Добро некои членови ко да се натпреваруват кој понапорен потпис ќе стави. Дајте веќе малку усул, не ли разбирате дека пречат и дефокусираат кога се разлистува форумов? Мора ли да ставате гиф слики со гигантски димензии што трепкаат, светкаат и просто зашеметуваат? Кога веќе нема абер од администрацијава, еве јавно замолувам. Можеби малку сум дрска, ама сериозно ми се смачи веќе читањето... btw на многу јака удолница е тргнат форумов гледано според сите неодговорени прашања и барања во темава, стварно не го разбирам проблемов со (не)комуникацијава.
Vo opcii mozes da namestis da ne ti gi pokazuva potpisite na clenovite, ja si napraiv taka i raat sum...
Јас сметам дека на сајтот недостига тоа што го имаше едно време, не можам да коментирам веќе на статиите и објавите под оваа најава туку треба да се најавувам од други страници што според мене не е во ред долго време сме членови на оваа страница и немаме право да коментираме никаде на страната освен во форумот под ова име па треба да се најавуваме посебно стварно е глупаво. Можеби веќе некој забележал, но ете јас не можам да читам назад па би сакала да се погрижите да го имаме истиот статус на страната на Femina.mk
@mims-89 ја имам видено опцијата и Реин ми ја предложи ама не ми е тоа поентата. Зошто ние што сме мнозинство и што ни пречат толкави потписи да треба да прилагодуваме, наместо да се стави ограничување и да не се прави форумов сликовница. Како и да е фала за предлогот
Да сте фини да го средите ова со потписиве и да воведете да може корисничкото име бар еднаш да се смени, ќе купам помада за следната форумџика на годината.
Добар е форумот. Предлог: да има опција само возраста да ти ја пишува во она мало дијалогче кога некој ќе ти го кликне никот де факто на профилот. Сега за сега за да се прикаже возраста мора и целиот датум на раѓање да се прикаже.
Што ти фали бе Љопе, баш ти е фино името. Може не е фенси-шменси како Зара или Мотиви, ама ќути среќа, не е ниту Битка. Мислам дека ќе настане мал, „симпатичен“ хаос кога оваа опција би била овозможена - од аздис ќе менуваат, па после ќе квичат дека не им се допаѓа.
И тоа што викаш. Битка бре. Ме потепа. Мада форуми си функционираат така без проблем, нормално, со тоа што треба да исполнуваш одредени критериуми за да имаш опција да смениш. Али пошто овде има доста деца...I get the point. Ште си остана Љопа. Али потписиве, плис, плис, ако чита некој. Бисер-помада следи, од оние плавине. Да л'шти на фаца.
Убаво би било да имаме папка "Омилени", каде ќе можиме да си сместиме некое корисно мислење на форумов што сме го виделе и да го прочитаме во секое време..
Нели вaжеше прaвилo дa не се пишувa лaтиницa? Се пoчестo и пoчестo среќaвaм пoстoви нa лaтиницa и дa ви кaжaм пржaт oчи кoгa читaш. Спојлер Нaвoднo пишувaњетo oд телефoн игрaлo улoгa... Имa кирилицa и нa телефoн! Прaвилa се прaвилa!
Да има опција да се направи индивидуална рестрикција на некоја тема... пример како што има опција некоја тема да се надгледува, така и да се уклони одредена тема да се прикажува во последни мислења. Пример како овие денес "самозадоволувачки" теми коишто немаат крај. Не дека не можам да ги прескокнам ама некогаш навистина ме иритираа, скролај, скролај, немаат крај кога се закачат одредени личности на истите, посебно на тој подфорум. Вероватно нема ништо да се превземе, ама јас сепак да си предложам
На мојов телефон на кој што едвај има простор за фејсбук апликацијата (најстарата верзија, неапдејтирано) да инсталирам апликација со македонска тастатура?
Пaпи, мислaм декa мoжеш дa вметнувaш јaзиви нa тaстaтурaтa и тoa не oдземa прoстoр aмa мoжеби твoјoт телефoн не пoддежувa тaквa рaбoтa. Небитнo, муaбетoв ми е мoдерaтoтите дa ги кoвертитaaт кoментaрите и гoтoвo
Е да, да имаше всушност модератори ќе беше добро. А еден модератор на цел форум ништо не може да направи сам. Така да кога ќе решат тие што се главни на форумов да посветат малку повеќе внимание на него, и да вложат повеќе време може и ќе биде поубаво и средено и се ќе биде во ред. Ама за тоа може ќе си почекаме уште 2-3 години
И јас гласам за тоа. Многу бре ми е комплицирано ко ќе се пуштам од тел. Инаку, предлог, мислам дека фали опција да можеш да селектираш една личност во конкретно една тема и само нејзините мислење да ги добиеш и исчиташ.
@Eli23 Можеш, кога ќе отвориш некоја тема да читаш, горе во пребарување ќе го напишеш името на членот и во пребарувањето подоле ќе означиш пребарај ја само оваа тема.
Немам македонска поддршка на телефонот, затоа треба да инсталирам (што може да е иста прича и за другите).
Мислам дека многу грдо стои Анкетата е затворена на Денес во 14:13. Знам дека е поставено така за датуми, ама нема некој начин да се тргне тоа на-то? Боде очи. Фала.