Мене па баш ми е интересно секоја феминка да има свој,уникатен потпис.Се разбира,не со огромните плакати,туку ете нешто што и се допаднало,реченица или слика што и значи. И јас имав еден поголем гиф,па го сменив,оти дури и мене почна да ме нервира. Се со умереност.
Што се однесува до потписите, не ми е јасно како е дозволено да се ставаат толку големи слики, а текстот не смее да биде во боја. Ако гледаме од аспект на бојата, тогаш сликите имаат стопати повеќе боја од една реченица. Јас веќе долго време сакам да сменам потпис, ама душата не ми дава, сакам боичка.
Се сложувам со Лела... Исто така се зезнав со Пита Пата, тоа Дејзи пат што е. Имав 2 мали сликички, односно една од Беки, друга од Дејзи пат, нели, што покажува колку е старо кучето. Сакав да сменам, да не биде истиот дизајн, а и да го ставам потписот што ми е сега, ама во боја... Кога ми растури план таа реченица, после копчето "Продолжи" ли "Океј" ли, заборавив како се вика од што ми се темни од него, моментот баш вака ми беше: Ама ај... Ги погребав обоените, разиграните потписи... На кајгана бар имам такви.
За секоја новосоздадена тема да има определен рок, ако темата за време од тој рок потикнува дискусија(секако во врска со тоа што е цел на темата), да остане, ама ако не потикнува дискусија да се избрише и да оди директно в канта. Многу ме нервираат некои теми што се дупли,безвезални и непотребни си стојат празни, а па уште повеќе иритира кога под мислењето на создавателот на темата е даден линк кој покажува дека е дупла и никој ништо не превзема,темата си стои наместо да биде избришана. Зошто е ова вака,да си прашам? И секако мојот предлог се однесуваше на тоа да постои определен рок за секоја новосоздадена тема,тој ќе покаже дали темата треба да остане или не.
Леле аман оваа рекламава од Т-мобајл со латициве толку ми оди на нерви, да се истури човек од чекање. Барав барав иксче дали има за да ја исклучам, ама не успеав да најдам. Извичник!
Кај мене на почетна страна од форумот ми пишува Женски сајт Фемина. А зашто така кога има и машки членови? Мој предлог да се тргне тоа.
Еве и сега кога погледнав погоре пишува женски форум фемина. Може нешто друго е тоа. Само си дадов мислење
Ај, да ги споредиме со Кајгана, кој што е неутрален форум. На кајгана има цела категорија со еден куп теми за гејминг, разгледав по темите, повеќето мислења се од машки. Или во темата Мода има дискусии за машка мода, тука не толку... А, ако гледаме опширно, ќе видиме дека има повеќе активни форумџиики одколку форумџии на Фемина. На кајгана приближно ист е бројот, односно има многу активни форумџиики и форумџии. Тука форумџииките преовладуваат така да Женски форум е.
Јас мислам дека кога ќе те тагне некој во мислење, без разлика колку други тагнати форумџии има, сепак би требало да ти стигне известување.
Нема потреба од споредба, незнам јас сум само тука зачленета и го гледам тоа тука што, и баш приметив и ми текна како идеа.
Гледам дека е побарано средување на потписи. Ама бидејќи гледам дека има гифчиња и други тракатанци, и јас ставив еден ооооогромен потпис. Чисто онака да мава во очи. Мислам дека сме дојдени на форум за дискусија, а не да гледаме цртани филмови.
Ne deka nikoj ne cita,ama stom na nisto ne se odgovara i ne se prezemuva nisto duri bez veze e da predlagame na tabula rasa.. Temava predlozi za forumot treba ne za sajtot,oti predlagame samo za forumov.. Inace dojdov da predlozam,vo temite kade sto ne se brojat mislenjata,da ne se brojat ni lajkovite... Mada za ova so lajkovite ima eden kup anomalii ama nema razumno resenie pa predlogov mi e samo za toa konkretno.
Имаше такво смајли?! Кај сум јас? Мене се‘ ми се чини дека немаше, ама не ќе е лошо да се воведе, се наоѓа ептен
Дај средете малку сајтот femina.mk Таа рекламата од т-мобајл ви појавува многу багови и не може да се исклучи на никаков начин, а денес гледам особено е катастрофа. Или средете ја рекламата или вратете им ги парите за рекламирање, ништо како што треба не отвора.
Напна членот @visa со рекламиве за лажни пасоши и лични карти. Одма бришење оти сите теми ни ги покри со таа глупава реклама
Оди во опции на брозерот и каде што е зоом намали го ќе го најдеш иксчето Кај мене сега си стои укочено и човек не може слика да види