се одобруваат објавувањата на нови теми или мислења, се` додека не испиши одреден број мислења (пример 5, 10, 20...), со цел да не се јавуваат разни спамери.
Ако случајно некој прочита, дај стварно средете некое правило околу потписите дури не почнале позадини со 1920x1080 резолуција да прикачуваат или па цели филмови. р.ѕ. Знам, ама неќам да ги гасам и интересните ради овие без осет.
+ 1 за ова, пишувам за да знаете дека има доста членови на кои им пречи големината на сликите во потписите. Не сакам да ги скријам сите потписи затоа што некои се баш кул, но не можам постојано да скролам низ слики кои зафаќаат половина страница од темата, ако има некоја дискусија и по неколкупати. Не знам дали членовиве немаат осет, десен клик > Search Google for this image и најди ја сликата во помала резолуција, не е виша математика, но ете. Не чита некој овде воопшто?