Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Мене па баш ми е интересно секоја феминка да има свој,уникатен потпис.Се разбира,не со огромните плакати,туку ете нешто што и се допаднало,реченица или слика што и значи.
    И јас имав еден поголем гиф,па го сменив,оти дури и мене почна да ме нервира.
    Се со умереност.

На tessie, Elena69221, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Што се однесува до потписите, не ми е јасно како е дозволено да се ставаат толку големи слики, а текстот не смее да биде во боја.
    Ако гледаме од аспект на бојата, тогаш сликите имаат стопати повеќе боја од една реченица.
    Јас веќе долго време сакам да сменам потпис, ама душата не ми дава, сакам боичка. :D

На Hipica, Sunshine.Sunshine, Marossa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Се сложувам со Лела...
    Исто така се зезнав со Пита Пата, тоа Дејзи пат што е. Имав 2 мали сликички, односно една од Беки, друга од Дејзи пат, нели, што покажува колку е старо кучето. Сакав да сменам, да не биде истиот дизајн, а и да го ставам потписот што ми е сега, ама во боја... Кога ми растури план таа реченица, после копчето "Продолжи" ли "Океј" ли, заборавив како се вика од што ми се темни од него, моментот баш вака ми беше:

:rofl:
    Ама ај... Ги погребав обоените, разиграните потписи... На кајгана бар имам такви.

На Sunshine.Sunshine и Lella им се допаѓа ова.
  4. anuvcheto

anuvcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    352
    За секоја новосоздадена тема да има определен рок, ако темата за време од тој рок потикнува дискусија(секако во врска со тоа што е цел на темата), да остане, ама ако не потикнува дискусија да се избрише и да оди директно в канта. Многу ме нервираат некои теми што се дупли,безвезални и непотребни си стојат празни, а па уште повеќе иритира кога под мислењето на создавателот на темата е даден линк кој покажува дека е дупла и никој ништо не превзема,темата си стои наместо да биде избришана.
    Зошто е ова вака,да си прашам?
    И секако мојот предлог се однесуваше на тоа да постои определен рок за секоја новосоздадена тема,тој ќе покаже дали темата треба да остане или не.

5. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    На сајтот на рекламата за Др.Анчески пишува промоцијата -тае- наместо -трае-

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле аман оваа рекламава од Т-мобајл со латициве толку ми оди на нерви, да се истури човек од чекање. Барав барав иксче дали има за да ја исклучам, ама не успеав да најдам.
    Извичник!

На Sunshine.Sunshine и Hipster им се допаѓа ова.
  7. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Кај мене на почетна страна од форумот ми пишува Женски сајт Фемина. А зашто така кога има и машки членови? Мој предлог да се тргне тоа.

На DesertGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Сајтот со машките членови на форумов си нема никаква поврзаност. Сајт е едно, форум друго.

9. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Еве и сега кога погледнав погоре пишува женски форум фемина. Може нешто друго е тоа. Само си дадов мислење :)

10. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Ај, да ги споредиме со Кајгана, кој што е неутрален форум. На кајгана има цела категорија со еден куп теми за гејминг, разгледав по темите, повеќето мислења се од машки. Или во темата Мода има дискусии за машка мода, тука не толку... А, ако гледаме опширно, ќе видиме дека има повеќе активни форумџиики одколку форумџии на Фемина. На кајгана приближно ист е бројот, односно има многу активни форумџиики и форумџии. Тука форумџииките преовладуваат така да Женски форум е.

11. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.027
    Допаѓања:
    52.111
    Јас мислам дека кога ќе те тагне некој во мислење, без разлика колку други тагнати форумџии има, сепак би требало да ти стигне известување. :)

На Sanjichka007, Lella, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  12. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Нема потреба од споредба, незнам јас сум само тука зачленета и го гледам тоа тука што, и баш приметив и ми текна како идеа. :inlove:

13. Four

Four Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2014
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    39
    Гледам дека е побарано средување на потписи. Ама бидејќи гледам дека има гифчиња и други тракатанци, и јас ставив еден ооооогромен потпис. Чисто онака да мава во очи.
    Мислам дека сме дојдени на форум за дискусија, а не да гледаме цртани филмови.

На Sunshine.Sunshine и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  14. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    ^ Врати го Џумерко, ебаго.

На Four му/ѝ се допаѓа ова.
  15. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Ne deka nikoj ne cita,ama stom na nisto ne se odgovara i ne se prezemuva nisto duri bez veze e da predlagame na tabula rasa..
    Temava predlozi za forumot treba ne za sajtot,oti predlagame samo za forumov..

Inace dojdov da predlozam,vo temite kade sto ne se brojat mislenjata,da ne se brojat ni lajkovite...

Mada za ova so lajkovite ima eden kup anomalii ama nema razumno resenie pa predlogov mi e samo za toa konkretno.

На mackica1 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Вратете го смајлито со попот!

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Имаше такво смајли?! Кај сум јас?
    Мене се‘ ми се чини дека немаше, ама не ќе е лошо да се воведе, се наоѓа ептен :lol:

На cresa-jagoda, Lella, Sunshine.Sunshine и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Дај средете малку сајтот femina.mk
    Таа рекламата од т-мобајл ви појавува многу багови и не може да се исклучи на никаков начин, а денес гледам особено е катастрофа. Или средете ја рекламата или вратете им ги парите за рекламирање, ништо како што треба не отвора.

На Sunshine.Sunshine и Hipica им се допаѓа ова.
  19. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Напна членот @visa со рекламиве за лажни пасоши и лични карти. Одма бришење оти сите теми ни ги покри со таа глупава реклама :)

На ArmaniCode му/ѝ се допаѓа ова.
  20. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Оди во опции на брозерот и каде што е зоом намали го ќе го најдеш иксчето :)
    Кај мене сега си стои укочено и човек не може слика да види :@

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.